ronja -> RE: Marmorni kolač? Ampak nočem suhega :) (23.11.2012 14:28:53)
|
are you kidding me, pa to mi bo mixer pregoru.. sej nimam kitchen aida, mam navaden mixer z nastavki, za 20 ojrov od 8 let nazaj Tudi moj mikser ni kitchenaid, je navaden Gorenjev s podstavkom, ki sem ga ravno včeraj, ravno pri marmornem dokrajčila (to je potrošna roba, vedno manj časa zdržijo kot mikserji:), star je tudi že vsaj 8 let, dela pa krasno:) Gorenje je zakon! Ja, če češ stepst margarino ali maslo, moraš kar dolgo miksat in absolutno na mikser, na roke ne vem, če je to mogoče:D. Rumenjake s sladkorjem pa tudi lahko speniš, ja, oba postopka naredita fajn, fora je v tem, da vtepeš dovolj zraka not, pa da se vse lepo poveže. je pa res, da je glavno razmerje, - mora bit dovolj tekočine! No, da poročam: lubi je prišel, pogledal in takoj: OOO, kaj pa je to?... In seveda probal, predno sem povedala, kaj[sm=jezicek.gif] in takoj komentiral, da to je pa ful dobro! Sem se začela režat, če ve, kaj je to? Da je to marmorni kolač, ki ga baje ne mara. Pa je rekel: "ma, ne, pa saj veš veš, kako pecivo moja mami dela... v drugo smer ko ti:D" Kar je res, jaz stvari dodajam (čokoladno glazuro recimo), ona pa v drugo smer - recimo ne da not rozin, čokolade, karkolipač je v pecivu:D, ona ni glih ljubitejlica čokolade. Tak da zdaj mam 3 zelene luči in ene slinaste poglede od najmlajšega za še kdaj naredit tole, hehe. Metulj, danes ga je ostalo še nekje 1/3, pa se lubi še ni vrnil iz službe[sm=jezicek.gif]. Tak da mam en občutek v kolenu, da se mu ne bo ratalo postarat[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|