|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2013
11.2.2013 16:51:53   
NistaKontraSplita
Sem v 20.t. pa me je danes zacelo bolet kot da bi mela predmenstrualne krce. In trebuh mam spodaj cisto trd. A je kateri kej jasno zakaj to pa kaj lahko proti bolecinam sploh kako tableto vzamem al ne? Drugac pa komi cakam da grem marca na morfologijo da koncno zvem kdo ali kaj me muci v trebuscku user posted image
Marca bo zame se ena prelomnica, se selimo v vecje stanovanje in bo treba se marsikej porihtat. Stvari bom tud kupovala na spomlad, neki dobim od kolegice neki pa ze mam od prej. Kupim samo previjalno, postlco in pa vozicek.
Pridne bodite in se javite kej.
Pozdravcek
user posted image

(odgovor članu rozika88)
Neposredna povezava do sporočila: 826
12.2.2013 8:34:03   
Inana_
Lahko komot vzames buscopan tablete, ki so proti krčem.

(odgovor članu NistaKontraSplita)
Neposredna povezava do sporočila: 827
12.2.2013 14:21:51   
pia86
Evo končno sem lahko odprla tale okenček za odgovor...

NistaKontraSplita ravno pred nekaj dnevi sem imela pregled. In me je g. vprašal, če imam kakšne krče in če mi maternica otrdeva. In sem rekla, da imam včasih kakšne krče. Potem je rekel, da naj v tem primeru jem kakšne dodatke magnezija (npr. magnesol) oziroma donat. Samo jaz donata ne maram in zato pijem magnesol tabletke, katere se raztopi v vodi- pa še ful mi je dobr!user posted image  

Drugače imam pa šele čez približno en mesec morfologijo...takrat bom že 23 tednov in 4 dni. A ni malo pozno? V katerem tednu imate pa ve morfologijo?

Drugače pa user posted image  vsak dan bolj brca in se premikauser posted image  - res lepi občutkiuser posted image

Lepo se mejte,

čauuser posted image

(odgovor članu Inana_)
Neposredna povezava do sporočila: 828
12.2.2013 15:55:58   
saramiska
Hojla! user posted image

Da še jaz malo poročam. Jutri bom dopolnila 20. teden in imam v ponedeljek že morfologijo (torej bom 20 t 5 dni). Pia86 - mislim, da se dela morfologijo med 20. in 24. tednom in da je do dopolnjenega 24. tedna še dovolj zgodaj, vseeno pa še koga vprašaj. Težave s krči imam tudi jaz in to že kar nakaj tednov (mogoče so me tudi zato malo prej naročili na UZ, ker mi bo G zmerila še maternični vrat), pijem Buscopan na 8 ur in jemljem Magnesol, pa ni nič bolje. Sicer krči niso hudi in če počivam, je v redu. Na srečo nisem v službi in res lahko počivam, kadar me boli, ali pa po drugi strani na žalost, ker če bi bila v službi, ne bi imela časa, da bi razmišljala, kje me kaj boliuser posted image

Zaenkrat sem kupila samo nekaj malenkosti za dojenčka, čakam na morfologijo, potem nameravam začeti z večjimi nakupi, voziček pa na koncu. Ker nameravam uporabljati sling, mi ni toliko pomembno, če bo voziček kaj zamudil. Ima katera že kakšne izkušnje s slingom?

Plodove gibe čutim že kar dolgo, tisti "mehurčki" so bili že nekje v 15. tednu, pa nisem bila prepričana, da je to to, v 17. tednu pa me je začel že bolj pošteno brcati - me prav skrbi, kaj šele bouser posted image

Bom poročala naslednji teden, kaj smo opravili na morfologiji, do takrat pa vsem en lep pozdrav in lepo se imejte! user posted image

(odgovor članu pia86)
Neposredna povezava do sporočila: 829
13.2.2013 15:41:25   
Neja89
Hej punce,
sem nova tukaj,  šele sedaj sem vas našla ;) PDP imam 24.7., 1user posted image , sem pa iz CE.
Imam gripo in me zanima, če ima katera kakšen predlog za zbijanje vročine, imam 38,5 in mi lekadol ne pomaga kaj dosti, pijem veliko čaja, druga pa ne vem kaj še lahko vzamem.

Lepo nosečnost vsemuser posted image   

(odgovor članu saramiska)
Neposredna povezava do sporočila: 830
13.2.2013 17:52:36   
_Kepica_
Živjo, čvekice user posted image

Kako ste kaj? Neja89, dobrodošla. Bova skoraj da skupaj predihavale popadke, jaz imam PDP približno takrat kot ti user posted image Glede zdravil ti pa težko svetujem. Za lekadol vem, da ga lahko vzameš. Pa ti čisto nič ne pomaga?
Jaz sem v 18. tednu. Slabosti so minile user posted image Sem prav srečna, sem mislila, da jih ne bo konec.
Tudi jst že čutim brcikeuser posted image Ko kaj pojem, ima mali pravo žurko v trebuhu. Čudoviti občutki.
Za dojenčka še nič kaj ne kupujeva. Dosti stvari bova dobila, tako da z nakupovanajem še malo čakava. No, ampak predolgo pa tudi ne smemo čakati, kajne? user posted image Julij bo en, dva, tri tuuser posted image
Uživajte pa božajte bušije user posted image

(odgovor članu Neja89)
Neposredna povezava do sporočila: 831
13.2.2013 19:42:16   
Neja89
Super Kepica, vroče nama bo konec julijauser posted image
A je to tvoja 1user posted image , jaz namreč še nič ne čutim oz. ne vem kako to zgleda.... no verjetno bom vedla, ko bodo brcikeuser posted image
Glede nakupovanja, kupila sva voziček, maxi cosi, muro 3, samo športni del, itak se popolnoma poleže, tako da mislim, da košara niti ne bo potrebna, druga še nisva kupila, niti nosečniških oblačil še ne, bo pa treba počasi user posted image
uživajte

(odgovor članu _Kepica_)
Neposredna povezava do sporočila: 832
13.2.2013 21:03:33   
Rakica7
Hej, user posted image ,

sama sem sicer avgustovka 2013, vendar bom vsake toliko pokukala tudi k vam, ker si zelo želim julijko user posted image . Rok imam 4. 8., tako da se mi želja lahko celo uresniči. Je pa to moja 2. nosečnost, doma imamo že navihanega 15-mesečnika. Sem pa iz Lj in sem stara 30 let.

Zanima me, ali imate tudi FB skupino, ker vem, da se velikokrat debata preseli tudi tja user posted image

Uživajte v nosečnosti!

(odgovor članu Neja89)
Neposredna povezava do sporočila: 833
14.2.2013 9:07:19   
čeča89
Hey,hey!
Kako ste kaj julijke? user posted image Sama sem sedaj v 19 tednu, našega malega škratka
čutim večinoma samo zjutraj..komaj čakam,da začne brcati bolj intenzivno user posted image
Zaenkrat še nič ne kupujemo, ker sem veliko oblekic dobila od svoje sestre user posted image
Morfologijo imam 12.3. komaj čakam, da spet vidim našega user posted image
No lepo se imejte vse user posted image
Lp user posted image

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 834
14.2.2013 10:19:58   
Neja89
Rakica7 za FB skupino piši strelki87, je zelo ažurna.
Lp

(odgovor članu čeča89)
Neposredna povezava do sporočila: 835
14.2.2013 20:11:27   
_Kepica_
Neja89, me kar malo skrbi vročine, ker je ne prenašam prav dobrouser posted image .
Ja, to je moja prva nosečnost, tako da je tudi zame vse novo user posted image Brcike pa najlažje občutim, če se uležem na hrbet. Sem nekje prebrala, da malemu to naj ne bi toliko pasalo, ampak ne vem, koliko je to res. Na začetku sem se morala zlo skoncentrirat, da sem kaj čutila. Poskusi se uležt pa boš videla, če boš kaj čutila user posted image .
Čeča89 koliko časa pa že ti čutiš brcike? Mislim, da se bomo na koncu N še pritoževale nad brcikami, ker bodo tako močne user posted image

Lep zaljubljen večer vam želimuser posted image

(odgovor članu Neja89)
Neposredna povezava do sporočila: 836
16.2.2013 16:05:49   
nicolette
o lepo julijkeeee,,..midve imava rok 23.7 user posted image mislim pa bo pa kr teden prej...sem v 18 t in ne čutim še nič
moja prva nosečnost....user posted image no občasno kot bi mela neke metluljče če je to to ne vem

velika lepih trenutkov z vašimi dušicamiuser posted image user posted image <3

< Sporočilo je popravil nicolette -- 16.2.2013 16:07:58 >

(odgovor članu _Kepica_)
Neposredna povezava do sporočila: 837
17.2.2013 20:49:40   
kepica86
Zdravo!

Kako ste kaj? Ali nakupujete že kaj? Jaz sem v 17. tednu in še nič ne čutim. :( v začetku marca pa imam morfologijo. Upam, da mi bo g povedala bolj zagotovo kakšnega spola bo dojenček.

(odgovor članu nicolette)
Neposredna povezava do sporočila: 838
18.2.2013 12:11:58   
Sonreir
Hojla!
Jaz sem pa sedaj 18.tednu in imam morfologijo tudi v začetku marca.
21.januarja sem imela biopsijo horionskih resic, čez točno tri tedne pa sem po pošti dobila izvid. Vse je OK in dobila bova deklico :-) Hepi hepi!!!

(odgovor članu kepica86)
Neposredna povezava do sporočila: 839
18.2.2013 12:23:24   
pupa82
Pozdravljene nosečke!!
Kako ste kaj? Trebuščki se sedaj najbrž že kar vidijo - vsaj pri meni se user posted image  Kolk ste se kej zredile? Jaz sem zaenkrat kar zadovoljna. Če bo šlo tako naprej bo odlično. Zanima me, če ste kaj razmišljale o matičnih celicah? Kaj pa beli tok? Ga imate kaj več? Jaz sem v 18.tednu, pa se mi zdi, da ga je več kot ponavadi. Je sicer brez vonja in barve (bel) in me nič ne srbi...
Vozičke sem prebrala, da ene že imate. Pridne. Midva bova še počakala. Sva rekla, da nekje maja začneva s šopingom. Kakšen voziček mate?
Uživajte...in lepo božajte vaše sončke!!

(odgovor članu Sonreir)
Neposredna povezava do sporočila: 840
18.2.2013 13:43:26   
čeča89
_kepica_ brcike čutim šele kak teden..vrjetno se bodo šele zdaj začele tiste prave,močne user posted image
Ja u petek smo dobili vozičeek!! user posted image Sem se zelo bala, da bo kaj narobe ker smo ga naročili iz Italije..
na koncu je blo use OK! user posted image
No lep sončen dan še neprej. Lp user posted image

(odgovor članu _Kepica_)
Neposredna povezava do sporočila: 841
18.2.2013 14:10:18   
leliika
Pozdravljene punce!
Ravno danes sem dopolnila 19 teden in tudi jaz imam kar precej belega toka.. do zdaj sem se zredila nekje 4 kilograme.. Upam, da na koncu nebo preveč user posted image Tudi midva sva že nabavila voziček in sicer kupila sva ga na bolhi rabljenega in v odličnem stanju user posted image silver cross surfa..
Brcike oziroma bolj metuljčke ali pa ščegetanje odznotraj pa čutim nekje teden pa pol.. No vsaj upam, da je to to! Kako pa ve čutite kakšen občutek imate?? saj ko bodo tiste taprave bom zagotovo vedela user posted image

A ima katera izkušnje z otroško trgovino http://www.carters.com/ ?? je ameriška trgovina z oblačili in me zanima če je katera že kaj naročila pri njih? kako je s kvaliteto, poštnino, velikost številk... Imajo res lepe stvari user posted image

Uživaje pa božajte svoje bušije user posted image

(odgovor članu čeča89)
Neposredna povezava do sporočila: 842
19.2.2013 8:31:11   
balon_ček
Oh, jaz sem v 19. tednu in sem končno začela nekaj čutit na pravem delu trebuha.
V prvi nosečnosti ni bilo nobenih mehurčkov ali metuljčkov ta prvič, ampak celi prevali in to do dneva točno na sredini nosečnosti :)
Tokrat je pa kot bi se mi tenis žogca motala malo sem malo tja počasi. Postane trebuh kar mal asimetričen - kot bi se mali naslonil na eno stran :)

Carters sem kupila v Ameriki, ko sem bila tam. Tam je to takoooo poceni. Oblačilca so luškana da dol padeš, kvaliteta tud OK. Je pa res da je vse v največ dveh mesecih prerasel, tako da ne morem vedeti koliko so trpežne. S pošiljanjem žal nimam izkušenj. Se pa dobijo ta oblačila tudi pri nas, ampak so precej dražja.

(odgovor članu leliika)
Neposredna povezava do sporočila: 843
19.2.2013 8:38:58   
balon_ček
Aja, še to: številke pri Cartersu precej ustrezajo.
Prosim sporoči, kako je z naročanjem.

(odgovor članu balon_ček)
Neposredna povezava do sporočila: 844
20.2.2013 10:28:28   
saramiska
Hej punce! user posted image

Končno nekaj sončka danes! Dopolnila sem 21. teden, v ponedeljek sem imela morfologijo in je vse v redu, se pa ni videlo spolovil, ker je imel user posted image nogice skupaj, vmes pa popkovnico. Joj. Pa sem se veselila, da ga bom lahko poklicala po imenu oz., da bova končno lahko rekla "on" ali "ona". Oblekice bodo pa očitno vse zelene in beleuser posted image Maternični vrat je zaprt in dovolj dolg, tako da sem kljub krčev, ki jih imam še vedno, nehala jemati Buscopan, ki tako ali tako ne pomaga. Vsaj sekiram se ne več, ko me boli. user posted image Z izbiro vozička same težave, premajhen avto, premajhno dvigalo, premajhna denarnicauser posted image Brce pa čutim skoraj čez cel dan, samo ponoči in zjutraj me pusti spati, drugače si pa ne predstavljam, kaj počne tam notri! Zredila sem se 2 ali 3 kile, vem točno, koliko sem jih imela pred nosečnostjo, mi kar zadošča, ker sem majhna.

No, to je trenutno vse, kar se spomnim. Imejte se lepo in pazite nase!

(odgovor članu balon_ček)
Neposredna povezava do sporočila: 845
21.2.2013 10:35:09   
Smrkolinka
Oj!

Da se oglasim malo na brzino:

vročina in ostale bolečine - vzemi lekadol, tega vem da lahko...

krči - pijte magnezijeve šumeče tablete, to preprečuje krče...

brcike - prve sem začutila en večer v 16.tednu, potem skoraj en teden nisem čutila nič, nato 2 tedna na vsake par dni, od prejšnjega tedna (19.t.) pa redno vsak dan.
Še najbolj brca če se uležem na trebuh in sprostim user posted image

voziček - imamo še od prvorojenca in sicer Jane Slalom Pro Formula Strata, smo bili zelo zadovoljni

AC nam je pokazala da pričakujemo zdravo punčko, tako da je prvi rdeče/roza/HelloKitty shopping že za mano user posted image  Sva bila oba priijetno presenečena nad punčko, ker sva bila 99% prepričana da dobimo še enega fantka user posted image

To je to na brzino, zdej moram pa delat user posted image

Lepo se imejte, pazite nase in božajte svoje bušije user posted image

(odgovor članu saramiska)
Neposredna povezava do sporočila: 846
21.2.2013 11:56:27   
teddybear
Pozdravljene!

Sem v 19.tednu, naslednji pregled imam 4.3.,ko bom dobila tudi napotnico za morfologijo. Zanima me, če katera ve koliko prej se je potrebno naročiti na morfologijo, da bom še pravočasno dobila termin user posted image

(odgovor članu Smrkolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 847
21.2.2013 19:04:33   
_Kepica_
Zdravo souser posted image
user posted image za brcike. Zdaj jih pa skoraj da vse že čutimo. Jaz sem danes dobila dve ornk brci nekje pri mehurju. Sem kar poskočila user posted image
Smrkolinka, super za lepe rezultate in čestitam za punčko user posted image Mi že odštevamo do morfologije. Še malo pa bo.
Jaz se zaenkrat nisem nič kaj zredila. Teža mi že tako zelo niha, zdaj sem bila pa še bolna, in mi je še tisti kg, ki sem ga pridobila, šel takoj dol. Malo prej sem se tehtala in mislim, da sem zdaj pridelala 0,5 kg user posted image
Vidim, da tudi druge zelo počasi pridobivate težo. Saj pravijo, da bolje počasi, kot pa na hitro. Potem samo koža razpoka user posted image

Lepo se imejte pa božajte bušijeeeuser posted image

(odgovor članu teddybear)
Neposredna povezava do sporočila: 848
25.2.2013 11:26:29   
Gloria1
Naj se vam še jaz pridružim user posted image
Sem v 21.tednu, rok imam 10.07.2013, komaj pa čakam na morfologijo (11.03.) da končno zvemo ali bo fantek ali punčka.. Vsaj upam, da se bo videlo. Jaz imam sicer občutek da bo fantek, moj dragi pa pričekuje punčko :)
Vidim da se nekatere niste dosti zredile, uff.. Meni je teža že do sedaj poskočila 10kg.. Prej nosečnostjo sem imela 60kg, zdaj jih imam 70-71.. Sem bila prve 3 mesece lačna kot volk, tako da me je prav želodček včasih bolel od lakote in so šle kilice gor.. Bruhala pa nisem niti enkrat, sem pa imela rahle slabosti.. ampak res rahle, lahko preštejem na eno roko user posted image
Zaekrat vse ok, nobenih posebnosti in upam, da tako tudi ostane user posted image

(odgovor članu _Kepica_)
Neposredna povezava do sporočila: 849
25.2.2013 14:09:31   
pupa82
Ojla!
Da se še jaz malo oglasim... Danes imela redni pregled in je vse ok. Prejšnji teden pa fasala vnetje mehurja. Tako, da se sedaj nalivam z vodo. Me pa nič ne boli spodaj. Sem misla, da me bo razneslo, tako je blo neprijetno. Danes dala še urin za sanford, pa bomo videli, al sem dovol razredčila urin, al ne. Upam, da bo dobro. Kontrola žez en mesec, ko pa bo že morfologija. Jupi, komaj čakam, da vidim malo pupiko. Za spol pa ne bova spraševala, razen, če se bo kaj videlo... Naj bo presenečenje.
Uživajte v lepem sončku, kolikor časa bo. Lahko bi bla že počasi pomlad!!

Pa pa

(odgovor članu Gloria1)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?