beti5
|
Heeeej, mamice malo se še jaz javim, ker ne morem it na sprehod, dežuje, pa še potres smo baje imeli, samo jaz nisem nič čutila! V četrtek sem imela drugi G pregled, na hitro je pogledala UZ, vse ok, izvidi tudi vsi bp, zdaj pa me je naročila na morfologijo, ki jo imam 12.3. ko bom v 22 tednu nosečnosti. Prvi del je, sva sami in gin. zmeri maternični vrat in me pregleda, potem pa pride partner notri , ga moja G pokliče iz čakalnice in imamo UZ komplet otročička od možgan no prstkov na nogici, vse meritve, vmes pa če želimo, jaz vedno želim, tudi tretjič , kaj je tam vmes, lulček ali ne! Na morfologiji se lahko lepo vidi, na NS mi niso nobenkrat želeli omeniti, ker niso ziher, pa boljš je tako, a ne! Morfologija traja nekje 30 minut in ne stane nič. Tako da hitro naj mine tale februar-ček, da bo že pomlad:) Tudi mi imamo za punčko ime, ker je nismo potrebovali v drugi nosečnosti, za fantka pa še razmišljamo. Še je čas! Trebušček rate, malo je odvisno kako se oblečem, lahko ga še komot skrijem, ali pa poudarim. Lepo bodite in držimo pesti za sončne zimske dni v februarju:)))
|