curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun curly kakšno je stanje tam spodaj?? Jaz sem se pa odločila, da bom šla samoplačniško na en pregled in UZ, ker tako več ne gre. Jutri pokličem in se naročim. Lepo nedeljo vsem. BELO! Malo sem napihnjena (trenirka me tišči -> verjetno domišljija dela 100/h ), krče imam tu pa tam, še posebej ko se umirim pa skoz se mi zdi, da bo pritekla! (.)(.) popolnoma neobčutljive, kot da se nič ne dogaja (ponavadi me pred fajn bolijo, ta mesec pa nič!) Zdaj razmišljam, da je možno, da O ni bilo, ker s testi nisem preverjala, ampak sem se zanašala na "urejen" cikel in prozorno sluz, ki se je v tem mesecu pojavila 2krat!? (najprej par dni prozorne sluzi, potem čedalje manj + špikanje na L strani, potem beli tok, čez par dni pa spet prozorna sluz in špikanje na D strani!?). Optimist, kot sem, sem mislila, da imam dve ovulaciji! Kura zmešana! Bluzim pač! LS, kam boš pa šla na UZ? Če že greš samoplačniško, ti priporočam, da greš h kakemu "priznanemu# zdravniku, da te dobro pregleda! Lepo nedeljo tudi tebi! telly, navijam za ! IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ijee pa je že december tukaj, jaz ne pričakujem v sredo, sva v prvem krogu po spontanem splavu v 5. tednu! Me nekaj zanima punce, s fantom si tudi gradiva hišo, kjer tudi sama pomagam fizično, a lahko slabo vplivam na nosečnost, čeprav še ni ugotovljeno ali sem, ali nisem? Takole je. Meni so na neplodnostni po inseminaciji rekli, naj se obnašam normalno, kot da nič ni bilo. Torej, če sem tekla, naj tečem, če sem telovadila, naj telovadim... vendar, NE PRETIRAVAT! Za umetno oploditev ponavadi res rečejo, da naj ne dvigujejo več kot 5 kg in da naj se malo pazijo, ampak dr. Pušenjak pa pravi, da je to mit (če se preveč fizično obremenjuješ, da pride do SS), kajti ko se zarodek pravilno vgnezdi, noben gib, ki ga ženska lahko izvede ne pripelje do SS. Tako nekako sem prebrala zadnjič. Upam, da me zdaj ne boste napadle, to so njegove besede. Jaz menim, da previdnost ni nikoli odveč, še posebej, če si že imela en SS. Pazi se, kolikor se pač lahko! Držim pesti!
|