MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: leliika Pozdravljene! 5.3. sem imela morfologijo in G mi je povedala da pričakujem punčko (70%). Drugače zgleda da je vse vredu .. Me je pa zelo zmotilo ker je opravila zelo zelo hitro UZ v 5 minutah! Razumem, da ima dosti dela ampak bi si vseeno lahko vzela malo veča časa mi pokazala in razložila.. v glavnem ekspresno hitro!! In to naj bi bil zadnji UZ Zato me pa mika, da bi šla na 3D.. je pa res, da je malo predrag.. Se katera odloča zanj ali je že katera bila?? Pa zredila sem se za 6kg do zdaj.. malo me skrbi ker bo komaj zdaj začela teža hitreje naraščati! Brcike že pa zdaj konkretneje čutim vsak dan bolj Konec meseca še me pa čaka test za nosečniško sladkorno.. Upam, da ne bo preveč pokazalo ker sem postala velika ljubiteljica sladkega MONY25: Midva sva kupila rabljeni voziček na bolhi star 8 mesecev in res zelooo lepo ohranjen.. Tako, da malo pobrskaj, se splača ker res so cenovno ugodni! tud men gre to ful na živce, k vse toook hitr opravjo, madonish...se mi zdi, da so na nuhalni še najbolj dovzetni, prvič zato, ker plačamo, drugič pa vrjetn zato, k so naši deci zravn (če so) ...se jih pomojm mal bojijo... drgač pa na 3D še nism bla, sm pa prvo ful hotla jih, pa je moj reku, da je brez veze, k je drago itd. a ti maš šele zdj test za sladkorno? no, da povej, js jo mam...so me zdj kr direkt poslal na Vrazov trg, brez da sm kkšne teste delala, samo zato ker sm jo mela tud prvo nosečnost-in te pol kr avtomatsko pošljejo tud v drugo. Drgač pa sploh ni panike, nimam visokih vrednosti, sam pač morm mal pazt, to je to...je pa hudo zarad sladkarij ampak se vseen pregrešim... drgač se pa prvo nosečnost nism niti za 1 kg zredila... glih zarad te sladkorne mal, sm pač res mal bl pazila, kaj jem, pa da sm večkrat po malem, pa bl zdravo in raznoliko itd. pa so bli vsi fuuul zadovoljni z mano :) sam po pravic povedan, bi pa zdle toooook eno pico zmazala, da je kr joj