ronja
|
are you kidding me, pa to mi bo mixer pregoru.. sej nimam kitchen aida, mam navaden mixer z nastavki, za 20 ojrov od 8 let nazaj Tudi moj mikser ni kitchenaid, je navaden Gorenjev s podstavkom, ki sem ga ravno včeraj, ravno pri marmornem dokrajčila (to je potrošna roba, vedno manj časa zdržijo kot mikserji:), star je tudi že vsaj 8 let, dela pa krasno:) Gorenje je zakon! Ja, če češ stepst margarino ali maslo, moraš kar dolgo miksat in absolutno na mikser, na roke ne vem, če je to mogoče:D. Rumenjake s sladkorjem pa tudi lahko speniš, ja, oba postopka naredita fajn, fora je v tem, da vtepeš dovolj zraka not, pa da se vse lepo poveže. je pa res, da je glavno razmerje, - mora bit dovolj tekočine! No, da poročam: lubi je prišel, pogledal in takoj: OOO, kaj pa je to?... In seveda probal, predno sem povedala, kaj in takoj komentiral, da to je pa ful dobro! Sem se začela režat, če ve, kaj je to? Da je to marmorni kolač, ki ga baje ne mara. Pa je rekel: "ma, ne, pa saj veš veš, kako pecivo moja mami dela... v drugo smer ko ti:D" Kar je res, jaz stvari dodajam (čokoladno glazuro recimo), ona pa v drugo smer - recimo ne da not rozin, čokolade, karkolipač je v pecivu:D, ona ni glih ljubitejlica čokolade. Tak da zdaj mam 3 zelene luči in ene slinaste poglede od najmlajšega za še kdaj naredit tole, hehe. Metulj, danes ga je ostalo še nekje 1/3, pa se lubi še ni vrnil iz službe . Tak da mam en občutek v kolenu, da se mu ne bo ratalo postarat
_____________________________
http://vecna-optimistka.blogspot.com/
|