Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 2.12.2012 10:31:33
|
|
|
|
curly
|
GregUr, ti si ena faca! Ker sem smotana in ker nisem verjela, da bi tista druga O bila O, si nisem zabeležila tega. Ampak mislim, da je danes ali pa jutri ali pa pojutrijšnjem... 14 dni od t.i. druge O. Če je to bila!? Ampak, pomembnejši podatek je, da je od zadnjega danes 15 dni, tako da ... če je bila tista druga O kasneje kot sem napisala, potem itak ni možnosti! Iz glave mi ne gre tisti rjavi izcedek 28. in 29.11.! Sem že celo študijo naredila in prišla do zaključka, da je zelo mala možnost, da sem . Pušenjak predlaga, da test ponovim čez 1 teden. Torej v četrtek, če se prej ne ulije in če me ne bo prej premamil kakšen DM ali lekarna, da bom šla po test... Prav strah me je ponovit test!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 2.12.2012 14:19:29
|
|
|
|
Penny
|
Zakaj pa ni možnosti? Če sem prav preračunala, si imela zadnji SO 1-3 dni pred O2? Čist možno, da je možno. Edin če je moja matematika fouš. GregUr, pol pa vredu, če te FF ne jezi več . Drugač bi pa morala po logiranju še enkrat kliknit moj link, pa bi šlo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 2.12.2012 14:48:41
|
|
|
|
GregUr
|
sicer sej razumem da si nočeš dajat lažnega upanja pa tko, ampak globoko v sebi pa te razganja! jst tut, tko kot penny ne vidim razloga zakaj nebi moglo bit to to?! poglej Helenčico! nasedli kit je (pa brez zamere ), ki bo kmalu postala najsrečnejša mamica! verjamem pa, da te je strah ponovit test... to te pa čist razumem... jjoooj, pa še rjav izcedek - ki možno da je bla VK... ne vem kaj ti še vliva dvom v tvoj razum, razen tolk prejšnjih neuspelih ciklov... ampak za vsakim dežjem posije sonček, pa samo en plavalček je dovolj, sej sama veš ja če je bla zdele v četrtek tole VK, pol bi mogu bit v četrtek, 6.12. test pozitiven... penny sej FF me je jezil tko kakšno urco, pol sm se pa sprijaznila, da sem sama "kriva" da je tko napovedu kaj čmo... pr men se je pa (že) začela una splošna napihnjenost, sem v 21. dnevu cikla, čez 4 dni bi NEpričakovala , ampak si z Dabrostonom podaljšujem do 26. dneva... joooj to čakanje
< Sporočilo je popravil GregUr -- 2.12.2012 14:49:09 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 2.12.2012 15:24:18
|
|
|
|
curly
|
Vidim, da me popolnoma razumeš GregUr. Točno to je razlog, ne vem več koliko (!!!) ciklov sem bila razočarana, še posebej za tiste, ko sem bila na inseminaciji in ne vem koliko testkov sem polulala pa je bila ena samcata črtica! Tega se bojim in pa ja.. Itak me v sebi razganja vprašanje: KAJ PA ČE KONČNO JE ... ? Malo sem se že vdala v usodo, da grem v drugem letu na umetno in potem si mislim, kakšna je dejansko možnost!? Ali pač je. Tole je never ending story! Če je ne bo, bom lulala enkrat v kratkem, zadnji datum je četrtek, a ne? Če bo pa kakšna sprememba, bom pa itak javila! P.S. Hvala za pozitivo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 2.12.2012 15:31:43
|
|
|
|
Penny
|
Pušenjak piše, da je lahko že 1-2 dni po V(K) + pokaže (ampak to se mi zdi prehitro? ), drugje sem zasledila 3-4 dni, kar se mi zdi malo bolj verjetno. Jaz sem pa danes 20. dan. Trebuh še dokaj raven (kolkor je pač lahko raven ), so se mi pa že spet zgodaj začeli neki krči, enako kot prejšnji mesec, pa joški me spet pri strani bolijo . Zdaj pa res ne vem, al se prejšnje cikle nisem tolk po joških šlatala , al je to samo psiha zdaj ta dva meseca, ko sva brez zaščite in delava na bebici. Samo zanimivo, da pri bolečih br po O pa ni razlike med prej in zdaj. V glavnem že vidim, da se bom ta teden do 10. ali 11. 12. spet zabavala z znaki. Na srečo imam doma 32 zelo občutljivih testov, tak da še ene 5 dni počakam, pol pa že kakega lahko polulam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 2.12.2012 17:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Takole, naša O je mimo, lahko rečem, da smo bli dokaj pridni. smo 2 dni pred O...a mislite, da je to še vedno ok? Meni se zdi da bi lahko kaj blo iz tega...bomo vidli čez 14 dni Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 2.12.2012 19:21:24
|
|
|
|
Arual
|
Hey. No jaz sem danes poiskusila ovulacijski test, seveda se je prikazala rahla črtca tako da jutri še probam enkrat da vidim kaj bo pokazalo. Sicer pa smo skoz pridni. Malo smo se sprostili po tem ko vem da imam pregrado, ampak saj tudi nekatere punce s tem zanosijo al ne?? Bomo videli kako in kaj. Navijam za čimveč rozik.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 2.12.2012 20:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Arual, moja prijateljica je dvakrat zanosila v prvem poskusu in baje ima veliko pregrado! Donosila punčko, sedaj pa je v 20. tednu brez težav! Tako, da ti želim, da vama december prinese velik , kakor vsem ostalim!!! Jaz sem popolnoma brez kakšrnihkoli znakov, tole špikanje se mi zdi, da je samo v glavi, tako da lepo počakam do srede, če je ne bo pa testek! No jaz sem se čisto sprostila in mislim, da če je vse OK, ne morem škoditi z malo več gibanja na parceli, dobro kakšnega cementa ravno ne bom dvigovala! Držim pesti za vse!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 2.12.2012 20:57:58
|
|
|
|
GregUr
|
sej ne vem. a je to možno?! da se cmarim ob gledanju gostilne in sicer ko je šla julijana domov na obisk obupna sem kakšen naj bi bil "PMS" z dabrostonom? obupna sem, res
< Sporočilo je popravil GregUr -- 2.12.2012 20:58:25 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 3.12.2012 7:33:19
|
|
|
|
HeLenčica
|
Opa, zakaj pa mene ni med navijačicami? Punce navijaaaaaaaaaaaam! Curly
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 3.12.2012 9:36:49
|
|
|
|
curly
|
Dobro jutro! Mogoče pa res? Ne vem še, se še nisem odločila! Nalulala sem bledo drugo črtico na FS. Zelo je bleda, zato ji še ne verjamem, ponavljam test v sredo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 3.12.2012 9:45:54
|
|
|
|
mamica deklicam
|
curly NAVIJAMO TOLE PA NEKAJ BO BOŠ VIDELA.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 3.12.2012 10:12:18
|
|
|
|
LittleSun
|
wow curly močno stiskam pestke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 3.12.2012 10:20:12
|
|
|
|
waja
|
Curly tudi moja črtica na FS je bila čisto bleda! Ampak bila pa je, tko da močno stiskam pesti da bo v sredo že močnejša... Jupi!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 3.12.2012 10:20:21
|
|
|
|
Shana86
|
curlyyyyyy
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 3.12.2012 10:36:33
|
|
|
|
Katoti
|
curly Črtica je črtica, nekaj se absolutno dogaja, tako da močno držim pesti, da bo v četrtek že močna in da bo potekala tako kot mora!!!!! FUL VESELA ZATE!!! Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 3.12.2012 10:37:35
|
|
|
|
Katoti
|
Tak, zdaj pa sem se od veselja še razkrila!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 3.12.2012 10:42:52
|
|
|
|
curly
|
Hvala, punce! Upam, da je to to. Počutim se sicer čisto normalno oz. tako kot pred M. (.)(.) nič ne bolijo, imam pa skoz rahle krče v predelu maternice/jajčnikov! V sredo bom test ponovila in vam javim, kako bo! Navijam za pluseke!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 3.12.2012 11:11:51
|
|
|
|
Penny
|
GO CURLY GO CURLY GO CURLY GO CURLY GO CURLY Moja BT je pa šla v 3PM, ker sem očitno malo zbolela in imam blago vročino (36,98 danes zjutraj, včeraj pa za desetinko nižja ). Zdaj bo pa pel čajček z medom in limonco, kaj naj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 3.12.2012 11:26:42
|
|
|
|
witch
|
curly navijam in močno močno močno držim pesti Jaz sem pa ponoči sanjala, da sem nalulala prav lepo plusek Drugače pa sem imela prejšnje tri dni prav neverjetne bolečine v jajčnikih. Hmmm mogoče sem pa po mojem prvič v življenju O čutila Jem matični mleček in je mogoče pomagal kaj.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 3.12.2012 11:33:24
|
|
|
|
HeLenčica
|
Uau, curly, zdaj sem šele nestrpna! Noro!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 3.12.2012 12:38:50
|
|
|
|
LittleSun
|
curly hotela sem ti samo povedati, da jaz v prvi tudi najprej lulala na FS in je bila res šibka črtica, tako da se jo je komaj videlo, pa sem šibala v lekarno po CB in še kasneje isti dan naredila, pa se je plusek narisal preden sem sploh položila in tudi Helenčica če se prav spomnim je imela na prvem testeku šibko črtico. Mislim, da ti lahko čestitam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 3.12.2012 12:40:10
|
|
|
|
LittleSun
|
Pri meni pa še vedno krvavi izcedki, sem klicala k ginekologinji, če je morda kakšno vnetje lahko, ali pa kaj. In je rekla sestra, da je to najbrž ovulacijska krvavitev (6 dni in beli O testi ) in da naj v petek pridem, če prej nebo boljše JEZNA sem ko na to naše zdravstvo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 3.12.2012 13:08:55
|
|
|
|
mehurcica
|
ojla jaz se vam po krajšem oddihu malo javljam. V petek sem bila pri G in mi je dala napotnico za HSG. naj bi dobila 7.12. in potem grem 17.12. na hsg. Mogoče pa tečke ne bo. Če ima še katera HSG v PO naj se mi javi mogoče gremo skupaj. za vse sorpinke držim pesti da čim prej zagledamo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2012 3.12.2012 14:22:42
|
|
|
|
GregUr
|
oooooooo!! Curly tut jst sem januarja na FS nalulala (po enodnevnem izostanku!) črtico, za katero si pač rabu recimo srednjo mero domišljije. z istim urinom sem nardila še CB in plusek je kar zažarel. in to takoj. tko da po moje ti ni treba čakat do srede!!! jeee!! ne morm verjet, naša CURLY! tok sem vesela, kot da bi se men dogajal, res! ful sem vesela za vaju!! LittleSun za tebe se edino spomnim da si imela Dabroston. kdaj si ga jemala (od kdaj do kdaj v ciklu)? in pa kak je bil tvoj pms, pa kdaj po zadnji tabletki se je ulila ? a je ta dabroston tko "narjen" da če ga ješ v nedogled tut krvavitev nimaš? al kako? rečte kar hočte, ampak danes je pa en ena a dan, če izključmo to, da me je ob pol šestih zbudil potres ampak tale sonček me je nafilu z energijo, pašeenkratvmesvdnevumejetkošpiknlovmaternicikottakratmednosečnostjo ampak tega nisem jst napisala, ker jst nč nočem nč preveč upat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?