|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2013
26.1.2013 10:36:55   
Kati87
Kiara84 ne vem za Ljubljano. Poglej malo po internetu in facebooku (tam imajo po navadi slike stvari, ki jih imajo na voljo). Sem nekaj na hitro našla: http://www.otrokoskop.si/main/cat/75 pa na facebooku sem našla komisijsko trgovino Lunca v Kranju.

(odgovor članu Kiara84)
Neposredna povezava do sporočila: 801
26.1.2013 12:48:21   
balon_ček
komisijske trgovine:
LJ - nasproti LPP na Celovški (še nisem bila)
Kr - Lunca (poceni oblačila, imajo tudi opremo)
Radovljica - Brazda (priporočam!!!)

in seveda bolha (na internetu)

(odgovor članu Kati87)
Neposredna povezava do sporočila: 802
28.1.2013 16:15:45   
rozika88
živjo predrage nosečke :)

se vam lahko (sicer malo pozno) pridružim še jaz??
PDP 30.7. tako da sem malo v zaostanku z dogajanjem, ampak vas je vseeno zanimivo brati:) Po podatkih NS naj bi pričakovali fantka, je prva nosečnost in se zelo veselimo user posted image . Slabosti me počasi minevajo, še vedno pa paše neskončno počitkauser posted image .
toliko zaenkrat pa se še kaj javim...

(odgovor članu balon_ček)
Neposredna povezava do sporočila: 803
30.1.2013 7:34:04   
NistaKontraSplita
Jst ne vem, ampak eni so pa res cudni. Placala sem za NS, gin. ni mogla videt nosne kosti otroka ker se ni obrnil. Potem mi je rekla , naj jo poiscem ob naslednjem pregledu v porodnisnici (ker je tam zaposlena) in je nisem mogla docakat pa sem zaman cakala na njo. Sem ji poslala mail da sva bili dogovorjeni in da ce lahko pridem v ambulanto, da se enkrat pogleda. Pa nic ne odpise. A mi lahko zdej na pregledu to pogledajo v bolnisnici? Sem pa v 18. tednu pa niti ne vem spola otroka in nic. Ocitno sem placala za ns in vrgla stran denar.

Da ne bom samo negativna. Ste ze razmisljale o imenih?

Cuvajte trebuscke!

(odgovor članu rozika88)
Neposredna povezava do sporočila: 804
30.1.2013 13:38:53   
pia86
user posted image rozika88 dobrodošla!user posted image
NistaKontraSplita mislim, da je za NS že malo prepozno. Pomoje je plod je že prevelik. 
dr. Pušenjak je na forumu napisal: NS pa se lahko opravi v razponu dolžin ploda TT med 45 mm in 83 mm, kar ustreza trajanju nosečnosti 11 t. + 1d. do 13 t. + 6 dni. Če se upošteva še možna napaka, je najbolje, če vas na preiskavo naročijo nekje v sredini tega razpona, to pa je nekje pri 12 tednih.

Za spol pa midva itak nočeva vedeti...ker je najin prvi otrok, naj bo to presenečenjeuser posted image . Drugače mi je pa čisto vseeno.

O imenih pa že razmišljava...samo nikakor ne prideva skupaj. Za punčko imava sicer že izbrano. Za fantka bo pa težka....nikakor se ne moreva strinjati.

Kaj pa trebuščki? Že rastejo? Meni, se zdaj že vidi. Kaj pa vam?

Lepo se mejte,

(odgovor članu NistaKontraSplita)
Neposredna povezava do sporočila: 805
30.1.2013 18:36:39   
Kiara84
NistaKontraSplita
tudi jaz sem bila prepozna za NS, saj mi je G prestavila rok za dobrih 14 dni, potem pa mi je še na NS Pušenjak za dober teden prestavil rok in sem bila 4 dni prepozna in bila mimogrede ob 50€, tako da včeraj sem potem šla na četverni test, v tem primeru izmerijo glavico otočka in ti vzamejo kri, nato dobiš izvide po pošti v približno 3 tednih, no in bila še tukaj ob 63€ (ah to naše zdravstvo!), sicer ok, lepo je bilo večkrat vidt tega čmrlčka pa še partner je bil zraven, ampak je precej drago, če še kdaj zanosim bom zahtevala takojšen pregled pri svoji G in da mi takoj določi rok in to je to, ne da do skoraj polovice ne vem skoraj nič...??? ah bo že, sicer počutim se ok tako,da sem čist relaxed :D

Za imena se tudi midva nikakor ne znava zmenit tako da sem danes privlekla domov Leksikon imen na več kot 900 strani tako da zdej pa nej moj študira kakor ve in zna user posted image

Trebušček se mi že precej pozna, mi je ravno v obdobju zadnjega dobrega tedna pošteno napuhtel user posted image noseča pa sem 15t 5d

Uživajte in čuvajte bušje! user posted image

(odgovor članu pia86)
Neposredna povezava do sporočila: 806
30.1.2013 19:26:51   
Kiara84
aja komu pišem da me da na seznamček in ali imamo FB skupino?

(odgovor članu Kiara84)
Neposredna povezava do sporočila: 807
30.1.2013 23:15:20   
rozika88
pri nas imena ze izbrana.. do konca se zna se kaj spremeniti, pa vendaruser posted image
trebuscek...ja zadnji teden postaja precej opazen, bo treba v sluzbi povedat, da me ne bodo cudno gledal.

na NS sm bila v Dravljah, pri dr. Mili Lomšek in sva bila oba z možem zelo zadovoljna.

Kiara84 mislim da je za fb odgovorna strelka87. ce ni naj me popravi ;)

(odgovor članu Kiara84)
Neposredna povezava do sporočila: 808
31.1.2013 8:46:05   
NistaKontraSplita
Ne vem ocitno me niste cist razumele. sem mogoce mal cudn napisala vse skupi. Torej na NS sem bila, je bilo vse okej, razen tega da ni videla nosne kosti otroka. Pa me to bega zdej ker ne vem kaj naj glede te kosti ?¿ Drugace pa ni bila jasna tud glede spola oz.je rekla da rajsi ne bi kaj narobe napovedala, ker se lahko se razvijejo organi.

Drugac pa trebuscka tud skor nic nimam, ene majo ze kr zogico.

(odgovor članu rozika88)
Neposredna povezava do sporočila: 809
31.1.2013 9:10:55   
saramiska
NistaKontraSplita - nosna kost se bo videla tudi na morfologiji, problem je bolj v tem, da se podatek o prisotnost nosne kosti upošteva v samem izračunu tveganja za DS in ostale trisomije (v izračunu se upoštevata še debelina NS in starost nosečnice ob zanositvi), zdaj pa boš dobila ta podatek pozno, če ti ga bodo sploh šli računat. V vsakem primeru pa ne imej občutka, da si vrgla stran denar, ker se na NS ne meri samo tega parametra ampak se pogleda tudi zgodnjo morfologijo ploda. Kar se spola tiče, tudi meni niso mogli povedati, kaj imam, takrat se pogosto še ne vidi dobro oz. se velikokrat tudi zmotijo, zato se meni zdi bolje, da povejo, da se še ne vidi, kot da bi ti rekli nekaj, potem pa bi oblačila fantka v Hello Kitty oblekice. user posted image

Moja teža je počasi le začela rasti, v zadnjem tednu se mi je zelo povečal tudi trebuh, halooo, prejšnji teden skoraj ni bilo videtiuser posted image Naslednji teden imam kontrolo in dobim napotnico za morfologijo. Imeni za fantka/punčko imava že izbrani. Kar hitro gre vse tole! user posted image

Punce, imejte lep sončen dan! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 810
31.1.2013 12:19:51   
NistaKontraSplita
Hvala za razlago res si tole dobro napisala. B-) lep dan vsem

(odgovor članu saramiska)
Neposredna povezava do sporočila: 811
1.2.2013 11:51:27   
Smrkolinka
Heeej user posted image

Dobrodošle vse nove user posted image

Glede spola - ko ti bo tvoja G delala UZ jo lepo prosi če pogleda če se vidi spol... Drugače boš morala čakat do morfologije, tam se tudi že bolj jasno vidi kot na NS...

Trebušček - meni se zdi že ogromen, že dober mesec moram nosit nosečniške hlače za v službo, za doma pa razvlečene trenirke.
Ga mažem pridno vsak dan zjutraj in zvečer in se mi zdi da imam vsak dan več za namazat user posted image

Imena - za punčko imava izbrano še iz 1.N, za fantka bodo pa spet sledila dolga in mučna pogajanja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 812
2.2.2013 9:46:40   
_Kepica_
Dobrodošle vse nove nosečke user posted image

Me tako RR zajebava, da po nekaj poskusih zgubim živce z odpiranjem okenčka za odgovor user posted image

Kako je kaj vaše počutje? Meni se počasi umirjajo slabosti. Še tu in tam se kakšna pokaže - hvala bogu, jih je bilo dovolj. Glede imen tudi midva še nisva čisto odločena. Za punčko imava izbrano, za fantka se pa še pogajava user posted image
Ta teden sem imela pregled - vse kaže super user posted image Srček bije (UZ mi ni delal), maternica je na svojem mestu, tako da sva s fantom presrečna. Ve katera, kako poteka morfologija? Bo treba nanjo počakati do marca. Naj gre februar hitro mimooooo user posted image
Punce, uživajte, božajte svoje bušije, še malo pa bomo mehurčke čutle (že nekaj časa nazaj sem nekaj čutila pa najbrž to ni bilo to user posted image ) user posted image

Saj res, katera pa ureja seznamček?

(odgovor članu Smrkolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 813
2.2.2013 13:41:51   
pomežik
Ojla nosečke!

Me ni blo tu gor že en lep čas, sm kar imela kaj za prebrat :)

Midva tudi še ne veva spola, pa razmišljava, da ne bi niti vprašala. Prvič sva vedela, pa mogoče bi bilo zanimivo izkusit trenutek, ko ob rojstvu rečejo fantek/punčka je :) ampak sva pa zelooo radovedna, tko da bomo videli. Imeni sta pa načeloma že izbrani, rahlo upava, da bova lahko uporabila neporabljeno za punčo od prvič ;)

Glede vozička... Pri prvem otroku sva bila precej na tesnem z denarjem, tako da sva kupila BabyBoom. Zdaj bi si brez težav privoščila tudi najvišje cenovne, ampak tega ne zamenjam. Ful je praktičen, lahek, na majhno se zloži, ... Sem poskušala vozit tudi razne Jane vozičke etc od kolegic, ampak ni noben tko vodljiv kot tale.

Gibe sem v prvi nosečnosti začutila res kmalu, v začetku 16. tedna, zdaj pa kar nič... Sem konec 18. tedna in nobenga haska. sem že kar nestrpna :)

Pikapoka, ti še kaj prebiraš tale forum? Se v redu počutiš? Bi imela par vprašanj zate, javi se kaj ;)

Bodite lepo, izkoristite dež za crkljanje!

(odgovor članu _Kepica_)
Neposredna povezava do sporočila: 814
2.2.2013 15:36:52   
beti5
Heeeej, mamice malo se še jaz javim, ker ne morem it na sprehod, dežuje, pa še potres smo baje imeli, samo jaz nisem nič čutila! V četrtek sem imela drugi G pregled, na hitro je pogledala UZ, vse ok, izvidi tudi vsi bp, zdaj pa me je naročila na morfologijo, ki jo imam 12.3. ko bom v 22 tednu nosečnosti. Prvi del je, sva sami in gin. zmeri maternični vrat in me pregleda, potem pa pride partner notri , ga moja G pokliče iz čakalniceuser posted image in imamo UZ komplet otročička od možgan no prstkov na nogici, vse meritve, vmes pa če želimo, jaz vedno želim, tudi tretjičuser posted image , kaj je tam vmes, lulček ali ne! Na morfologiji se lahko lepo vidi, na NS mi niso nobenkrat želeli omeniti, ker niso ziher, pa boljš je tako, a ne! Morfologija traja nekje 30 minut in ne stane nič. Tako da hitro naj mine tale februar-ček, da bo že pomlad:) Tudi mi imamo za punčko ime, ker je nismo potrebovali v drugi nosečnosti, za fantka pa še razmišljamo. Še je čas! Trebušček rate, malo je odvisno kako se oblečem, lahko ga še komot skrijem, ali pa poudarim. Lepo bodite in držimo pesti za sončne zimske dni v februarju:)))

(odgovor članu pomežik)
Neposredna povezava do sporočila: 815
4.2.2013 8:27:06   
pia86
Kaj pa brcike že čutite?
Jaz jih čutim že od 16. tedna. Zdaj sem v 18. tednu, in zvečer ko se umirim jih čuti tudi moj mož, če da roko na trebušček. Zgleda, da je kar živahen tale naš pikec/pikica. user posted image

(odgovor članu beti5)
Neposredna povezava do sporočila: 816
5.2.2013 10:19:09   
I love my life
Pozdravljene Julijke user posted image Sem povsem nova na forumu in sem se odločila da se pridružim skupini. Sem v 17. tednu in komaj čakam na morfologijo začetek marca user posted image trebušek je kar očitno zrastel v zadnjih dveh tednih in tudi moja teža se je prebudila user posted image Skratka počutim se super, razen milijon obiskov WC-ja ki jih naredim dnevno user posted image

A že kaj nakupujete? Jaz se še držm nazaj čeprav ne bo šlo več dolgo :)

Toliko v vednost v ljubljanskem (morda tudi v Mariboru?) E.Leclerc-u so znižani izdelki za novorojenčke in dojenčke, glede na njihov katalog se kar splača it pogledat, v primerjavi z Baby Centrom so iste znamke občutno cenejše...uff zgleda kot da delam reklamo za E.Leclerc :)

Uživajte in upam da čimprej začutite svoje pikice :)

(odgovor članu pia86)
Neposredna povezava do sporočila: 817
5.2.2013 12:37:38   
BiBibini
živjo punce user posted image

sem nova tukaj :) in ker mam PDP 1.avgust sem prišla na "obisk" tudi v to skupino :)

je še katera tukaj ki ima 1.avgust za PDP ali ste vse julijke user posted image

(odgovor članu I love my life)
Neposredna povezava do sporočila: 818
6.2.2013 10:24:01   
leliika
Pozdravljene punce!

Je kar trajalo, da sem vas prebrala user posted image Pozdravljena vse nove nosečke!
Včeraj sem imela 3 pregled in z G sva poslušale utrip, moram povedati da je bilo res čudovito slišati kako bije srček user posted image Drugače zgleda da je vse vredu.. 5.2. pa imam morfologijo-komaj čakam! Še dobro, da je februar kratek mesec user posted image

Punce s katero kremo/oljem si mažete trebuščke?? Jaz trenutno uporabljam olje od Bubchena, vendar me koža občasno srbi, a to pomeni, da mi ne odgovarja ali pa je srbenje normalno? Pa prejšnji teden se opazila, da se mi popek gnoji- začel me je zelo srbeti in gnoj se je nabral v njem pa grozno je smrdelo user posted image (trajalo je 3 dni in izginilo). Sem včeraj to omenila G in sva gledale popek pa ni bilo nič več videti! Sem kar malo prestrašena glede tega user posted image A ima katera izkušnje s tem??

(odgovor članu BiBibini)
Neposredna povezava do sporočila: 819
6.2.2013 12:07:37   
Anonimen
Koža srbi zaradi raztezanja.

(odgovor članu leliika)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
6.2.2013 14:07:52   
I love my life
Mene tudi srbi koža na trebuhu, čeprav se kar redno mažem s Fenjalom...mi najbolj ustreza. Pomoje je to kr normalno, samo treba je skoz mazat da ne bo strij na koncu :)

Uživajte v zasneženi sredi :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 821
7.2.2013 16:49:45   
rozika88
zivjo:) včeraj sem kupila voziček, pa sm sedaj tako navdušena da moram z nekom delit..user posted image
natancneje sm kupila tale stvor http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicki/tfk/buggster-s-air in sicer kosarico in vozicek, saj nočem kupovati dveh.. (najprej velikega, nato še marelo) dobila sm pa malo ceneje kot je tukaj ;)
ve punce?? že kej kupujete?? sej mogoče je res še malo zgodaj za voziček, pa vseeno... sem vesela..
busiji? kej rastejo?? pri meni (15t 4d) je bolj nič od nič. ga vidim samo jaz.. hh..
se pa zelo veselim brcik in upam da bodo čimprej ;) lp

(odgovor članu I love my life)
Neposredna povezava do sporočila: 822
8.2.2013 15:57:24   
majdy
Super rozika, jaz se tudi včeraj kupla vozek in sicer TFK twinner twist duo, prav tako komlet s košarami in adapterji za lupinico. Mi deluje voziček zelo kompakten in sem zadovolna z nakupom ter s ceno. kje pa sta ga kupila? sama sem 18 6/7 in ja trebušček že kar velik se vidi da dve pikici rasteta notri user posted image

(odgovor članu rozika88)
Neposredna povezava do sporočila: 823
9.2.2013 19:43:13   
pikapoka35
Pomežik poslala sem ti mail na ZS ko boš kaj gor...

(odgovor članu pomežik)
Neposredna povezava do sporočila: 824
9.2.2013 20:35:00   
rozika88
kupila v lesnini na brdu. sem ga pa kar sama zbrala. ko ga je mož vidu se je prtozu, da če gršega voza res nism našla... hhhh
pol sm mu pa nardila celo predstavitev kaj in kako, pa je bil pol kr zadovoln ker zgleda uporaben... no mal bo še počaku na uporabnika..
sm pa dala za komplet z adapterji vred 420e tko da sm kr zadovolna... lp

(odgovor članu pikapoka35)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?