Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kiara84 Čau, punce, skos vas berem in zelooo vesela sem za nove nosečke. Tudi jaz že komaj čakam prvi pregled, ki ga imam šele 16.1., kje je še to, takrat bom glede na prvi dan zadnje M noseča 10t 1d, zelo pozno se mi zdi za prvi pregled, ampak dobro, počutim se še kar ok, precej utrujena sem večino časa, na vsake nekaj dni pa mi ni prijetno v želodcu. Zelo mi je muka skrivati nosečnost, saj s prijatelji hodimo veliko v center in me vsi čudno gledajo,ker vedno naročim čaj, velikokrat se tudi znajdem pred bogato obloženo mizo in moram vedno imeti izgovore, zakaj ne jem pršuta, suhe salame, biftka... itd., pač sej nočem komplicirat, sam če se le da se želim tej hrani izogniti pa itak je že tako ne maram preveč. Najhuje pa je k me čaka žurka za novo leto pa nekaj dni zatem še moj roj. dan tako da se bom kr zaprla v sobo in me ne bo nikjer ker se mi res več ne da iskat izgovorov... ah... bo že, skratka komaj čakam 16.1., da končno zvem kako in kaj in kdaj in vse kar me pač zanima... ne vem kdaj naj se naročim na nuhalno-šla bom kar k Pušenjaku...? Zanima me če katera teče v nosečnosti? Jaz sem pred nosečnostjo precej tekla sedaj pa nič več, ker ne upam, da ne bi bilo kaj narobe (bom vprašala ginekologinjo kaj mi svetuje), je pa problem, ker mi je posledično črevesje malo zaspalo in še precej hitro mi grejo kilogrami gor, ker nisem več toliko aktivna. Kiara84, Jaz se vedno hodim na aerobiko in pilates 2x na teden,tako kot prej, le par vaj si malo prilagodim. Kar nekaj kolegic tekacic je teklo dam do 4, skoraj 5 meseca. Ce si redno tekla prej in nimas tezav, ni ovir,da ne bi nadaljevala. Samo ne pretiravat. A ostale nic ne sportate? Pri hrani se drzim nazaj precej manj kot prvic. Jem vse in predvsem velikkkoooo ker imam spet tak apetit, da je groza. Pa vse mi je tako dooobro! Lep dan vam zelim!
|