RE: II pričakujemo decembra 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Shana86 -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (30.11.2012 16:59:54)

Tammyv: hsg ni boleč. Je malce neprijeten - ko napihujejo maternico, je isti občutek kot prve dneve menstruacije. Mene ni popolnoma nič bolelo, sem zdržala brez kakršne koli tablete. Še slabo vest sem imela, da sem na bolniški, ker mi nič ni bilo. Vsekakor se ne smeš že vnaprej napsihirat, kako zelo hudo bo. Psiha dela čudeže v pozitivni in negativni smeri.

monsy tudi meni je žal, da ni uspelo [sm=smiley31.gif]

Tele fore z gatami so pa za crknit smešne [sm=smiley36.gif] Moje bele gate se ravno danes začenjajo, tako da greva počasi v akcijo - zrihtat darilo za božička [sm=smiley2.gif] Drugače pa je za mano teden poslušanja nasvetov v stilu 'sprosti se, pa bo uspelo, ne misli na to', tako da sem mega razpoložena [sm=smiley1.gif] [sm=smiley29.gif]

Night -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (30.11.2012 17:12:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Shana86
Drugače pa je za mano teden poslušanja nasvetov v stilu 'sprosti se, pa bo uspelo, ne misli na to', tako da sem mega razpoložena [sm=smiley1.gif] [sm=smiley29.gif]

Ravno zato jaz ne mislim nikomur razlagati, da delava na tem. Ker so vsi potem tako pametni ...

Zanima me, kako vi štejete čas, odkar ste začele delat na otroku? A štejete cikluse ali prav mesece?

Shana86 -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (30.11.2012 17:25:42)

Jaz štejem cikluse. Zaenkrat... [sm=smiley11.gif]

monsy -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (30.11.2012 17:38:10)

jaz sem tudi štela cikluse....a sem ugotovila da je totalno brezveze to delat, ker me je še bolj psihiralo.[sm=smiley13.gif]

tko da zdaj ne štejem več nič,...pa vseeno vem da sva 20.dec.2009 začela!!! [sm=smiley36.gif]

monsy -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (30.11.2012 18:09:13)

...aja, pa dejte me med navijačice prosim,...ne pričakujem je pa 31.12. [sm=smiley1.gif] Upam da grem u novo leto že u pričakovanju [sm=bravo.gif]

curly -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (30.11.2012 18:35:57)

Monsy, hvala in en [sm=smiley31.gif] od mene!
Zate bom še posebej navijala pa za stare borke, ostale pa mislim, da ne rabite navijanja od mene, ker bo magičnost decembra pripomogla k najbolj rozastemu mesecu to leto! [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Moje poročilo: GATE BELE! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Danes ni bilo rjavega izcedka! Upam, da je to dobro. [sm=smiley2.gif]

GregUr -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (30.11.2012 19:35:57)

TOOOOO CURLY!!!! ČESTITKE ZA BELE GATEEEE [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] a ste za to, da se na seznamu spremlja barva gat [sm=jezicek.gif] in obvezno, naslednjič, ko kupujete spodnje perilo, obavezno kupit najdražji možni model od Lisce ali Victorie seveda bele barve, [sm=jezicek.gif] pa majo da takšne tudi ostanejo!! [sm=jezicek.gif]

ps, me ne zanimajo one wanish in persil variante, brez šmudlanja in belila!! [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Penny -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (30.11.2012 19:51:15)

Joj, GregUr, si me zavedla s tem svojim veseljem in čestitkami. Sem že mislila, da je curly nalulala II [sm=smiley36.gif].

Bele gate so drgač dolgočasne[sm=jezicek.gif], ampak tu jih izjemoma podpiram.

curly -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (30.11.2012 21:12:42)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

IZVIRNO SPOROČILO: Penny
Sem že mislila, da je curly nalulala II [sm=smiley36.gif].

Tole se meni zdi malo neverjetno... Sam gate so pa bele! [sm=smiley16.gif][sm=smiley17.gif]

Shana86 -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (30.11.2012 22:49:13)

Torej II pričakujemo decembra 2012 a.k.a. Klub belih gat? [sm=jezicek.gif]

GregUr -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (30.11.2012 23:03:11)

je lej penny oprost, ampak tle niso heci [sm=jezicek.gif] vsak nov dan, ah kje dan! vsaka nova ura z belimi gatami (sej drugač so lahk potiskane al pa zelene, sam da majo medgatovje belo [sm=zmeden.gif] novo besedo sem izumla, pa sej veste kaj mislim [sm=jezicek.gif])

OP, OP, OP, navijam za bele gate!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ja jashana tko nekak, zdej sam da vam povem, da je članarina FUUUL draga, tko da si ne prvošte it v januarski klub [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

GO BELE GATE, GO BELE GATE, GO BELE GATE, GO GO!! [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/n030.gif[/img] [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/n030.gif[/img] [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/n030.gif[/img] [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/n030.gif[/img] [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/n030.gif[/img]

curly -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (1.12.2012 8:01:35)

Joj, punce, ve me nasmejete s temi vašimi posti. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
No, katera mi bo pa delala družbo, da mi ne bo dolgčas? Danes zjutraj sem šla s takim strahom do kopalnice, ker se mi je zdelo, da je ful vlažno tam spodaj in sem na veliko veselje ugotovila, da je lažen alarem! GATE SO BELE! [sm=jezicek.gif]

oreh -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (1.12.2012 9:47:01)

Tralala.... dobili smo 5 celic, meni se zdi zelo lepa številka, zdaj pa še par dni sproščanja in pol upava na lepo novico.

Jaz sicer nimam v predalu niti enih belih gat, ampak se vseeno pridružujem klubu, rečmo, da je prva članarina zastonj, januarja se pa plača.

Curly ti si pa naš duhovni vodja in motivator, saj si prva z belimi gatami in upam, da tako pri tebi tudi ostane, zaslužiš si bele in samo bele gate.  

curly -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (1.12.2012 10:24:28)

Ja super, oreh za 5! celic! Tudi meni se zdi to zelo lepa številka, upam, da se vse lepo oplodijo in razvijajo! Naj te pričakajo lepe blastociste+oziminca! [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

LittleSun -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (1.12.2012 11:45:30)

gregur dabroston sem jedla pol leta in ni bilo spremembe. Imela sem par UZ v začetni fazi, tudi histeroskopijo, ni bilo posebnosti. Jezi me, res.

oreh
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

curly testeeeeek[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Penny -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (1.12.2012 12:02:13)

In koliko (polulanih nosečniških testov) znaša ta članarina za Klub belih gat? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Penny -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (1.12.2012 14:16:29)

GregUr, lej kaj sem našla [sm=smiley15.gif]. Lahko sama ročno vneseš O dan, če si zihr, da ti ga je FF postavil napačno [sm=jezicek.gif]. http://www.fertilityfriend.com/ttc/odetector_module.php

oreh, [sm=bravo.gif] za petkico.

curly -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (1.12.2012 18:32:44)

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun
curly testeeeeek[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Test je bil v četrtek negativen. [sm=smiley19.gif] Zaloge pa nimam več. [sm=smiley17.gif]

mamica deklicam -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (1.12.2012 18:43:24)

da se še tukaj javim. Moje gate bi bile danes rdeče, če ne bi imela vložka na njih.[sm=smiley19.gif] Tako , da naslednje [sm=hudicek1.gif] ne pričakujem 30.12. bo pa to sedaj že kar 11 krog. Tako, da tista, ki ureja seznam, me naj prestavi na ta dan.

Imam pa že 20.12. prvi posvet v neplodnostni v LJ. Upam, da bodo ugotovili, da dela psiha, da ne uspe. Če nama je že 3x in imava od tega dva sončka [sm=duda.gif]doma, mislim, da verjetno ni nič kaj hudega narobe, da naj ne bi še enkrat.

Penny -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (1.12.2012 19:59:16)

Mamica deklicam, kako pa kaj kaže glede tiste službe?

Anonimen -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (2.12.2012 8:44:33)

Ijee pa je že december tukaj, jaz [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ne pričakujem v sredo, sva v prvem krogu po spontanem splavu v 5. tednu! Me nekaj zanima punce, s fantom si tudi gradiva hišo, kjer tudi sama pomagam fizično, a lahko slabo vplivam na nosečnost, čeprav še ni ugotovljeno ali sem, ali nisem?

LittleSun -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (2.12.2012 8:48:08)

curly kakšno je stanje tam spodaj??

Jaz sem se pa odločila, da bom šla samoplačniško na en pregled in UZ, ker tako več ne gre. Jutri pokličem in se naročim.

Lepo nedeljo vsem.

telly -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (2.12.2012 9:28:42)

Pri meni je bil včeraj dan D. [sm=hudicek1.gif] ni prišla, mam pa kr precej izcedka. Kakšen dan bom še počakala, pa če je ne bo naredim test. Tale scenarij mi je kr všeč, de je ne bo pa to...[sm=smiley1.gif]

Polivam z roza!!!!!

curly -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (2.12.2012 9:47:23)

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

curly kakšno je stanje tam spodaj??

Jaz sem se pa odločila, da bom šla samoplačniško na en pregled in UZ, ker tako več ne gre. Jutri pokličem in se naročim.

Lepo nedeljo vsem.

BELO! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Malo sem napihnjena (trenirka me tišči -> verjetno domišljija dela 100/h [sm=smiley29.gif]), krče imam tu pa tam, še posebej ko se umirim pa skoz se mi zdi, da bo pritekla! [sm=smiley13.gif] (.)(.) popolnoma neobčutljive, kot da se nič ne dogaja (ponavadi me pred [sm=hudicek1.gif] fajn bolijo, ta mesec pa nič!)
Zdaj razmišljam, da je možno, da O ni bilo, ker s testi nisem preverjala, ampak sem se zanašala na "urejen" cikel in prozorno sluz, ki se je v tem mesecu pojavila 2krat!? (najprej par dni prozorne sluzi, potem čedalje manj + špikanje na L strani, potem beli tok, čez par dni pa spet prozorna sluz in špikanje na D strani!?). Optimist, kot sem, sem mislila, da imam dve ovulaciji! Kura zmešana! [sm=jezicek.gif] Bluzim pač! [sm=smiley9.gif]

LS, kam boš pa šla na UZ? Če že greš samoplačniško, ti priporočam, da greš h kakemu "priznanemu# zdravniku, da te dobro pregleda! Lepo nedeljo tudi tebi! [sm=smiley31.gif][sm=pikapoka2.gif]

telly, navijam za [sm=rozacrtici.gif]![sm=pikapoka2.gif]

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ijee pa je že december tukaj, jaz [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ne pričakujem v sredo, sva v prvem krogu po spontanem splavu v 5. tednu! Me nekaj zanima punce, s fantom si tudi gradiva hišo, kjer tudi sama pomagam fizično, a lahko slabo vplivam na nosečnost, čeprav še ni ugotovljeno ali sem, ali nisem?

Takole je. Meni so na neplodnostni po inseminaciji rekli, naj se obnašam normalno, kot da nič ni bilo. Torej, če sem tekla, naj tečem, če sem telovadila, naj telovadim... vendar, NE PRETIRAVAT! Za umetno oploditev ponavadi res rečejo, da naj ne dvigujejo več kot 5 kg in da naj se malo pazijo, ampak dr. Pušenjak pa pravi, da je to mit (če se preveč fizično obremenjuješ, da pride do SS), kajti ko se zarodek pravilno vgnezdi, noben gib, ki ga ženska lahko izvede ne pripelje do SS. Tako nekako sem prebrala zadnjič. Upam, da me zdaj ne boste napadle, to so njegove besede. Jaz menim, da previdnost ni nikoli odveč, še posebej, če si že imela en SS. Pazi se, kolikor se pač lahko! Držim pesti! [sm=pikapoka2.gif]

GregUr -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (2.12.2012 10:12:53)

en lep pozdrav moje decembrke, bodoče avgustovke!!
včeraj sem hotla odpisat, pa mi sploh ni hotlo odpret tega okenčka za odgovor [sm=zmeden.gif] popenla sem že skor. tko da sm zdele prav s strahom poskusla še enkrat [sm=jezicek.gif]

oreh wooow, čestitke za pet pik! [sm=smiley36.gif] držim pesti za vaju, pa da poveš lepo obetajočo novičko!

LittleSun sem brala da Dabroston ful ne pomaga in sem še sama postala skeptična glede njega [sm=zmeden.gif] ampak verjetno podobno kot tista fora, enmu aspirin prežene glavobol, drugmu pa sploh ne in mora vzeti dva lekadola... tko da... upam, da na UZ kaj zveš, pa tut jst bi ti priporočala, da če si se že odločla, res pejt k enmu k ma mal bolj sej ni treba znano ime, ampak da ima malo več znanja na tem področju, če ne drugega vsaj ne 25 let star UZ [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
aja pa mogoče nebi blo neumno najprej povedati vzroka, da ti lahko svetujejo kdaj se naroči. če boš že plačala, boljš tko [sm=smiley1.gif]

Penny ej ka ti jaz vem [sm=jezicek.gif] nisem še sestavljala cenika, ampak negativni nosečnosni testi so za nas nekatere prelahka vstopnica v januar [sm=jezicek.gif]
drugače pa mi tistega linka ni prav odprlo, mi je odprlo prvo - Log-in stran, pol sm se pa prijavla mi je pa avtomatsko dal moj graf. pa sej itak ne rabim tega. nisem rekla da je kej narobe zračunal ta FF, to, da si sam ovulacijo prestaviš je možno pa edino utemeljeno takrat, ko si ravno pri G, pa ti reče, opa, vidim da bo danes [sm=smiley36.gif] drgač pa itak ne morš vedet. [sm=smiley1.gif]

mamica deklicam tut jst upam da je pri tebi psiha tista, mogoče bo zdele decembra vse bolj sproščeno, ne bomo mele časa študirat na to, k bo tko lep družinski čas, pa bo uspeh zagotovljen [sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Anonimna dobrodošla! kar se tiče pa fizičnega napora... men je G rekla... da če bi fizični napor pač kakorkoli škodoval pikici, potem ne vejo zakaj obravnavajo tudi tiste, ki same želijo prekinit nosečnost, zakaj niso šle en žakelj peska dvignit, pa bi se "spucalo" [sm=smiley1.gif] no mal grdo, ampak dejstvo je, da če je to res zdrav zarodek, 100% naliman nate [sm=smiley36.gif] nima bit kaj. se pa pazi, seveda [sm=smiley1.gif]
se spomnem ko mi moj en cikel takoj po [sm=sloncek.gif] ni dovolil zlagat drv - ker kao bojo šli [sm=ribica.gif] ven [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ja pa jaaa de [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

telly to je pa vsekakor dobra novička! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] navijam za +! [sm=smiley1.gif]

curly ooopaa! čeprav misliš da ti dela domišljija, naj ti povem, da mene pred izostankom M tudi niso niti pikice ne joške bolele. še ponavad me pred M, takrat me pa niso. pa cel čas ta nelagoden občutek, pa s strahom na wc preverjat kake barve gate mam [sm=smiley36.gif] tko da curly, ti si sumljivaa!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] in kdaj naj bi mela to "drugo" ovulacijo? [sm=smiley1.gif] mogoče si res prekmalu delala testek
oooo pejt lulat, če ne grem jst!!! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>