tinka986
|
Pozdravljene, mamice! Mi imamo jutri posvetovalnico in drugo cepljenje. Upam, da bo tako, kot je bilo prvič - brez večjih posledic, sitnarjenj, vročine ali česarkoli. Čeprav je miška malo prehlajena in ji teče iz noska, upam, da ne bo nič narobe. Mi smo 1.4. (pa ne za hec, prav zares) začeli s korenčkom. Prvi dan je bilo precej uspešno, drug dan niti ne, danes pa spet. Pa saj to je bolj samo za spremembo okusa, ne za konkretno hranjenje. Ker ji zdaj že dva obroka zamenjam z AM, sem se odločila, da bom začela z GH prej, kot je bilo sprva v mojem načrtu. Bom jutri malo povprašala. Grem v soboto v nabavo pa ji bom kupila kakšno kašico ali kaj podobnega. Tudi midve spiva kar ok, navadno se zbudi dvakrat na noč. Je bilo že bolje, pa dokler ni slabše, se ne pritožujem . Spi pa tudi v žaklu že lep čas, ker se popolnoma razbrca. Pa je žakel res super. Ji ga zvečer oblečem, položim v zibelko, polupčkam. Glavo v trenutku obrne na stran, očke se pa kar takoj zaprejo . Kar se pa tiče obračanja pa je bilo očitno enkrat čisto po naključju iz trebuha na hrbet. Jo tako spodbujam, vedno ko jo dam kravice past. Je videti, kot da se ful trudi, da bi se obrnila, ampak ji nikakor ne uspe. Se mi zdi, da smo bližje obratnemu obratu - iz hrbta na trebuh. Tukaj ji pa res še čisto malo fali. Pa še ena prelomnica se je zgodila 1.4. Dobila sem menstruacijo . Pa tako lepo je bilo, dokler je trajalo brez... No, več pa jutri. Pozdravljene!
|