GregUr -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (2.12.2012 14:48:41)
|
sicer sej razumem da si nočeš dajat lažnega upanja pa tko, ampak globoko v sebi pa te razganja! [sm=smiley1.gif] jst tut, tko kot penny ne vidim razloga zakaj nebi moglo bit to to?! poglej Helenčico! nasedli kit je [sm=jezicek.gif] (pa brez zamere [sm=smiley36.gif]), ki bo kmalu postala najsrečnejša mamica! verjamem pa, da te je strah ponovit test... to te pa čist razumem... jjoooj, pa še rjav izcedek - ki možno da je bla VK... [sm=smiley1.gif] ne vem kaj ti še vliva dvom v tvoj razum, razen tolk prejšnjih neuspelih ciklov... ampak za vsakim dežjem posije sonček, pa samo en plavalček je dovolj, sej sama veš [sm=smiley1.gif] ja če je bla zdele v četrtek tole VK, pol bi mogu bit v četrtek, 6.12. test pozitiven... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] penny sej FF me je jezil tko kakšno urco, pol sm se pa sprijaznila, da sem sama "kriva" da je tko napovedu [sm=jezicek.gif] kaj čmo... pr men se je pa (že) začela una splošna napihnjenost, sem v 21. dnevu cikla, čez 4 dni bi NEpričakovala [sm=hudicek1.gif], ampak si z Dabrostonom podaljšujem do 26. dneva... joooj to čakanje
|
|
|
|