Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:55:10
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Po drugi strani pa jem čips tako, da ga močkam v Argeto? nikakor nisi cudna, pravzaprav je to neki totalno dobrega! pri meni je v igri se ABC sir (ce cist slucajno se kako idejo rabis!) mogoče še kakšna ideja za kakšno nosečko : banana v nutelo
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:57:20
|
|
|
|
Tutan
|
Odlično Eno vprašanje, ki res nima veze s tortami: A ve si pod pašteto pa nutelo namažete maslo? Jaz si ga moram obvezno. Moj si pa norca dela iz mene
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2012 10:58:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2012 11:01:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 11:05:10
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Odlično Eno vprašanje, ki res nima veze s tortami: A ve si pod pašteto pa nutelo namažete maslo? Jaz si ga moram obvezno. Moj si pa norca dela iz mene Ne, meni bolj paše, da sem jaz spodaj
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 12:50:33
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Odlično Eno vprašanje, ki res nima veze s tortami: A ve si pod pašteto pa nutelo namažete maslo? Jaz si ga moram obvezno. Moj si pa norca dela iz mene Ne, meni bolj paše, da sem jaz spodaj Tak so nam namazali, ko smo bili mali, ker ni bilo denarja za debelo namazt vikikremo. Je bilo čist ok, njami, sam zdajle pa res tega več ne počnem
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 14:08:13
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Tutan Odlično Eno vprašanje, ki res nima veze s tortami: A ve si pod pašteto pa nutelo namažete maslo? Jaz si ga moram obvezno. Moj si pa norca dela iz mene Ne, meni bolj paše, da sem jaz spodaj Tak so nam namazali, ko smo bili mali, ker ni bilo denarja za debelo namazt vikikremo. Je bilo čist ok, njami, sam zdajle pa res tega več ne počnem Kje si te ti živela? Pri nas tega ni bilo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?