Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2012 10:01:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:02:49
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 http://www.kulinarika.net/recepti/6359/sladice/kokosova-torta/ kaj res ni sladko, ker meni to zgleda v Iber sladko. Tisto sliko, ko sem včeraj dala mojo torto v album, se spomnita? Čokoladna torta s kokosom in gresom v sredini. Se mi zdi, da sta si precej podobni, samo moja ima še malo biskvita vmes, da razbije tu pocukranost
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:05:08
|
|
|
|
Paštetka
|
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:06:58
|
|
|
|
pomlad08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kdo potem te vetrce je? Ker jaz res nikogar ne poznam O ne no! A se hecaš? Najboljša stvar na svetu! Resno, mi jih obožujemo. Največja sreča je, kadar se peče kakšna potica, flancati, ..., in nam ostane ful beljakov :)
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:07:16
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 http://www.kulinarika.net/recepti/6359/sladice/kokosova-torta/ kaj res ni sladko, ker meni to zgleda v Iber sladko. Tisto sliko, ko sem včeraj dala mojo torto v album, se spomnita? Čokoladna torta s kokosom in gresom v sredini. Se mi zdi, da sta si precej podobni, samo moja ima še malo biskvita vmes, da razbije tu pocukranost Se spomnim slike in sem že ta recept tudi delala, ampak se ne spomnim, katera je bolj sladka Vem samo, da smo tole iz kulinarike večkrat delali, zdajle pa že kaki 2 leti ne. Razen seveda kokosovega biskvita, ki ga kombiniram s čokoladnim oblatom. Tole iz tvoje slike, pa sme delala samo 1x, pa ne vem zakaj nisem večkrat - pozabla nanjo ali na recept. daj mi ga napiši. pa pošlji mi slikco od dresa
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:07:30
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 http://www.kulinarika.net/recepti/6359/sladice/kokosova-torta/ kaj res ni sladko, ker meni to zgleda v Iber sladko. Tisto sliko, ko sem včeraj dala mojo torto v album, se spomnita? Čokoladna torta s kokosom in gresom v sredini. Se mi zdi, da sta si precej podobni, samo moja ima še malo biskvita vmes, da razbije tu pocukranost Oblubim da ni sladko Drugače pa razpolovi količino sladkorja, kot dela Hope. Ampak prisežem, ni sladko, pa tudi zob si ne lomiš kot na nekaterih španskih vetrcih, ko jih kdo ne zna pripravit, ampak ga vseeno vljudnostno vzameš in grickaš
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:09:20
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kdo potem te vetrce je? Ker jaz res nikogar ne poznam O ne no! A se hecaš? Najboljša stvar na svetu! Resno, mi jih obožujemo. Največja sreča je, kadar se peče kakšna potica, flancati, ..., in nam ostane ful beljakov :) jao...zdaj sem si pa drugo sliko ustvarila o tebi Moji beljaki končajo v Wc-ju , vem ja...ne rabite nič pisat
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:10:12
|
|
|
|
Paštetka
|
mpak prisežem, ni sladko, pa tudi zob si ne lomiš kot na nekaterih španskih vetrcih, ko jih kdo ne zna pripravit, ampak ga vseeno vljudnostno vzameš in grickaš Oprosti, ampak tako vljudna pa spet nisem.
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:10:24
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 ceprav sm jz direktni dokaz, da se da preziveti 2 leti mucilnice nespanja, uni v Guantanamu so amaternji napram mojemu br. 2). Samo 2 leti? madonca kam se lahk pritožim, dobre 3 leta po 20x na noč. Če mi zdaj kdo samo omeni, kaj čakamo z drugim otrokom, ga lahk sam pošljem kam
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:12:10
|
|
|
|
Hope2
|
4 žlice cukra so dovolj pa obvezno grenka čokolada
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2012 10:23:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2012 10:24:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:26:54
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Samo 2 leti? hahaha, ne vem, ce si zasledila, ampak pri njegovih nepolnih 4 letih sm koncno potegnila crtico za 35. prespano noc - ostalo prepusti domisljiji s tem, da imam se br. 1, ki je 14m starejsi in ga obicajno v teh razpravah ne omenjam, ker zbujanje na 2-3h na noc je amatersko v primerjavi s tem, kar je br. 2 prirejal no, vsekakor razlog, zakaj br. 3 ne obstaja to, da se zdaj predramim (torej ne zbudim) ene 5x do 10x na noc, je ze totalni pocitek in naspanost ja, kolk se normativi spreminjajo aaaa, se ti klanjam . me ni bilo gor pol leta, nisem nič na tekočem
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:27:53
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka mpak prisežem, ni sladko, pa tudi zob si ne lomiš kot na nekaterih španskih vetrcih, ko jih kdo ne zna pripravit, ampak ga vseeno vljudnostno vzameš in grickaš Oprosti, ampak tako vljudna pa spet nisem. celo če tašča speče
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:28:27
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Samo 2 leti? hahaha, ne vem, ce si zasledila, ampak pri njegovih nepolnih 4 letih sm koncno potegnila crtico za 35. prespano noc - ostalo prepusti domisljiji s tem, da imam se br. 1, ki je 14m starejsi in ga obicajno v teh razpravah ne omenjam, ker zbujanje na 2-3h na noc je amatersko v primerjavi s tem, kar je br. 2 prirejal no, vsekakor razlog, zakaj br. 3 ne obstaja to, da se zdaj predramim (torej ne zbudim) ene 5x do 10x na noc, je ze totalni pocitek in naspanost ja, kolk se normativi spreminjajo hahaha, jaz se spomnim, da sem v teh časih znala do jutra oprati, posušiti in zložiti v omare tudi po 3 stroje perila na noč.
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:29:32
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka mpak prisežem, ni sladko, pa tudi zob si ne lomiš kot na nekaterih španskih vetrcih, ko jih kdo ne zna pripravit, ampak ga vseeno vljudnostno vzameš in grickaš Oprosti, ampak tako vljudna pa spet nisem. celo če tašča speče ne me prosim spravljati v slabo voljo
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:33:40
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 4 žlice cukra so dovolj pa obvezno grenka čokolada Živ dokaz, da smo si različni Meni pa z grenko čokolado ne potegne, sploh Bom pa naslednjič res poizkusila dat manj sladkorja
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:38:11
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 4 žlice cukra so dovolj pa obvezno grenka čokolada Živ dokaz, da smo si različni Meni pa z grenko čokolado ne potegne, sploh Bom pa naslednjič res poizkusila dat manj sladkorja na koncu potrosi štaub cuker gor, če ti bo premalo
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:44:17
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Tutan IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 4 žlice cukra so dovolj pa obvezno grenka čokolada Živ dokaz, da smo si različni Meni pa z grenko čokolado ne potegne, sploh Bom pa naslednjič res poizkusila dat manj sladkorja na koncu potrosi štaub cuker gor, če ti bo premalo Norc štapcukra ne prenašam pod nobenimi pogoji. Še iz krofa ga potapkam s serveto ali pa ga dol spiham, če sem kje na prostem. Po drugi strani pa jem čips tako, da ga močkam v Argeto?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2012 10:50:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2012 10:52:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:52:28
|
|
|
|
Paštetka
|
štapcukra ne prenašam pod nobenimi pogoji. Še iz krofa ga potapkam s serveto ali pa ga dol spiham, če sem kje na prostem. a to si potem ti JAz?
|
|
|
|
RE: Tortarce, na pomoč z idejami 27.11.2012 10:53:42
|
|
|
|
Paštetka
|
zdaj pa cist resno podvprasanje, ki s tortami nima nobene zveze: a mislite, da bi **** to zmogli? ne upam, niti pomisliti kaj si napisala pod zvezdicami
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?