Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: peka z 1,5 letnikom 23.11.2012 15:29:14
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pol bom pa js rajš delala po receptu za rumove te ježke..bodo vsaj ziher dobr Saj te sem delala http://www.kulinarika.net/recepti/11152/sladice/jezki/
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 23.11.2012 15:30:31 >
|
|
|
|
RE: peka z 1,5 letnikom 23.11.2012 15:35:48
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pol bom pa js rajš delala po receptu za rumove te ježke..bodo vsaj ziher dobr Saj te sem delala http://www.kulinarika.net/recepti/11152/sladice/jezki/ ups šele sedaj vidla da so isti ma kakoooooo ti niso všeč no..
|
|
RE: peka z 1,5 letnikom 23.11.2012 15:44:33
|
|
|
|
mateyka
|
jaz vedno dam puter, tud če piše margarina. nekak ne morem blasfemije zganjat pri slaščicah.. to je kot rečt frdaman blagoslov - ne gre.
|
|
|
|
RE: peka z 1,5 letnikom 23.11.2012 15:48:47
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pol bom pa js rajš delala po receptu za rumove te ježke..bodo vsaj ziher dobr Saj te sem delala http://www.kulinarika.net/recepti/11152/sladice/jezki/ ups šele sedaj vidla da so isti ma kakoooooo ti niso všeč no.. Mini, ti sploh ne veš kaj je dobro, če ti je to dobro. Ampak, lepi so mipa ratali, čakaj jih grem poslikat
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 23.11.2012 15:49:50 >
|
|
|
|
RE: peka z 1,5 letnikom 23.11.2012 15:53:29
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pol bom pa js rajš delala po receptu za rumove te ježke..bodo vsaj ziher dobr Saj te sem delala http://www.kulinarika.net/recepti/11152/sladice/jezki/ ups šele sedaj vidla da so isti ma kakoooooo ti niso všeč no.. Mini, ti sploh ne veš kaj je dobro, če ti je to dobro. Ampak, lepi so mipa ratali, čakaj jih grem poslikat lej..zdj mi je vse dobr..ko pa rodim pa lahko podam bolj objektivno mnenje drgač pa js delam rumove po tem receptu in za te pa lahko trdim da so super-tudi v nenosečem stanju RUMOVE KROGLICE 40 dag zdrobljenih keksov 4 žlice ruma 15 dag masla 15 dag sladkorja v prahu 15 dag kokosa 1 jajce 1 žlica kakava voda ali mleko
< Sporočilo je popravil mini86 -- 23.11.2012 15:54:05 >
|
|
RE: peka z 1,5 letnikom 23.11.2012 16:08:05
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Evo, mojih lepih ježkov http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=163188#imageShow ma reeees so lepi.. a loh js delam po "mojmu" receptu pa nardim brez jajca, k sm ugotovila da imam samo eno jajce pa morm še testo za pico narest
< Sporočilo je popravil mini86 -- 23.11.2012 16:09:27 >
|
|
RE: peka z 1,5 letnikom 23.11.2012 16:28:54
|
|
|
|
mateyka
|
surovo jajce v ježku?? huj k margarina
|
|
|
|
RE: peka z 1,5 letnikom 24.11.2012 10:06:45
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka surovo jajce v ježku?? huj k margarina drgač sm nardila brez in vidim da se tudi tako da tko da nam več delala z jajci-pač da ti bo lažje
|
|
RE: peka z 1,5 letnikom 2.12.2012 13:39:41
|
|
|
|
kapetan1000
|
Pozdravljena. Jaz z mojo hčerkico delam velikokrat pecivo katero je enostavno in je bolj pomočnica kot glavni pek. Drugače sem si pa za letos omislil čokoladna darilca katera bom sam izdelal pa še draga ne bodo preveč Drugače pa sem si nabavil modelčke za čokolado na www.pekaindom.si kjer najdeš marsikaj. Tuki pekarske opreme imajo FULL. Čokolada ima 30 stopinj ca, za delat z njo tako, da bo veselo packanje
|
|
|
|
RE: peka z 1,5 letnikom 2.12.2012 15:13:04
|
|
|
|
mateyka
|
zakaj mam filing da je tole zgoraj reklama?..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?