Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Zgledalo je tako, da je pojedel 2 žlici jogurta in pobruhal celo dnevno. Zgledalo je tako, da je vsak dan jokal, da ga boli trebušček in mu nihče ni verjel. Zgledalo je tako, da se je do 3. leta budil na 10 minut in kričal. Spomnim se, da sem eno noč kričala na njega, ker se bila že na koncu z živci. Zgledalo je tako, da se od drugega do 3. leta ni zredil niti 100 gramov. Pri treh letih je imel 10 kil. Ko je bil pri 3. letih že čist črn pod očmi sem ga peljala drugi dan nazaj k pediatru in znorela, da naj nekaj delajo z njim, če nočejo, da umre. No, po 3 tednih diete je bilo počutje boljše, dete je spalo, jedlo pa še vedno ne, saj so spet do 6,5 leta rabili, da so ugotovili, da ima dete tudi refluks in je dobil tabletke. No zdaj pri sedmih letih, lahko povem, da teče šele zdaj 7. mesec, ko je brez bolečin v trebuščku. Zdaj je SUPER, je ogromno, ima apetit, čeprav je suh ko štanga in sem ful vesela, da mi ni treba več iskati odg. po 5x/dan zakaj ga boli trebušček in kaj naj strori, da ga več ne bo. Ima pa vsaj zato rad zelenjavo, solato, sadje, kaše.... Bošček.... Evo, - za pogum in srečo Je pa fino, da ste odkrili razlog. In priznam, meni se je mešalo ker tamali do 1.leta ni smel nič mlečnega (ne jogurtov, ne kakšnih zmesi z adaptiranim, ker je imel tako močne krče), kaj šele, da v bistvu 6let ne veš, kaj natančno je narobe
|