|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2013
4.1.2013 13:27:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zmedena...

punce rabim nasvet...kličem Pušenjaka pred dnevi, ga ni do februarja. Kličem zdej Strahovo, je ni do februarja. Kam oz. h komu it na nuhalno???

Kaj pa ostali ginekologi v Dravljah? http://www.noseca.com/kdo_smo.html

Ti toplo priporočam dr. Megličevo v Domžalahuser posted image  Zelo profesionalna, ful prijazna, lepo ti razlaga sam potek NS pa še slikice in filmčke dobiš na dvd-juuser posted image  Cena je 60eur, edino dvd imej s sabouser posted image

junijka 2013user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
4.1.2013 14:06:39   
ribica81
Hoj Hoj!

Wav koliko vaš že jeuser posted image Evo se pridružujem tud jst...če lahkouser posted image Rok imam 15.8., prvi pregled 10.1. - komi čakamuser posted image , bo pa to naša druga pikica - doma imamo že eno 15mesečno navihanko.

Za nuhalno tud jst priporočam Megličevo v Domžalah...sm bla v prvi nosečnosti pri njej na NS in je SUPER. Škoda ker ne sprejema, jst bi jo takoj mela za svojo ginekologinjo.

Tistim, ki ste že imele pregled, čestitam za pikice, vsem pa želim lepo nosečnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
4.1.2013 14:20:06   
speLeK
Pozdrav!

Danes je za mano prvii pregLed, pdp 16.8.

Lep pozdrav vse nosečkam iz celja.

Špela

(odgovor članu ribica81)
Neposredna povezava do sporočila: 653
4.1.2013 15:18:54   
telly
Živjo!

Pregled je mimo. user posted image Vidl se je vse kot se mora... user posted image dela.
Naslednji pregled mam že 18.1.-to bo že moj tretji pregled, pa sm noseča samo 10. tednov. PDP je 8.8. V ponedeljek se pa na nuhalno naročm.

Kako ste kej ostale so user posted image ??? Kok vas je že doma povedal veselo novico? Pr meni mami že slut, ker sm skoz v svojmu stanovanju in skor nč k njima ne pridem (živimo v isti hiši). Sam mi je ful slabo in sitna sm, pa se mi ne da bit pr njima. Pa sm ful v dilemi al nej povem al bi počakala do nuhalne.

Fajn se cartajte!!!

(odgovor članu speLeK)
Neposredna povezava do sporočila: 654
4.1.2013 16:00:46   
Anonimen
Evo, še ena ki čaka na tale prvi pregled, se mi vleče ko hudič zdaj ko so bili prazniki in sem bila doma.
V glavnem par dni še do 9.1., takrat bom 8t1d noseča, tako da niti ni tako pozno po svoje.

Pri nas doma še ne vejo, ve par zelo dobrih kolegic, povedala pa bom po pregledu, ne bom do nuhalne čakala, vsaj kar se familije tiče no, kar se pa širše javnosti tiče pa po nuhalni verjetno...oziroma saj se bo pol počasi razširilo najbrž user posted image

Mi je pa ful hudo, ker je foter en ful svetoven dopust planiral julija za nas in to daleč, ampak vem da v 34. tednu tako daleč ne bom upala it, sploh glede na to, da sem prvič v 35. tednu rodila. Upam samo, da še ni rezerviral zadeve.

Anonimna user posted image

(odgovor članu telly)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
4.1.2013 17:44:35   
Pikolina13
Čestitke vsem novim user posted image in tistim, ki ste videle user posted image !

Jaz sem tudi za NS hotela Pušenjaka pa ga ni, tako da ne vem kdo jo bo delal. Ubistvu mi je vseeno. user posted image

Me pa še vedno križ boli. Ampak vsaj malo bolj sem naspana.
In zdi se mi, da se mi že malo trebušček pozna. Mislim bolj je napet, drugi pomoje še ne vidijo razlike. user posted image

Povedala sva pa mojim staršem, teti in sestrični pa njegovemu očetu in sestram. user posted image Tistim s katerimi sva najbolj povezana. Aja, pa moji najboljši prijateljici sem mogla nujno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 656
4.1.2013 18:04:28   
zmedena...
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, naslednji pregled, spol user posted image

31.7.
zmedena..., 30 let, Kranj, 3user posted image , 1user posted image , 11.1.2013, NS 16.1.2013, user posted image

1.8.
niki84, ?, ?, 3user posted image , 1user posted image ,NS 21.1.2013 ,user posted image

2.8.
Pikolina13, 21 let, Lj, 2user posted image , 1user posted image , NS 14.1.2013, 11.2.2013 user posted image user posted image

3.8.
naty83, 29 let, ?, 3user posted image , 2user posted image , NS 23.1.2013, 29.1.2013 user posted image

4.8.
nella23, 24let, Ajdovščina, 2user posted image , 0user posted image , 7.1.2013, user posted image

5.8.
Niabi, 23let, Kranj/Bled, 1user posted image , 0user posted image , 2.1.2013,user posted image

6.8.
Blu blu, 27 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , , user posted image
_soncek, 33 let, okolica LJ, 2user posted image , 1user posted image , NS 24.1.2013, 4.2.2013, user posted image

8.8.
Aniska, 29 let, okolica Golnika, 1user posted image , 0user posted image , ?, user posted image
telly, 26let, Zasavje, 2user posted image , 0user posted image , 18.1.2013, user posted image

10.8.
jagodka1, 29 let, gorenjska, 2user posted image , 1user posted image , 27.12.2012, user posted image

11.8.
*pupika*, , , , , , user posted image

13.8.
Mlle, 26 let, , 1user posted image , 0user posted image , 17.1.2013, NS 30.1.2013, user posted image
MajaJulija, 28 let, Žiri, 1user posted image , 0user posted image , 8.1.2013, user posted image
mižek, ?, ?, 2user posted image , 1user posted image , 17.12.2012, user posted image
Anonimna**, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , 4.1.2013, user posted image
ninčalo, 25let, novo mesto, 1user posted image , 0user posted image , 14.1.2013, user posted image
uršikazala, 32 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , NS 29.1.2013, user posted image

14.8.
Katoti, 23let, Maribor, 4user posted image , 1user posted image , NS 1.2.2013 user posted image
curly, 26 let, okolica CE, 1user posted image , 0user posted image , 21.1.2013, NS 4.2.2013, user posted image

15.8.
ribica81, , , 2user posted image , 1user posted image , 10.1.2013, user posted image

16.8.
Allium cepa, 22let, Bela krajina, 1user posted image , 0user posted image , 15.1.2013, user posted image
moljub, 32, Bela krajina, 2user posted image , 1user posted image , 2.1.2013, user posted image
speLeK, , Celje, , , , , user posted image

17.8.
srečka_nosečka, , , , , 2.1.2013, user posted image , user posted image

18.8.
GregUr, 25let, Zasavje, 2user posted image , 0user posted image , 3.1.2013, user posted image
Iskrica 86, 26 let, Posavje , 1user posted image , 0user posted image , 22.1.2013, user posted image

20.8.
Anonimnauser posted image , 29 let, ?, 2user posted image , 1user posted image , 9.1.2013, user posted image

21.8.
*maal*, ?, MB, 2user posted image , 1user posted image , ?, user posted image

22.8.
baklica, 33, Poljanska dolina, 4user posted image , 3user posted image , , user posted image

23.8.
Luck, 24 let, okolica Celja, 1.user posted image , 0user posted image , 4.1.2013, user posted image
smeška83, 29 let, gorenjska, 2user posted image , 1user posted image , , user posted image

25.8.
BellaElla, gorenjska, 26 let, 2user posted image , 1user posted image , 8.1.2013, user posted image

28.8.
_pikicapokica_, 27 let, ?, 2.user posted image , 1user posted image , ?, user posted image

31.8.
2.mamica, 28 let, Lj, 2.user posted image , 1user posted image , 24.1.2013, user posted image

X.8.
Mubi, 25let, ?, 2user posted image , 1user posted image , 8.1.2013, user posted image
katarinca, 27let, Maribor, 2user posted image , 1user posted image , 17.1.2013, user posted image
papika, 27 let, Ljubljana, 2.user posted image , 1user posted image , 22.1.2013, user posted image
Anonimna user posted image , 31let, okolica LJ, 2.user posted image , 1user posted image
Monči*, 26 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , 8.1.2013, user posted image
taya559, 24let, Hrastnik, 1user posted image , 0user posted image , NS 22.1.2013, user posted image

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image : 41

user posted image user posted image :
Pikolina13
srečka_nosečka

user posted image PREGLEDI user posted image :

7.1.2013: nella23

8.1.2013: MajaJulija, Mubi, Monči*, BellaElla

9.1.2013: Anonimnauser posted image

10.1.2013: ribica81

11.1.2013: zmedena

14.1.2013: ninčalo, Pikolina13 - NS

15.1.2013: Allium cepa

16.1.2013: zmedena... - NS

17.1.2013: katarinca, Mlle

21.1.2013: curly, niki84 - NS

22.1.2013: papika, Iskrica 86, taya559 - NS

23.1.2013: naty83 - NS

24.1.2013: 2.mamica, _sonček - NS

29.1.2013: uršikazala, naty83

30.1.2013: Mlle - NS

1.2.2013: Katoti - NS

4.2.2013: curly - NS, _sonček

11.2.2013: Pikolina13

Pot z nami so začele:

.bina. user posted image
pikaboouser posted image
user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil zmedena... -- 4.1.2013 18:05:18 >

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 657
5.1.2013 10:07:09   
smeška83
Pri nas tudi cel žur s slabostmi, a se borimo... upam, da je vse ok. Moja G je do ponedeljka še na dopustu, pol se bom pa končno lahko naročila na pregled. Sedaj sem nekje v 8t pomoje. Povedala sva pa samo najožjim, ker so naju spraševali, kdaj bova šla v postopek umetne, na katerega sva bila že naročena. Iskreno priznam, da sem še zmeraj čist šokirana, ker je naravno ratalo user posted image user posted image

No, hotla sem pa nekej druzga povedat. V službi imamo celo štalo, pa kadrovsko smo ratali čist podhranjeni (ne smemo pa na novo zaposlovat) in me je ornk skrbelo, kako bodo reagirali, ko bom spet odšla na porodniško. No, zato sem včeraj čisto na tihem povedala svoji šefici, da sem noseča (ona je edina vedela, da čakava na umetno) in sploh ne moreš verjet... začela je jokat od sreče. Čist je bila vesela, da nama je uspelo, pa kar objemala me je. Žal sama nima otrok, zato me je to sploh šokiralouser posted image Že dolgo je nisem videla tako srečne. Sva pol na hitro mal stuhtali kaj in kako bomo, če grem slučajno na kako bolniško in je rekla, da "če pa za otročke ne bomo poskrbel, pol je pa res vse skupaj brez pomena v življanju". Ne moreš verjet. Sem ji rekla, da me je ful skrbelo, pa me je okregala, zakaj ji nisem že prej povedala in da bomo vse zrihtali. Nato mi je pa še potrdila obljubo, da me po prihodu nazaj čaka novo delovno mesto, ki si ga že dolgo želim, ker ena druga odhaja v penzijo. Res mi je polepšala dan. Kapo doluser posted image user posted image user posted image Res sem veselauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 658
5.1.2013 11:14:20   
curly
Smeška, super! user posted image user posted image user posted image
Ful sem vesela in kar solzne učke sem dobila ob branju! user posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 659
5.1.2013 11:21:42   
_sonček
srečka_nosečka čestitke za dvojno srečo user posted image user posted image user posted image

smeška full lepo in prekrasna novica, saj ne morem verjet, da še obstajajo dobri in razumljivi ljudje na tem svetu...res kapo dol za tvojo šefico!

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 660
5.1.2013 12:27:23   
Pikolina13
wau srečka_nosečka, čestitke! user posted image

Jaz pa ne vem ali sta dvojajčna ali enojajčna. Mi ni G nič to omenila. user posted image
Bom verjetno pri NS tudi to izvedela user posted image

Čestitam še enkrat! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
5.1.2013 18:50:34   
Iskrica 86
srečka_nosečka rees je malo taih šefov ki so veseli in najdejo rešitev za vse težave, tudi moja je takšna zgleda zajeb... ampak zdravje je na prvem mestu.

Pri meni ni nč posebnga malo me samo (.)(.) bolijo druzga pa čisto nič in upajmo da tako ostane do konca.

(odgovor članu Pikolina13)
Neposredna povezava do sporočila: 662
6.1.2013 15:47:30   
čikica
Lep pozdrav. Pridružujem se vam - vas je že dosti. 4.1. Sem nastopila 8 teden nosečnosti. Rok imam 16.8.2013.

Moram pa priznati, da me je tokratna nosečnost presenetila. Doma imamo namreč 9 mesečnega fantka, na katerega sva čakala 10 let (uspelo s pomočjo IFV). Tokrat pa je šlo po naravni poti. Se opravičujem, ker mi ni uspelo prebrati vseh postov, ko mi bo uspelo, pa bom ( če bom vedela) oz. povedala kakšno mojo izkušnjo iz prve nosečnosti.

Lep dan želim vsem.

(odgovor članu Iskrica 86)
Neposredna povezava do sporočila: 663
6.1.2013 15:53:55   
Pikolina13
čikica čestitam! user posted image

Lahko vprašam kdaj si pa prvega rodila? Marca ali aprila? user posted image
Jaz imam tudi 9-mesečnega sinčka doma. 28.3. user posted image

(odgovor članu čikica)
Neposredna povezava do sporočila: 664
6.1.2013 18:53:37   
Blogerka
Drage punce,

prvic sem tle pisala ze pred kaksnim tednom ali vec ko sem prvis zagledala plusek na testu, ki je bil sicer bolj presenecenje ampak zazeljeno in lepo presenecenje...
Ker s fantom ziviva trenutno v Franciji zaradi njegove kariere sem tudi prvi pregled opravila tle... In od takrat naprej sem noro prestrasena.. Noseca naj bi bila 5, 6 tednov - zapisana sta dva datuma 16.8 in 23.8. Slisala sem tudi ze bitje srcka ( cudovit obcutek) in tudi videla dojencija na ekranu in slikah... Velik je ca. 15cm.. Vse lepo in prav za prvi pregled - dokler mi ni zmerila pritiska, ki je bil 165 in je ona rekla da bi mi dala takoj tablete ker je toleranca 130... Glede na to da sem na pocitnicah v juzni Franciji in gospa ne bo moja ginekologinja smo ji povedali da imam strah pred zdravniki in da je morda zato pritisk visji.. Naslednji dan sem si zmerila sama in je bil celo prenizek, okoli 115.. Vceraj in danes pa zopet 145/99..in tudii visok srcni utrip... Jutri grem v labaratorij na preiskave in h kardiologu.. Sama vem, da sem zelo pod stresom in da sem ze po naravi panicna kar se zdravja tice in verjamem da je mogoce tudi to dl visokega pritiska, vendar se nikakor ne uspem sprostiti.. Zelo me je strah jutrisnjih preiskav in zelo me je strah kaj bi z dojenckom in z mano.. Osebi na kateri se najbolj zanesem oz ki mi najvec pomenita sta moja mami - ki pa je trenutno hudo bolna in ji ne zelim otezevati stvari s svojimi tezavam, drugi pa je moj partner ki je prav tako trenutno odsoten zaradi kariere in v zelo pomembnih pripravah in ga tudi nocem obremenjevat... Vsi ostali mi sicer stojijo ob strani vendar sem cutila potrebo da tukaj zapisem svoje strahove in da me morda katera z podobnimi izkusnjami potolazi...malce razoorozi tega stresa.. Predvidevam da hormoni dodajo se piko na i mojemu stresu..

Upam da izvem jutri dobre novice...

Lep vecer vsem noseckam..

(odgovor članu Aniska)
Neposredna povezava do sporočila: 665
6.1.2013 19:09:46   
Mlle
Blogerka, vseeno se poskušaj sprostit, mogoče poslušaj kakšno glasbo, skuhaj si pomirjujoč čajček, pojdi pod tuš z dišečim milom, karkoli ti ustreza. Razmišljaj pozitivno, predvsem ne beri, kaj vse gre lahko narobe, ker bo potem samo še slabše. Parnerju pa po moje lahko poveš za težave, saj te bo najverjetneje najbolj znal potolažit. Lep večer tebi in vsem ostalim souser posted image !user posted image

Pa čestitke vsem, ki nosijo 2 user posted image ! user posted image

(odgovor članu Blogerka)
Neposredna povezava do sporočila: 666
6.1.2013 20:44:49   
Anonimen
Blogerka te vrednosti pritiska so res zelo visoke, tudi tista 115 ni ravno nizka, ker je v nosečnosti pritisk že nižji kot normalen. Recimo jaz imam v nosečnosti pritisk nekje 90/50, pa imam nizkega, samo tako za orientacijo. V glavnem meri si pritisk 5x dnevno približno doma in si beleži kako in kaj v en zvezek ali na en list, da vidiš vzorec. Preventivno se izogibaj vsemu slanemu, kavi in pravemu čaju, coca-colam, čokoladi, skratka vsemu kar dviguje kofein. Dogovori se z zdravnico, če se da, da si kak teden beležiš in potem ona oceni.

Držim pesti da bo vse ok.

(odgovor članu Mlle)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
6.1.2013 20:54:50   
Pikolina13
Jaz imam pa pritisk vedno okoli 125/70 in tudi v nosečnosti ni nič drugače.
V prejšnji N sem imela toliko, ko nisem bila noseča in tudi sedaj, ko nosim dva. user posted image
Mi ni pa nikoli G rekla, da imam visok pritisk. user posted image
Ampak Blogerkin je res previsok.
Sprosti se, mogoče raje povej partnerju, ti bo potem lažje.
Mene je tudi na smrt strah zdravnikov, se tresem že tri dni prej. user posted image
Vse bo vredu, ne se sekirat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 668
7.1.2013 9:41:25   
Buba83
pozdravljene,

še ena se vam pridružuje. to je moja druga nosečnost, doma že imamo eno malo razbojnico.
rok imam 14. 8. 2013, da sem noseča, pa sem vedela že kak teden preden mi je zamujala M, saj mi je bilo kar naenkrat user posted image . sem pa zdaj v 9. tednu (8t in 5 d), nuhalno imam 28. 1. 2013 v Dravljah pri dr. rant hafner.
od težav me daje smrtna utrujenost, celodnevna slabost, vsako jutro letim že okoli 3h bruhat na prazen želodec, in potem še do 6h parkrat, nobeni recepti proti slabosti iz interneta ne pomagajo, sem pa ugotovila, da mi vsaj na bruhanje ne gre (slabo mi je cel dan), če imam kaj v želodcu. hrana mi smrdi vsa, nimam nobenih luštov, ampak nekaj je pa treba pojest. cel dan imam v ustih okus po praženem čebulu in kavi. fuj. v službi mi je najhuje, ker se non stop z nekimi bureki in suhimi salamami prehranjujejo ljudje, če kaka stranka v pisarno pride s kakšnim neprijetnim vonjem, se pač premagujem, da je ne pobruham.
nič ne zgleda, da sona sledi moji nosečnosti, za katero ve samo moj dragi in pa po nesreči moji sestra - ko sem morala dat kri in sem prišla v laboratorij, sem bila namreč ravno k njej na odvzem klicana. :-D sva se obe pretvarjali, da na napotnici ne piše na veliko "NOSEČNOST", ko pa je vzela vseh 10 epruvetk pa je le rekla, če lahko vidi kako slikico nečaka oziroma nečakinje. bomo pa počakali tam nekje do 15., 16. tedna oziroma dokler se trebuh ne bo videl. še dobro, da sem se pred prazniki malo zredila in zdaj nisem nič sumljiva. :-)

(odgovor članu Pikolina13)
Neposredna povezava do sporočila: 669
7.1.2013 13:04:48   
Anonimen
Kje ste vse danes? Takšno zatišje...meni je prav hecno bit v službi po 14 dnevih dopusta user posted image
Še 2 dni do pregleda, kr odštevam...

(odgovor članu Buba83)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
7.1.2013 13:12:59   
Mlle
Jaz sem doma in pišem diplomo oz. se bolj trudim, ker nimam neke volje. Sem govorila z asistentom, ki mi je dal par navodil, tako da upam, da mi ta teden zalaufa. No, malo pa tudi uživam. user posted image Prej sem imela kolegico na obisku in smo se malo martinčkale. Drugače pa nimam problemov, mogoče edino s prebavo. Sem postala fanica Donata..user posted image

Vreme kar vabi na sprehod, tako da upam, da mi uspe koga prepričat, da gre z mano, da pokurim nekaj nutelinih palačink od zajtrka. user posted image

< Sporočilo je popravil Mlle -- 7.1.2013 13:16:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 671
7.1.2013 13:40:28   
katarinica
Pozdravljene user posted image !

Spet se javljam po zeloo dolgem času. Pri nas je še vedno taka gužva da katastrofa in kot a to še ni dovolj, imam še v službi norišnico... tudi meni se že trebuh pozna, ZELO! ampak to je res najverjetneje zato ker je to že druga nosečnost, pa še prazniki so bili vmes... Tudi jaz že zelo nestrpno čakam pa 17, ko imam prvi pregled. Midva sva se odločila, da poveva za nosečnost že ta teden, ker praznuje moj mali RD in bomo vsi zbrani. Danes ponoči sem si ponovno po dolgem času vzela v posteljo mojega "ljubimca" kot blazini za spanje pravi moj dragi... Spala sem kot angelček. te blazine so res čudežne :)!

Čestitam vsem nosečkam, ki pričakujejo dva :) pa seveda vsem tistim, ki nosimo enega pod svojim srcem! Naj bo nosečnost im lažja, brez težav, porod pa naj bo orgazmičen ;) veselo 2013

Se javim, ko bom lahko !

(odgovor članu Mlle)
Neposredna povezava do sporočila: 672
7.1.2013 17:48:46   
nella23
Pozdravljene souser posted image !

Ste pa čveke, ni kaj :) Moram se dat na to, da preberem zadnjih 5 strani :) Ampak ne danes, zmatraaaanaa sem!

No javljam se ker sm s pregleda danes...user posted image je uredu, zrastli smo. Noseča sem 10t in 2dni...PDP 5.8.2013 :) NS 17.1.2013.
Pozabila sem vprašat če lahko že imava SO (mislim, ej, cel teden sem imela v glavi to vprašanje, pol pa me je tisto bitjece na monitorju čist odneslo v druge misli...)

No, to je to...Aja, zanima me, če katera jemlje raznorazne vitamine, minerale? Varianta Elevit? Men ni nč dala moja G.

(odgovor članu katarinica)
Neposredna povezava do sporočila: 673
7.1.2013 17:51:13   
nella23
Aja, pa vabljene v FB skupino... javite podatke Katoti ali zmedena....

Je dost bolj pregledno kot ta forum tukej...

lp

user posted image

(odgovor članu nella23)
Neposredna povezava do sporočila: 674
7.1.2013 20:02:32   
Pikolina13
Jaz pa sploh nimam fbja. user posted image si ga raje nisem naredila. Ampak, če pravite, da je boljše tam si ga mogoče naredim samo za našo skupinico. user posted image

Jaz sem pa glih brala forum imena, pa me zanima, kdaj boste začele izbirati?
Jaz sem v prvi nosečnosti takoj vedela kako mu bo ime. Sem čutila, da bo fantek in za punčko sploh nisem nikoli imela izbranega. user posted image
Moj dragi sploh ni imel nobene možnosti za pritožbo glede imena. user posted image

(odgovor članu nella23)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?