GregUr -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (3.1.2013 8:42:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica Drage moje punce. Tako se mi zdi, da se je v trenutku, ko sem prvič prijela dišečo štručko v roke, zaključilo eno doooolgo obdobje želje, pričakovanja, upanja, pa tudi obupavanja, solz in nesreče....in vsak dan je bilo vredno počakati. Vsak mesec, ki je prinesel [sm=hudicek1.gif] je zagotovo imel svoj namen, morda še nisva bila pripravljena ali pa malček še ni bil pripravljen spoznati svoja starša. Kakorkoli, kot je napisala oreh....leto 2012 je dokazalo, da se čudeži dogajajo, kar nekaj starih bork je odprlo novo poglavje v svojem življenju in vse kar vam želim je, da bo leto 2013 prav tako polno presenečenj. Samo ne obupat, ker vaši srčki prihajajo, morda boste pač morale še malce počakati, ampak verjemite: vse se zgodi z razlogom! Brez vas tukaj to "popotovanje" ne bi bilo znosno! Zdaj stiskava pestke za vas oba, jaz in moj mali sinček. [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] helenčica lepo si tole napisala. še enkrat pa ti izrekam iskrene čestitke, želim ti veliko prijetnih dni in noči in veliko crkljanja z vajinim zakladkom! [sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|