|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2013
2.1.2013 11:25:50   
Mubi
po doooolgem času se pa še jaz malo javim ponovno user posted image
res nas je že ogromno! silvestrovo smo preživeli z groznimi bolečini v predelu trebuha..... user posted image vendar ko sem stvar prespala je blo ok, tko da bolečino pripisujem vsej hrani ki je bila na mizi....user posted image
Slabost je še vedno prisotna, sklanjati se ne morem ker mi je grozen občutek in se morm tkoj uležat.... dabroston pridno jem, folno tudi, tko da komaj čakam naslednji pregled 15.1. Danes ali jutri se bom prijavila še na nuhalno.

glede trebuščkov.... ne vem, v moji prvi nosečnosti se mi je rahlo poznal tam okoli 15.tedna, tko da je bil videti napihnjen trebuh.... Sedaj pa sploh no comment user posted image sem nekje v 7.-8. tednu (ginekologinja ni znala natančno določit, ker je glede na zadnjo user posted image in velikostjo ploda prevelko odstopanje, tko da sem noseča manj kot sem pričakovala....) pa imam trebuh že ves napihnjen in skozi otrijet polover je videti, da to ni trebuh ki se ga ne morem znebiti od prve nosečnosti, temveč da je trebušček sedanje nosečnosti, saj pas že izginja in je ravnina (napihnjen)....

tko da ja, tiste, ki ste noseče prvič, boste vidno opazile trebuh po 15. tednu, tiste ki imamo kakšno nosečnost že za seboj pa prej. imamo namreč tudi že raztegnjeno maternico, tko da tega "raztegovanja" kot prvonosečke ne čutimo več.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
2.1.2013 11:35:42   
zmedena...

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zmedena...

aja, pa še to sem pozabila povedat user posted image

Včeraj smo nabavili Angelsound in ga jasno tudi takoj stestirali. Sva šla z dragim stavit, ker sem brala in tako mislila, da bo še prezgodaj za kaj slišati, vendar ga je dragi našel iz prve, pred spanjem pa sem še sama enkrat probala in se prov lepo sliši našega angelčka user posted image user posted image

Aja in danes smo dopolnili 10. teden user posted image

To pa se bojim, da ne bo držalo, ker tak hitro je praktično nemogoče da bi slišala srček, ker je tole bitje tako šibko, da se ga ne sliši. Pomoje si iskala previsoko in slišala svoje bitje. Je pa meni drugače tole ena taka super zadeva no, sem jo kr z veseljem uporabljala, ampak pač ne preveč, ker tile dopler valovi tudi niso tako nedolžni, če se preveč uporabljajo. Drugače pa, če si zamešala s svojim, najlažje preveriš tako, da poslušaš direkt na srcu in pol greš na tisto mesto kjer najdeš otroka in mora bit najmanj 2x hitrejše bitje ali pa po občutku še več kot 2x hitrejše, če je manj kot to, potem slišiš samo odmev svojega bitja, ki se ga dejansko sliši tudi na trebuhu. Jaz se spomnim, da sem ga v tej začetni nosečnosti našla vedno čisto dol med sramnimi dlakami (oziroma tam kjer bi eventuelno bile user posted image ), višje gor pa samo odmev svojega srca.

Anonimna user posted image

bo kar prav, ker sva ga tudi midva našla čisto dol in utripa ima cca 170, kar ga jst nimam, ker bi me že razgnalo, če bi ga imela tolikouser posted image
Tudi meni se je zdelo kar hitro, ampak definitivno deluje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 602
2.1.2013 11:40:41   
zmedena...
Mubi user posted image

Tudi meni se trebušček že kr lepo pozna, tko da v čem oprijetem ne skrijem več user posted image
Se mi je pa tudi v prvo poznalo v 12. tednu, ko so me že vsi spraševali kdaj pričakujemouser posted image

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 603
2.1.2013 11:54:56   
nella23
SREČNO PA ZDRAVO vsem souser posted image !!

Ja, tile prazniki so bili ubijalski...mene je napihovalo in črvičlo po trebuhu kot noro. Mislim, da je hrana krivauser posted image Pa sedaj naprej malo lažje obroke in bo...

A vas zelo špika po črevesju? Tiste k ste napihnjene oz. k mate prebavne motnje. Nisem zaprta, ampak me zelo zvija dokler ne opravim potrebe...špika desno pa levo po trebuhu.

V ponedeljek grem že na naš 3. pregled....se vleče za znoret!

Lep začetek leta in novih dogodivščin!

Neposredna povezava do sporočila: 604
2.1.2013 12:40:56   
GregUr
meni se tudi zdi da zdaj krče manjkrat čutim kot prejšnjo N. zato pa me vsake tolko zaskrbi, da ni kaj narobe.
jst mam pa jutri pregled. tehtnico ji bo razgnalo. prav sram me je, ampak če sem hotla al ne, mi je vse obtičalo nekje noter, ker nisem bla doma in takrat se meni prebava "ustavi", očitno podzavestno, ker nr.2 res nerada opravljam drugod po svetu user posted image tudi ko prideva na morje, traja kakšen dan ali dva, da se "navadim" in da vse poteka tako kot mora. user posted image zdej pa še vso to žretje... user posted image
upam, da sestra ne bo zraven stala, ampak da me bo vprašala kolk je pokazal, da bom lahko malo priredila user posted image user posted image

sem pa danes na donatu in jogurtih, da se do jutri spucam. ker se tut počutim kot kakšen sod. čeprav hlače so mi pa še vedno čist prav user posted image user posted image

(odgovor članu nella23)
Neposredna povezava do sporočila: 605
2.1.2013 13:29:06   
Moljub
No, da poročam. Danes sem imela prvi pregled in sem uradno v 8. tednu nosečnosti ♥. Rok je torej 16.8. user posted image user posted image

Zgleda vse ok, srčka pa smo tudi slišaliuser posted image user posted image

NS imamo prvi teden v februarju in kar ne vem kako bom dočakala. user posted image

(odgovor članu nella23)
Neposredna povezava do sporočila: 606
2.1.2013 13:48:35   
_sonček
Drage user posted image že zelo dolgo me ni bilo tukaj, verjetno se vas je nabralo še več, po straneh vidim, da ste prave čveke in prav je tako, prebrala pa vas bom kak dan, ko bom imela čas...

V glavnem, pri nas se je dogajalo na polno, imela sem grozne slabosti, ki držijo še sedaj, samo se umirja in je veliko boljše, vmes pristala na urgenci, na infuziji, veliko sem prespala, počivala in nekako sem se sestavila...hb, da je moj skrbel za tamalega, pa za vse stvari, ker drugače ne vem kako bi...

Danes sem imela tudi prvi pregled pri G, ki je potrdil nosečnost user posted image user posted image sem v 9t, user posted image dela tika-taka in vse je tam, ko mora biti...sem full vesela, me je kar malo skrbelo kako in kaj, ko se je vse to dogajalo....naročila sem se tudi na nuhalno, jo imam 24.1., sem se pa v Dravlje naročila, čeprav k dr. Pušenjaku ne morem, ker je odsoten, bom pa k kateremu drugemu šla...tko, da če bo katera hotela urediti seznam, naj napiše, pa še naslednji pregled, 4.2.

Tako, toliko za enkrat, upam, da ste vse ok, da ste še vse tukaj in da vaši trebuščki veselo rastejo...pa SREČNO 2013!!!

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu Moljub)
Neposredna povezava do sporočila: 607
2.1.2013 14:16:14   
Monči*
Živjo vsem..
Tudi jaz bi se vam rada pridružila!
Sem v veselem pričakovanju, prvi pregled imam 8.1.2013 in že komi čakam.

monči*, 26 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , 8.1.2013,user posted image

(odgovor članu Kiara84)
Neposredna povezava do sporočila: 608
2.1.2013 18:35:59   
Katoti
Heila punce moje, danes imela pregled, imam dopolnjenih 8 tednov, PDP 14.8.2013, user posted image  tiktaka user posted image user posted image  To je najbolj pomembno, nuhalno pa imam 1.2.! user posted image  
Držim pesti še za vse ostale, da bodo same lepe novice user posted image

(odgovor članu Monči*)
Neposredna povezava do sporočila: 609
2.1.2013 19:07:17   
curly
Katoti, midve bova skupaj odštevali! user posted image

(odgovor članu Katoti)
Neposredna povezava do sporočila: 610
2.1.2013 19:33:48   
zmedena...
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, naslednji pregled, spol user posted image

31.7.
zmedena..., 30 let, Kranj, 3user posted image , 1user posted image , 11.1.2013, user posted image

1.8.
niki84, ?, ?, 3user posted image , 1user posted image ,? ,user posted image

2.8.
Pikolina13, 21 let, Lj, 2user posted image , 1user posted image , NS 14.1.2013, 11.2.2013 user posted image user posted image

3.8.
naty83, 29 let, ?, 3user posted image , 2user posted image , NS 23.1.2013, 29.1.2013 user posted image

4.8.
nella23, 24let, Ajdovščina, 2user posted image , 0user posted image , 7.1.2013, user posted image

5.8.
Niabi, 23let, Kranj/Bled, 1user posted image , 0user posted image , 2.1.2013,user posted image

6.8.
Blu blu, 27 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , , user posted image
_soncek, 33 let, okolica LJ, 2user posted image , 1user posted image , NS 24.1.2013, 4.2.2013, user posted image

8.8.
Aniska, 29 let, okolica Golnika, 1user posted image , 0user posted image , ?, user posted image

10.8.
jagodka1, 29 let, gorenjska, 2user posted image , 1user posted image , 27.12.2012, user posted image

11.8.
*pupika*, , , , , , user posted image

13.8.
Mlle, 26 let, , 1user posted image , 0user posted image , 3.1.2013, user posted image
MajaJulija, 28 let, Žiri, 1user posted image , 0user posted image , 8.1.2013, user posted image
mižek, ?, ?, 2user posted image , 1user posted image , 17.12.2012, user posted image
Anonimna**, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , 4.1.2013, user posted image
ninčalo, 25let, novo mesto, 1user posted image , 0user posted image , 14.1.2013, user posted image
uršikazala, 32 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , NS 29.1.2013, user posted image

14.8.
Katoti, 23let, Maribor, 4user posted image , 1user posted image , NS 1.2.2013 user posted image
curly, 26 let, okolica CE, 1user posted image , 0user posted image , 21.1.2013, NS 4.2.2013, user posted image

16.8.
Allium cepa, 22let, Bela krajina, 1user posted image , 0user posted image , 15.1.2013
moljub, 32, Bela krajina, 2user posted image , 1user posted image , 2.1.2013,

17.8.
srečka_nosečka, , , , , 2.1.2013, user posted image

18.8.
GregUr, 25let, Zasavje, 2user posted image , 0user posted image , 3.1.2013, user posted image
Iskrica 86, 26 let, Posavje , 1user posted image , 0user posted image , 22.1.2013, user posted image

20.8.
Anonimnauser posted image , 29 let, ?, 2user posted image , 1user posted image , 9.1.2013, user posted image

21.8.
*maal*, ?, MB, 2user posted image , 1user posted image , ?, user posted image

23.8.
Luck, 24 let, okolica Celja, 1.user posted image , 0user posted image , 4.1.2013, user posted image
smeška83, 29 let, gorenjska, 2user posted image , 1user posted image , , user posted image

28.8.
_pikicapokica_, 27 let, ?, 2.user posted image , 1user posted image , ?, user posted image

31.8.
2.mamica, 28 let, Lj, 2.user posted image , 1user posted image , 24.1.2013, user posted image

X.8.
Mubi, 25let, ?, 2user posted image , 1user posted image , 8.1.2013, user posted image
katarinca, 27let, Maribor, 2user posted image , 1user posted image , 17.1.2013, user posted image
telly, 26let, Zasavje, 2user posted image , 0user posted image , 4.1.2013, user posted image
papika, 27 let, Ljubljana, 2.user posted image , 1user posted image , 22.1.2013, user posted image
Anonimna user posted image , 31let, okolica LJ, 2.user posted image , 1user posted image
Monči*, 26 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , 8.1.2013, user posted image

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image : 36

user posted image user posted image :
Pikolina13

user posted image PREGLEDI user posted image :

2.1.2013: Niabi, Katoti, moljub

3.1.2013: GregUr, Mlle

4.1.2013: Anonimna**, telly, Luck

7.1.2013: nella23

8.1.2013: MajaJulija, Mubi, Monči*

9.1.2013: Anonimnauser posted image

11.1.2013: zmedena

14.1.2013: ninčalo, Pikolina13 - NS

15.1.2013: Allium cepa

17.1.2013: katarinca

21.1.2013: curly

22.1.2013: papika, Iskrica 86

23.1.2013: naty83 - NS

24.1.2013: 2.mamica, _sonček - NS

29.1.2013: uršikazala, naty83

1.2.2013: Katoti - NS

4.2.2013: curly - NS, _sonček

11.2.2013: Pikolina13

Pot z nami so začele:

.bina. user posted image
pikaboouser posted image
user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Neposredna povezava do sporočila: 611
3.1.2013 7:51:15   
_sonček
Jutro!

Kako ste?

Sem uspela prebrati malo za nazaj, da sem malo na tekočem in vidim, da ste se oz. da ste že ustanovile FB skupino, pa bi se tudi jaz pridružila, če smem? je pa to zaprta skupina, a ne? komu pa moram poslat podatke?

Drugače moje počutje se izboljšuje, čez dan ni več toliko slabosti, začnejo se nekje popoldne, pa se do večera stopnjujejo, tko da hodim s tamalim spat user posted image pa je boljše....do ponedeljka sem še na bolniški, potem pa upam, da grem malo delat user posted image

Na nuhalno grem v Dravlje, sem mislila, da bom šla k dr. Pušenjaku pa je do februarja odsoten, tako da bom pa k komu drugemu šla...prvič sem bila pri njemu, pa sem bila zelo zadovoljna, bomo pa tudi tokrat vprašali za spol, mene full zanima, čeprav mi je vseeno kaj bo, tudi če še en fant...v prvo sem si želela punčko, sedaj pa mi je res čisto vseeno, samo da bo zdravo.

Meni se buši že malo pozna, mam 50 kg, tako da se takoj vidi na trebuhu, tudi prvič se je, tako da bom v ponedeljek kar povedala v službi, ne bom čakala na NS, glede na to, da sem kar naprej na bolniški, se mi zdi prav, da vejo kaj in kako...

Sem malo pregledala seznam in nas je res ogroooooooomno, to bo gužva avgusta po P...a ma katera namen jit rodit v PO? pa še nekaj sem opazila, da sem najstarejša tukaj user posted image same mlade mamice ste user posted image user posted image

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

Neposredna povezava do sporočila: 612
3.1.2013 8:29:45   
baklica
Dobro jutro vsem skupaj.
Tudi jaz se pridružujem vaši skupini. Sicer je to že moja 4. nosečnost, doma že imamo tri rokovnjače in ja sonček nisi najstarejša jaz jih bom naslednji teden dopolnila 34 user posted image
Rok mam tam okrog 22. avgusta (ne vem točno, ker še nisem imela rednih menstruacij po zadnji nosečnosti). Tale nosečnost me je zadela kot strela z jasnega ampak smo se zdaj že lepo sprijaznil s tem in smo v veselem pričakovanju.
Lep dan želim vsem skupaj.

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 613
3.1.2013 8:36:39   
GregUr
_sonček jst sem podatke posredovala Katoti. in sicer link od tvojega FB profila. da ne išče cel dan user posted image

joj si pa boga da te tokle dajejo slabosti... mene je pa do predvčerajšnjim zjutraj matralo, včeraj pa nič, razen pol proti večeru, ampak ni blo tko hudo. sem šla spat in sem pozabla user posted image mam pa zato zize že taaaakšne!!! iz prejšnje N se ne spomnim da bi mi tok vzhajale! pa težke in polne so. pa tut bolijo me kar skoz, enkrat ful, drugič komaj malo, ampak še vseeno bolijo.

joj ti šmarni pajek s 50kg! joooj prejoj user posted image user posted image ni čudno da se ti trebušček že pozna! kolk si pa noseča?
jst vem, da prejšnjič sem na NS šla prvič z nosečniškimi hlačami, ampak ni blo tko nujno zlo, ampak so me že kavbojke tiščale in nisem hotla tam met cel trebuh prežrt od kavbojk, pa sem si dala nekaj bolj udobnega gor. pol pa mislim da jih nisem več slekla user posted image sem se kar razvadla... če je pa tkoooo luštno, še po križu ti je toplo user posted image

si najstarejša, ampak se mi ne zdiš veliko stara. v današnjih časih kar povprečje - za 2. otročka namreč user posted image očitno smo ta mesec mal statistiko podrle user posted image in prav je tako! user posted image možno pa tudi, da se nam še katera pridruži user posted image

joooj, že septembrke so se začele nabirat!! a veste kolk bo šlo tole vse skupi hitro?! zdele bomo komaj čakale nuhalno, pol bomo prvo tromesečje spravle pod kap, bušiji bojo rastli kot gobe po dežju, pol bo že mf... res bo šlo hitro, čeprav se zdejle ti kritični tedni kar vlečejo user posted image

no, jst mam pa danes pregled. upam, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image vam javim takoj ko bom lahko user posted image mislite name in na Mlle user posted image

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 614
3.1.2013 8:39:29   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: baklica

Dobro jutro vsem skupaj.
Tudi jaz se pridružujem vaši skupini. Sicer je to že moja 4. nosečnost, doma že imamo tri rokovnjače in ja sonček nisi najstarejša jaz jih bom naslednji teden dopolnila 34 user posted image
Rok mam tam okrog 22. avgusta (ne vem točno, ker še nisem imela rednih menstruacij po zadnji nosečnosti). Tale nosečnost me je zadela kot strela z jasnega ampak smo se zdaj že lepo sprijaznil s tem in smo v veselem pričakovanju.
Lep dan želim vsem skupaj.

no evo, dobrodošla! za 4. nosečnost pa sploh ni 34 veliko! user posted image user posted image čestitke in vse dobro! user posted image

(odgovor članu baklica)
Neposredna povezava do sporočila: 615
3.1.2013 8:57:22   
niki84
Pozdravljene nosečke! Najprej srečno in predvsem zelo zdravo leto 2013! user posted image
Baklica čestitke, uau že 4. otroček! Mi računamo na to, da dobimo še drugega falota in potem zaključimo (ampak kdo ve, kaj nam prinese prihodnost user posted image ).
Jutri zjutraj imam prvi pregled in sem že čist na trnih. Komaj čakam in po drugi strani me malo skrbi, ampak skušam ostat pozitivna, da bo vse ok.
Tudi že jaz resno razmišljam o nosečniških hlačah. Razen enih hlač, me ostale pri sedenju že kar tiščijo, tako, da bom po pregledu šla verjetno kar malo že v šoping. Ja, pa treba se bo malo nazaj držat pri hrani user posted image , čeprav mi težko uspeva user posted image .

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 616
3.1.2013 10:03:15   
_pikicapokica_
Najprej naj vam zaželim vse najlepše v letu 2013!

Meni je postalo 2 dni nazaj nenormalno slabo. Slabo mi je od jutra do večera in še ponoči, če se zbudim. Se mi zdi, da je to nekoliko prezgodaj saj sem dopolnila komaj 6 teden. V prvi nosečnosti mi je postalo slabo komaj v 9 tednu in je trajalo tam nekje do 13 tedna.

Ali je bilo še kateri tako slabo že v tem tednu nosečnosti?

(odgovor članu niki84)
Neposredna povezava do sporočila: 617
3.1.2013 10:05:29   
uršikazala
Hej punce, priznam bolj dejavna sem na FB, ampak beram vas pa kar sproti.
Držim pesti za vaše preglede, jaz imamm NS šele na koncu meseca in komaj čakam in upam da se bo že kaj videlo kaj je med nogami user posted image
sonček in baklica jest sem pa kar vesela da je kakšna starejša od mene user posted image ,stara sem 32 in to je moja 1. user posted image in sem takoj opazila da sem najstarejša med 1. nosečkami.

Uživajte maximalnouser posted image

(odgovor članu niki84)
Neposredna povezava do sporočila: 618
3.1.2013 10:06:27   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: _pikicapokica_

Najprej naj vam zaželim vse najlepše v letu 2013!

Meni je postalo 2 dni nazaj nenormalno slabo. Slabo mi je od jutra do večera in še ponoči, če se zbudim. Se mi zdi, da je to nekoliko prezgodaj saj sem dopolnila komaj 6 teden. V prvi nosečnosti mi je postalo slabo komaj v 9 tednu in je trajalo tam nekje do 13 tedna.

Ali je bilo še kateri tako slabo že v tem tednu nosečnosti?

sicer meni ni blo tko kmalu slabo, ampak možno je vse. vsaka nosečnost pri isti ženski se ena od druge razlikuje. tut jst opažam razlike pri sebi. meni zdej še ni blo nikol tok slabo kot mi je blo takrat. pa lahk da mi bo še, al pa ne... user posted image

(odgovor članu _pikicapokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 619
3.1.2013 10:34:48   
BellaElla
dan!
še ena, ki je na božično jutro videla plusek. sicer se še ne upam preveč veseliti, prvi pregled imam 8.1.
to je moja druga user posted image , doma imamo 2-letnega fantkauser posted image .
Prihajam iz Gorenjske, stara sem 26 let.
Po ZM naj bi bila v 6.tednu, pdp naj bi bil 25.ga avgusta.se mi zdi user posted image

Se še tipkamo..
lep dan, srečke nosečke!user posted image

< Sporočilo je popravil BellaElla -- 3.1.2013 10:36:05 >

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 620
3.1.2013 11:08:01   
zmedena...
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, naslednji pregled, spol user posted image

31.7.
zmedena..., 30 let, Kranj, 3user posted image , 1user posted image , 11.1.2013, user posted image

1.8.
niki84, ?, ?, 3user posted image , 1user posted image ,? ,user posted image

2.8.
Pikolina13, 21 let, Lj, 2user posted image , 1user posted image , NS 14.1.2013, 11.2.2013 user posted image user posted image

3.8.
naty83, 29 let, ?, 3user posted image , 2user posted image , NS 23.1.2013, 29.1.2013 user posted image

4.8.
nella23, 24let, Ajdovščina, 2user posted image , 0user posted image , 7.1.2013, user posted image

5.8.
Niabi, 23let, Kranj/Bled, 1user posted image , 0user posted image , 2.1.2013,user posted image

6.8.
Blu blu, 27 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , , user posted image
_soncek, 33 let, okolica LJ, 2user posted image , 1user posted image , NS 24.1.2013, 4.2.2013, user posted image

8.8.
Aniska, 29 let, okolica Golnika, 1user posted image , 0user posted image , ?, user posted image

10.8.
jagodka1, 29 let, gorenjska, 2user posted image , 1user posted image , 27.12.2012, user posted image

11.8.
*pupika*, , , , , , user posted image

13.8.
Mlle, 26 let, , 1user posted image , 0user posted image , 3.1.2013, user posted image
MajaJulija, 28 let, Žiri, 1user posted image , 0user posted image , 8.1.2013, user posted image
mižek, ?, ?, 2user posted image , 1user posted image , 17.12.2012, user posted image
Anonimna**, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , 4.1.2013, user posted image
ninčalo, 25let, novo mesto, 1user posted image , 0user posted image , 14.1.2013, user posted image
uršikazala, 32 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , NS 29.1.2013, user posted image

14.8.
Katoti, 23let, Maribor, 4user posted image , 1user posted image , NS 1.2.2013 user posted image
curly, 26 let, okolica CE, 1user posted image , 0user posted image , 21.1.2013, NS 4.2.2013, user posted image

16.8.
Allium cepa, 22let, Bela krajina, 1user posted image , 0user posted image , 15.1.2013
moljub, 32, Bela krajina, 2user posted image , 1user posted image , 2.1.2013,

17.8.
srečka_nosečka, , , , , 2.1.2013, user posted image

18.8.
GregUr, 25let, Zasavje, 2user posted image , 0user posted image , 3.1.2013, user posted image
Iskrica 86, 26 let, Posavje , 1user posted image , 0user posted image , 22.1.2013, user posted image

20.8.
Anonimnauser posted image , 29 let, ?, 2user posted image , 1user posted image , 9.1.2013, user posted image

21.8.
*maal*, ?, MB, 2user posted image , 1user posted image , ?, user posted image

22.8.
baklica, 33, Poljanska dolina, 4user posted image , 3user posted image , , user posted image

23.8.
Luck, 24 let, okolica Celja, 1.user posted image , 0user posted image , 4.1.2013, user posted image
smeška83, 29 let, gorenjska, 2user posted image , 1user posted image , , user posted image

25.8.
BellaElla, gorenjska, 26 let, 2user posted image , 1user posted image , 8.1.2013, user posted image

28.8.
_pikicapokica_, 27 let, ?, 2.user posted image , 1user posted image , ?, user posted image

31.8.
2.mamica, 28 let, Lj, 2.user posted image , 1user posted image , 24.1.2013, user posted image

X.8.
Mubi, 25let, ?, 2user posted image , 1user posted image , 8.1.2013, user posted image
katarinca, 27let, Maribor, 2user posted image , 1user posted image , 17.1.2013, user posted image
telly, 26let, Zasavje, 2user posted image , 0user posted image , 4.1.2013, user posted image
papika, 27 let, Ljubljana, 2.user posted image , 1user posted image , 22.1.2013, user posted image
Anonimna user posted image , 31let, okolica LJ, 2.user posted image , 1user posted image
Monči*, 26 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , 8.1.2013, user posted image

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image : 38

user posted image user posted image :
Pikolina13

user posted image PREGLEDI user posted image :

4.1.2013: Anonimna**, telly, Luck

7.1.2013: nella23

8.1.2013: MajaJulija, Mubi, Monči*, BellaElla

9.1.2013: Anonimnauser posted image

11.1.2013: zmedena

14.1.2013: ninčalo, Pikolina13 - NS

15.1.2013: Allium cepa

17.1.2013: katarinca

21.1.2013: curly

22.1.2013: papika, Iskrica 86

23.1.2013: naty83 - NS

24.1.2013: 2.mamica, _sonček - NS

29.1.2013: uršikazala, naty83

1.2.2013: Katoti - NS

4.2.2013: curly - NS, _sonček

11.2.2013: Pikolina13

Pot z nami so začele:

.bina. user posted image
pikaboouser posted image
user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Neposredna povezava do sporočila: 621
3.1.2013 11:10:19   
zmedena...
dobro jutro,

dobrodošle vse nove user posted image , sem vas dodala tudi že na seznam.
Men je tud tko fajn ko vidim, da število avgustovk raste, sem šla pa glih učer za foro pogledat in nas je bilo med februarčicami 71 celo user posted image
BellaElla, uz katerega konca pa si?

Kar se tiče slabosti, so se pri meni pojavile nekje v 7 tednu, hlač, predvsem kavbojk pa ne morem nosit tudi že tam od 8 tedna, ker me je preveč tiščalo. Tko zdej že neki časa lepo nosim nosečniške in so prav super udobne, pa še toplo je user posted image

< Sporočilo je popravil zmedena... -- 3.1.2013 11:12:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 622
3.1.2013 11:10:37   
_sonček
dobrodošla baklica in BellaElla user posted image user posted image

baklica ja pa super, že 4 otroček, no pa mam še eno mojih let, sej jaz bom pa marca 34 user posted image
Smo si tudi mi želeli met otroke mlajši, pa žal prvi user posted image dolgo ni hotel pridet, no je pa zdej drugi bolj pohitel in na koncu se je vse lepo izteklo user posted image

GregUr full stiskam pestke zate, da bo vse lepo in prav na pregledu, pa saj bo, kaj ne!! mora bit!!!
Ja, sem suhcena, zato pa je tudi prišlo do dehidracije in infuzije, ker sem po takem bruhanju šla še dol in meja je hitro prenizka, zato pa je včasih boljše imet kako kilo več user posted image
Jaz sem se v prvi N zredila samo 9 kg, pa še to je šlo vse v trebuh, svoje hlače sem nosila skoraj do konca N, sem pa večinoma prakticirala s pajkami in tunikami, to bom tudi zdaj delala, nekako mi niso ok te nosečniške hlače, pa še težko dobim ok št. aja, sem pa dopolnila 9t, v ponedeljek

_pikicapokica_ meni so se tudi začele slabosti nekje v 5,6t, od začetka tko bolj na izi, potem pa se je samo še stopnjevalo, zdej pa je vseeno boljše, mi ni več slabo čez cel dan, bolj popoldne, pa zvečer...

hvala GregUr za info komu poslat podatke, bom poslala, da se pridružim skupini na FB user posted image

(odgovor članu BellaElla)
Neposredna povezava do sporočila: 623
3.1.2013 11:15:57   
zmedena...
aja, drugače pa so se pri meni v zadnjem tednu slabosti nehale in upam, da je to to, da pa je vseeno vse ok. Malo paničarim ampak sem ravno v istem obdobju in potem človek pomisli na vse mogoče.

_sonček, če želiš lahko pošlješ tudi meni podatke, pa prec nardiva, ker sem glih za compom user posted image

< Sporočilo je popravil zmedena... -- 3.1.2013 11:17:06 >

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 624
3.1.2013 11:39:53   
zmedena...
punce rabim nasvet...kličem Pušenjaka pred dnevi, ga ni do februarja. Kličem zdej Strahovo, je ni do februarja. Kam oz. h komu it na nuhalno???

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?