RozaRoza -> RE: Novembrčki 2012 (7.5.2013 21:55:07)
|
Pozdravljene! Tudi mi na veliko uvajamo GH. Ponavadi mu jo ponudim opoldne. Ponavadi zelenjavne kašice, pa tudi sadne. Danes je za kosilo zmazal cca 140 g kuhane in speštane jabolke z malo banane. Potem mu še ponudim joško, vendar danes ni pil, saj se je najedel kašice [sm=duda.gif]. Jutri bo pa na jedilniku cvetača s korenčkom. Ali zelenjavnim kašicam dodajate tudi kakšna žita? Včasih, ko se začne oblizovati, mu ponudim GH tudi zvečer, pred kopanjem. Ponavadi Milupino riževo kašico z banano. Včeraj pa sem prvič skuhala koruzni zdrob na mojem mleku. Tak malo, približno dcl. Pa je pojedel. Prejšnje dni, ko je bilo bolj vroče, sem se bala, da ne bi bil žejen. Sem kupila taki mali pitnik, ker flaške noče. Sicer je nekaj malega pil, kake 0,3 dl....se pa raje igra in grizlja ustnik... Sicer pa mislim, da je na vidiku drugi zob, saj je [sm=duda.gif] zadnje dni bolj razdražljiv, se na veliko slini in tišči vse v usta. Bomo videli... DanaBanana, ravno danes sem dobila katalog Pikapolinice. v njem so izdelki proti komarjem od Chicco, prilagojeni za male dojenčke... Na voljo imaš od pršil, gelov, meni osebno pa je najbolj zanimiva električna ultrazvočna zaščita proti komarjem (vtič), obstaja pa tudi prenosna naprava za npr. na voziček. Baje, da nima neželenih učinkov na ljudi... Ne predstavljam si ravno, da bi otroka pršila z repelenti... Še ko [sm=duda.gif] nanašam kremo za sončenje na obraz, mu ni ravno prijetno... hehe...
|
|
|
|