GregUr
|
S* no super, da bomo pol čez 14 dni želi sadove in najavljali same pluske!! Klimtovka glede ovulacijskega mikroskopa...sem tut jst že razmišljala, ker dejansko mislim da stane okrog 30€ in se ti dokaj hitro povrne, glede na ceno O testov, pa še pljuvaš lahko cele dneve gor (no vsaj mislim, da ne rabiš nobenega potrošnega materiala za to? ) drugače pa po moje ti ni treba skrbeti ker ne čutiš špikanja med O, pušenjak vedno poudarja, da se ima telo in vse skupaj pravico v reprodukcijskem času ženske miljonkrat spremeniti, tko da tut če imaš redne cikle ni rečeno da je en podoben drugemu. Arual če ni skrivnost, kolk si pa potem mlada da te po štirih letih še vseeno niso poslal na postopek? no sej super da te niso, ampak najbrž bi tam prej opazli da maš pregrado, ker verjetno se bolj poglobijo v rodila vsake posameznice kot pa naši osebni ginekologi. pa res malomarnost takšna, ali pa pač zastarel in predpotopen UZ, kar tut nebi blo nč novga... pa super za to da sta se pomirila, te čist razumem v kakšni situaciji sta bila, ko tolk časa ni blo nč, s tabo pa tut kvazi vse v najlepšem redu. zdej res vsaj vesta pri čem sta. tko da počakat lepo na operacijo, pol bo pa itak ta*mala lepo da si se oglasla, veš, ful velikrat se spomnem nate, pa te v mislih tolažim drugače pa je ta faza čist normalna. tut jst sem jo imela, poleg tega sem mela tut fazo strahu, da bi zgubila še koga ki mi je blizu - partnerja, starši... paranoja me je že grabla, k sm bla čist na dnu zarad izgube. ampak sm se sčasoma potolažla pa pomirila. Penny ja jst tut tko pravim kaj hudiča so to zaeni dohtarji, če nimaš od njih nič, sam en velk koš premučkanih živcev in nekateri že napol uničeno zvezo, pol pa vidiš da je bil en tko površen... curly pa dej mi povej kwa zaen tko brezvezn test si delala da je negativen?! P.S.: itak veš, da upam, da si prekmal lulala
|