GregUr -> RE: II pričakujemo decembra 2012 (27.11.2012 15:50:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Night GregUr, zakaj pa si meriš BT, če imaš dabroston? A ne vpliva to na rezultate? Drugače pa glede na tvoj graf očitno še nisi ovulirala ali pa ti temperatura pač še ni narasla. Sluz si kaj spremljaš? Meni se zdi to bolj zanesljiv pokazatelj. Včasih pa pride tudi kakšen anovulatoren cikel, tako da ne si preveč belit glave s temi temperaturami. Jaz imam lepe grafe, ampak še vedno ne zanosim, tako da ... Zakaj pa jemlješ Dabroston? Ta pomaga le v primeru, da ti rumeno telesce začne prehitro propadati. Jaz bom ta mesec spet jemala Utrogestan, ker imam izcedek cel teden pred M. prejšnji mesec ga še nisem mela, pa sem si vseeno merla, Pušenjak pravi, da je dodajanje didrogesterona, če jo primerja z reko takšen, da če je struga polna (dovolj hormonov), pa dodaš eno vedro vode (progesterona), se ne bo nikjer poznalo, če pa je struga suha (premalo hormonov, oz. popuščanje), pa zliješ noter eno vero vode (progesteron), se bo pa tudi to poznalo. in da na temperaturo tako majhna količina kot je v dabrostonu (10mg) nebi smelo vplivati na rezlutate. ja tut men se zdi da ovulacije še ni blo glede na graf, ampak so pa ovulacijski testi drugače pokazal. se mi zdijo bolj zanesljivi kot pa graf. Sluz spremljam, ampak je ta mesec skor ni blo nč, pa tut prejšnjič ko sem zanosila je ni blo neki na pretek, tko da očitno pri meni to ni ravno zanesljiv podatek. Dabroston pa jemljem zarad tega, ker mam 25- dnevne cikle, poleg tega zaznano pozno O - okrog 17. dneva, nakar se mi pri 23. dnevu začne packati rjav izcedek, dokler se 26. dan res ne ulije. to je pa dejansko samo 6 dni lutealne faze, kar je premalo. tko da to je to [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|