LittleSun -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (23.11.2012 22:16:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Penny LS [sm=smiley31.gif] Pa saj mogoče je pa bolš, da gresta direktno na IVF, bosta mogoče prej prišla do svoje pikice [sm=smiley1.gif]. Ne vem, mogoče si že kdaj napisala ... si kdaj delala O teste, merila BBT, opazovala sluz? Me zanima, če se odsotnost O kaj pozna pri vseh teh stvareh [sm=zmeden.gif]. Penny sem delala O teste, od cca. 10 ciklov mi je samo v enem ciklu test pokazal drugo črtico močno, sluz je včasih pristona, včasih ne, temperature pa nisem nikoli merila. Sem pa imela v kar nekaj ciklih v času ko bi naj bila O krvav izcedek, tudi to lahko zgleda kaže na to hormonsko neravnovesje. Kar se pa tiče IVF je pa tako. Prvo kot prvo že imava enega otroka, ki je čudež najine ljubezni in je uspelo v prvem poskusu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] in sprašujem se kaj je VZROK temu, da sedaj ne morem zanostiti...zakaj je do tega prišlo, najprej bi rada to rešila. Drugo kar je, sva oba zelo skeptična glede postopkov oploditve, ki niso naravni...razlog za to, kdaj drugič. Tretje kar pa je, je pa strah v meni, da če nimam dovolj progesterona, potem se tudi nosečnost načeloma ne izide, se pravi, da lahko pride do pluska na testu in kasneje ss, kar pa vem, da bi me čisto zlomilo. Sicer je pa do takrat še kar nekaj časa, tako da upam na najboljše.
|
|
|
|