|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2013
27.11.2012 13:52:32   
Sonce32
Julijkeeeeee, a ste zaspale? user posted image

Kere lenobe smo me v primerjavi z junijkami. Tiste čveke čvekaste čvekajo non stop. Vse teme so že skoraj obdelale po dolgem in počez. Trenutno so pri porodu, me pa še kar sanjamo. Hehehe. Še v "naš" forum se občasno vštulijo in kaj pokomentirajo, tle pa taka tišina.

Alora, dejmo riti zmigat, pa kako orng debato vžgat. user posted image

Bom kar jaz začela z enim vprašanjem. A mogoče katera ve, kak je postopek z oddajanjem vloge za vrtec? Je to res nujno narediti že v času nosečnosti ali šele po rojstvu otroka oz. koliko prej moraš oddati vlogo, če želiš otroka dati v vrtec šele v 2. letu starosti? Ali se vloga oddaja samo v en vrtec ali v več vrtcev?

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 426
27.11.2012 14:05:02   
Tajda29
samo smo res lene hehe...

otroka vpises v vrtec sicer kadarkoli, ampak o vpisu odlocajo takrat, ko ima tvoja obcina razpis za novo solsko leto. oddas v en vrtec, vpises pa tri zeljene vrtce.
pri nas je bil razpis mislim da do konca marca, vpises lahko seveda ze rojenega otrocka:-).

mislim da je tako, da ce tretjo zeljo pustis prazno, te razporedijo v vrtec, kjer je prostor... mi smo vse tri zapolnili.
ce je otrok sprejet, dobis potem obvestilo in pogodbo za podpisat...

upam, da nisem cesa pozabila...

(odgovor članu Sonce32)
Neposredna povezava do sporočila: 427
27.11.2012 14:11:06   
Tajda29
aja pa napises, kdaj zelis da zavne z vrtcem... ce bo dve leti star v prihodnjem SL, ga sele takrat vpises.
ce si iz obcine, ki nima dovolj mest, bi ga jaz na tvojem mestu vseeno vpisala. ker bos verjetno zavrnjena in imela.za naslednji vpis vec tock (na racun zavrnitve).

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 428
27.11.2012 15:24:49   
majdy
Hey! Končno prišla do interneta! Imela sem zelo naporen vikend, kar se mi je maščevalo. V ponedeljek sem opazila roza izcedek na papirju skozi cel dan vendar čisto malo. Danes je uredu. Upam da je bilo to le od preveč napora oz predovgo na nogah user posted image  V četrtek imam pregled in res že komaj čakam da vidim našo pikico!
ta*mala držim pesti da boš jutri izvedela le najboljše, in da je s pikico vse uredu! Drugače pa se mi zdi da sem nekje zaledila nekoč, da prevelika koncentracija hormona vpljiva na pravilen rezultat testa in naj bi se urin redčilo za pravilen rezultat??

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 429
27.11.2012 16:05:13   
cvilečka

IZVIRNO SPOROČILO: majdy

Drugače pa se mi zdi da sem nekje zaledila nekoč, da prevelika koncentracija hormona vpljiva na pravilen rezultat testa in naj bi se urin redčilo za pravilen rezultat??

Hmmm, to sem tudi jaz nekje prebrala in to pred kratkim, da zaradi preveč hormona test dobesedno "odpove"...

PUNCE kako ste kej? res smo neaktivne klele gor... taprave penzionistke :) jaz vas sicer berem, ampak zdajle tele dni res nisem imela časa tipkat...

ena je spraševala, če kaj športamo... hjaa no, jaz vsako jutro tečem od bloka do avta... cca 20-30m odvisno na keri strani parkiram user posted image user posted image ... res bravo jz!!! pa še to ne bi, če neb vsako jutro do zadne minute poležavala v pojstli user posted image

in še en user posted image zame, tud jaz sem v klubu "navali na hrano" :)))... v prvi user posted image sem prve tri mesece umirala od slabosti... no nakoncu sem se v 6ih mesecih zredila za 25kg... samo tok za info. user posted image in prov sama seb sm bla seksi z unimi (.)(.), škoda k je pol vse dol padl, sam rit mi je ostala... no zdej mi očitno slabo ne bo... trkam... pojem pa itak vse kar vidm... v službo sem začela hodit v trenirki... jaoooo... pomoje bom šla do julija lih za 40 kil gor... in pol me bo raznesl user posted image joooj komi čakam user posted image

a ste začele kej knjige listat... jaz si ne morem kej, da vsak večer pred spanjem ne preberem "gradivo za tekoči teden" user posted image
in to eno in isto berem celih 7 dni, kšn list naprej al pa nazaj... in ko grem v nov tedn spet isto cel tedn :)))

tud sama sem začela razmišlat, da bi počakala do konca, da zvemo kaj mamo, sam moj user posted image je tak firbec, da pomoje nav šlo... bomo vidl...

a že kej čekirate imena? mi bomo verjetno spet mel veeeliiikeeeee probleme user posted image

user posted image

(odgovor članu majdy)
Neposredna povezava do sporočila: 430
27.11.2012 17:13:38   
mami 26
Hojla punce oz user posted image .. Sprejmte še eno user posted image ki se je kar pošteno namtrala za otročka, namreč bila sem v IVF postoku in po dolgem času danes zagledalauser posted image pri ginekologu,veliki smo 7milimetrov in sem v 7 tednu nosečnosti user posted image presrečna in sploh še ne dojemam user posted image
PDP pa je 15.07.2013 user posted image

No tko za začetek user posted image

< Sporočilo je popravil mami 26 -- 27.11.2012 17:14:22 >

(odgovor članu cvilečka)
Neposredna povezava do sporočila: 431
27.11.2012 17:38:22   
ta*mala
Punce, jaz vas žal zapuščam... držite se in upam, da vse pridete srečno do konca!

...našemu darilčku za rojstni dan žal ni uspelo...user posted image user posted image user posted image in je šel med user posted image groznja izkušnja, ki je nobeni ne privoščim... zdj pa itak rabim čas... da zaceli rane te v glavi in une mal nižje...user posted image Upam, da boste imele ostale več sreče!

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 432
27.11.2012 17:46:27   
pikapoka35
Ta*mala ful mi je hudo zate. Tega sem se bala user posted image user posted image user posted image . Ocitno pikica ni pocakala do jutri ko naj bi mela pregled. Si začela bolj krvaveti?

Nič ti ne privoščim, vem kolk je to grozno ker sem avgusta imela podobno izkušnjo.

Pazi nase in ja čas celi rane. Vse bo še dobro. Zal očitno še ni blo namenjeno.

Drži se in pošiljam ti en veeeeeelik objem

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 433
27.11.2012 17:50:43   
zalika1989
ojej ta*mala, škoda, bo pa naslednjič bolje, sigurno! bodi močna, pogovarjaj se s partnerjem in prijateljicami, ni pa lahko, vem tudi sama...

Drugače pa, jaz resnično razmišljam, če sem dejansko noseča?? ok, razen tega da mi user posted image zamuja že več kot en mesec nimam popolnoma novenih simptomov... ne bolečih prsi, ne spremenjenega okusa, kaj je to slabost?? ne vem, upam da je to dober znak, no edino redim se, predvsem zaradi tega, ker takoooooo rada jem user posted image user posted image pa saj bo žeuser posted image

Ste že kaj povedale širši družini in prijateljem? jaz samo najožjim, naslednji torek, po pregledu pa boma povedala še tašči in tastu, no če ne bo moj preveč neučakan... user posted image

pridne bodite, in lepo user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 434
27.11.2012 18:03:36   
Tajda29
oh ta*mala res mi je hudo za vas...user posted image sem prov upala, da bo vse ok.. res en velik objem zate. kar vzemi si cas in res ne drzi vsega v sebi...

(odgovor članu zalika1989)
Neposredna povezava do sporočila: 435
27.11.2012 18:14:06   
ta*mala
Hvala, punce... ampak nimaš kaj... moj me tolaži, da se bova drugič bolj potrudla, ampak kaj, ko on tega ne more tko zastopt... k ga nč ne boli in nč... jasno, da mu je isto hudo, sam ne more pa čutiti tega kot jaz... zdaj ne vem, kaj naj... itak da me je strah, da se naslednjič ponovi in najraj nebi več user posted image po drugi strani pa ne vem, bi počakala do druzga meseca, da G pogleda, če je kaj sumljivega pri meni in po potrebi pošlje kam naprej še na kak pregled... hvala bogu da se je odloču, da bo treba pogledat maternico in to v "nenosečem" stanju in da ni reku, da se mora še kdaj to zgodit... no bi počakala pač do pregleda in pol čim prej u akcijo... ne vem kaj je lažje... prebolet ko pač preboliš in potem poskusit al če je vse ok čim prej spet poskusit... kdo ve... user posted image

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 436
27.11.2012 18:17:55   
Tajda29
...za mami 26; dobrodosla!!!

upam, da ste druge user posted image v redu.

jaz punco, ki je pisala o roza izcedku...sem imela tudi svetlo rjav izcedek pred dobrim tednom in se sla pokazat. receno mi je bilo, da je vse ok, srcek dela...
sem bila pa isto opozorjena, da moram pocivat, da prevec delam in da sem verjetno tudi pod stresom... zdej izcedkov ni vec, hb, srcno upam, da bo vse ok...
si pa ne predstavljam, kako vse zgurat ob tem, da je treba pocivat. sportam nic ne, jem za 6 pa slabo mi je tut ze kr ornk.
pri prvi nosecnosti mi je bilo najbolj grozno od ene 9 tedna naprej...
o imenih pa se nic ne razmisljamo... user posted image

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 437
27.11.2012 18:24:39   
pikapoka35
ta*mala ja najprej se zjoči...kolikokrat hočeš, spovej se, če nas rabiš smo tukaj... HB maš svojga ki je s tabo in te tolaži, res pa je da moški te bolečine vseeno ne občutijo tako kot me.
Sedaj prvo preboli... pocajtaj rane, sploh če te boli, če si bla na čiščenju... To morš najprej uštimat. Potem pregled in hvala bogu ja nej te da naprej pregledat da boš vsaj vedla če je kaj tko narobe... pol se pa prepusti in ko bo namenjeno se bo zgodilo, boš vidla. Vse bo še OK. Verjetno boš pa mogla kak mesec ali dva sploh počakat preden lahko spet načrtuješ... Ne vem sicer kak poseg si imela ampak načeloma je nekako tako.

Drži se, mislim nate... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 438
27.11.2012 18:26:28   
Tajda29
ta*mala, ni vajina krivda in se vama ni treba nic bolj potrudit... to je pac mati narava in tukaj ti ne bi mogla nicesar spremenit....
sigurno pa fajn, da te pregleda G. ko bos bolje... bos vsaj vedela, da si padla v to grozno statistiko in bos, ko bos propravljena spet lahmo zacela delat na novem user posted image .
tudi sama imam na izvidu napisano diagnozo grozeci splav a ves.. pa vem, da nic vec ni odvisno od mene...

definitivno pa spravi vsako solzico iz sebe... cetudi bi se ti zdelo, da te nihce ne zastopi, vedno govori o tem...

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 439
27.11.2012 18:35:53   
ta*mala
Nisem imela nobenega posega, ker je šlo vse samo naprej in se tudi samo sčistilo, v maternici ni ničesar več, ampak še vedno krvavim... g je rekel da bo ta "menstruacija" če lahko sploh temu tko rečemo mogoče malo daljša kot ponavadi, ni pa nujno... in da naj potem počakava še eno normalno menstro in pri ta normalni, se pravi v decembru naj tudi pridem nazaj, da pogleda, če je kaj sumljivega... tko da mi smo za letos itak zaključili... potem pa ko bo bo...

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 440
27.11.2012 19:08:50   
pikapoka35
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, spol user posted image

1.7.
aviva83, 1user posted image , 0user posted image , 21.11.
sonce32, 1user posted image , 23.11.

2.7.
pikapoka35, 35, Kamnik, 4user posted image , 2user posted image , 19.12.

3.7.
danyy, 2user posted image , 1user posted image , 10.12.
Saramiska, 30, Lj., 1user posted image , 0user posted image , 27.11.

5.7.
baby2012, 1user posted image , 27.12.

6.7.
strelka87, 2user posted image ,1user posted image , 22.11.
Martyna83, 1user posted image , 3.12.
Anem, 29, Kamnik, 1user posted image , 29.11.
Powerpuff, 4user posted image , 1user posted image

7.7.
happyme, 25, 1user posted image , 12.12.
Tajda29, 2user posted image , 1user posted image ,
ninuska24, 1user posted image , 20.12.

8.7.
srčec 29, 3user posted image , 2user posted image , 21.11.

9.7.
pomežik, NG, 2user posted image , 1user posted image , 20.11.

10.7.
zabica13, 2user posted image , 1user posted image , 3.12.
Galena, 1user posted image

12.7.
Sandreja, 1user posted image , 28.11.

15.7.
Zalika1989, 1user posted image , 4.12.
Lana86, 1user posted image , 15.11.
mami26, 1user posted image

17.7.
Kati87, 1user posted image , 28.11.

18.7.
Anonimna, 2user posted image , 1user posted image , 13.12.
pikapikica7, 21, 1user posted image , 14.12.
Mia123, 1user posted image , 14.12.

20.7.
zoya30, 4user posted image , 1user posted image

22.7.
Kaatkaa, 2user posted image , 1user posted image , 3.12.
Mbee, 3user posted image , 2user posted image , 5.12.

24.7.
ananias, 4user posted image , 3user posted image

26.7.
cvilečka, 2user posted image , 1user posted image , 3.1.

NJezek, 1user posted image , 7.12.
majdy, 1user posted image , 29.11.

user posted image user posted image Z nami so pot začele:user posted image user posted image
acjom1
anonimnauser posted image
natykaa
ta*mala

SKUPAJ NAS JE: 32

Nosečke z dvojčki:

PRIČAKUJEMO:

user posted image :
user posted image :
user posted image :

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu pikapoka35)
Neposredna povezava do sporočila: 441
27.11.2012 19:25:48   
pikapoka35
Živjo vse nove, stare ... user posted image

Evo sem uspela updejtat seznam, sedaj se nas je pa nabralo že kar nekaj. Če sem kje kaj zaj.... , kero izpustila... povejte, da se popravi.

Kako ste kaj ? Ja a res se vam zdi da smo lene? Jaz pa težko dohajam vse... tako da mi je tale "tempo" kr OK user posted image

Jaz sem kar OK, mi je še na trenutke slabo, takoj popijem malo vode, coca-cole, kak bronhi al kej druzga pa je prec bolš. Čeprav v soboto smo bili pri taščici na kosilu...skuha itak še za vse sosede, pol pa jej. Men pa ful stvari smrdi in mi ne paše in pol ja zakaj ne ješ... "HB" sem mela nos zabasan in sem rekla mi ne paše, ker se ne počutim OK. Jim še nisva povedala...jim bova najbrž za Božič. 20.12. imam nuhalno in če bo vse OK bova povedala. Tut moji še ne vejo user posted image

Pomežik mal te pogrešam, kje se skrivaš? user posted image

V petek sem bila spet pri G, oziroma sam pri sestri zaradi pritiska. S svojim apapratom. Pritisk je bil spet malce višji in moj aparat je odstopal od njenega. Dala sem tut kri za vse živo od Coombsa itd...
Rekla je, da morm v lekarno al pa k svoji zdravnici si merit pritisk in v četrtek spet pridt in če ne bo OK, me bo G poslal na Kliniko za patološko nosečnost. Ja prov jupi ja komi čakam user posted image user posted image . Kupit sem si šla nov aparat, tazga boljšga, šla sem v eno firmo (Apollonia) kjer potrdijo da aparat meri pravilno - moj je točen zdaj v nulo user posted image in mam skos pritisk OK. Tako da bomo vidli kaj bo spet v četrtek ko nesem meritve - kak pritisk bo tam. Itak višji user posted image ker sem že živčna kak bo pritisk, pa kaj bo, pa kaj ne bo... Bomo vidli. Držte pesti, da bo vse OK in da se kliniki vsaj še za neki časa izognem če ne kar za skos user posted image user posted image

Drgač pa ene 10 dni nisem jedla elevita, ker mi je blo 14 dni tko slabo. In se je začel - zabasan nos, težje dihanje, moja astma mi je pokazala zobe...Pa sem rekla nč prej ko sem jedla elevit in pred slabostjo sm se pa super počutla... in spet elevit jem. ampak ga vzamem preden grem spat in pol nardi svoje ponoči in mi ni slabo user posted image . Sem bla prejšnji teden tut na kontroli pri moji pulmologinji pa je tut paničarla neki... pa da vsaj prve 3 mesece zdrživa brez zdravil. No in sedaj se je zadeva umirila. Nos imam na momente še zabasan, je pa kr precej bolš. Sem pa nekje prebrala tudi, da se v 9. tednu lahko vsaki pojavi izcedek iz nosa, zabasan nos... morda je pa to to čeprav vseeno še vedno mislim da je moj seneni nahod. No upam, da bo tko ostalo, ker je grozno če težko dihaš...že jaz težko diham, kaj pol šele moja pikica v meni user posted image user posted image
Zaradi tega sedaj bolj počivam, čeprav vem da bi mogla it vsaj na kak sprehod vsak dan ampak ker imam takoj kratko sapo...upam da bo kmalu ok in da gremo v moving...

user posted image user posted image user posted image za vse ki ste pridne in športate. Dejte še mal zame user posted image

Smrdi mi še vedno ful stvari - tuš geli, parfumi, zobna pasta, solata, zelje... čeprav jem pa kr dost vendar večkrat po malem...se mi zdi da sem ko hrček - skos po malem zobam, ampak s tem vsaj ubijem slabost.

zalika1989 bodi vesela da nimaš nobenih znakov, slabosti... jaz prec zamenjam user posted image , vsaj slabost ti mal posodim

Tako napisala sem cel roman user posted image . Upam da se vam da brati.

Lepo se imejte, čimmanj slabosti in seveda božajte svoje bušije user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
27.11.2012 19:29:26   
NJezek
Pikapoka35 pridna s ko tako skrbiš za seznamček, jaz še krepko ne znam napisat :( Prosim dodaj mi PDP 5.7. in starost 29. Hvala user posted image Kako ste kaj s trebuščki? Jaz sem zjutraj ravna kot deska, zvečer pa prava user posted image user posted image Všeč mi je moj trebušček. Da bi se pa preveč zredila, si niti slučajno ne smem dovolit, ker je moj ginekolog grozno alergičen na to user posted image
Joj ta*mala, ful mi je žal, da se je tako izšlo! Drž seuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 443
27.11.2012 19:56:34   
pikapoka35
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, spol user posted image

1.7.
aviva83, 1user posted image , 0user posted image , 21.11.
sonce32, 1user posted image , 23.11.

2.7.
pikapoka35, 35, Kamnik, 4user posted image , 2user posted image , 19.12.

3.7.
danyy, 2user posted image , 1user posted image , 10.12.
Saramiska, 30, Lj., 1user posted image , 0user posted image , 27.11.

5.7.
baby2012, 1user posted image , 27.12.
NJezek, 29, 1user posted image , 7.12.

6.7.
strelka87, 2user posted image ,1user posted image , 22.11.
Martyna83, 1user posted image , 3.12.
Anem, 29, Kamnik, 1user posted image , 29.11.
Powerpuff, 4user posted image , 1user posted image

7.7.
happyme, 25, 1user posted image , 12.12.
Tajda29, 2user posted image , 1user posted image ,
ninuska24, 1user posted image , 20.12.
majdy, 24, Litija, 2user posted image , 0user posted image , 29.11.

8.7.
srčec 29, 3user posted image , 2user posted image , 21.11.

9.7.
pomežik, NG, 2user posted image , 1user posted image , 20.11.

10.7.
zabica13, 2user posted image , 1user posted image , 3.12.
Galena, 1user posted image

12.7.
Sandreja, 1user posted image , 28.11.

15.7.
Zalika1989, 1user posted image , 4.12.
Lana86, 1user posted image , 15.11.
mami26, 1user posted image

17.7.
Kati87, 1user posted image , 28.11.

18.7.
Anonimna, 2user posted image , 1user posted image , 13.12.
pikapikica7, 21, 1user posted image , 14.12.
Mia123, 1user posted image , 14.12.

20.7.
zoya30, 4user posted image , 1user posted image

22.7.
Kaatkaa, 2user posted image , 1user posted image , 3.12.
Mbee, 3user posted image , 2user posted image , 5.12.

24.7.
ananias, 4user posted image , 3user posted image

26.7.
cvilečka, 2user posted image , 1user posted image , 3.1.

user posted image user posted image Z nami so pot začele:user posted image user posted image
acjom1
anonimnauser posted image
natykaa
ta*mala

SKUPAJ NAS JE: 32

Nosečke z dvojčki:

PRIČAKUJEMO:

user posted image :
user posted image :
user posted image :

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil pikapoka35 -- 27.11.2012 20:05:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 444
27.11.2012 20:02:54   
majdy
Hvala za tako lepo urejen seznam user posted image
še moji podatki:
7.7.2013, 24 let, Litija, 2.user posted image , 0 user posted image , 29.11.2012

Neposredna povezava do sporočila: 445
27.11.2012 20:24:28   
danyy
Pozdravček.
Ta*mala user posted image , žal mi je, da moraš skozi to hudo izkušnjo. Mi je zelo hudo zate.user posted image .
Ena je omenjala izcedek iz nosu - kot prehlad v 9. tednu, no jaz ga imam.
Midva sma že kmalu po testu povedala staršem in najbližjim prijateljem. Ostalim pa boma verjetno po nuhalni. Se pa meni trebuh že malo vidi, tako mi je vsaj sestra rekla.user posted image . Se mi je tud prvič hitro videlo.
S slabostmi je pa čisto odvisno, kak dan mi je grozno slabo cel dan, včasih samo popoldan, danes mi pa skoraj ni. Lačna sem pa itak skozi. Se me pa loteva neka utrujenost oz.zaspanost- to mi je od prvič še dobro poznano, takrat zjutraj nkakor nisem mogla iz postelje, kar pa ni ravno značilno zame, ker rada zgodaj vstajam. Zdaj pa me muči popoldan, ko ima moj sinko največ energije. user posted image
Glede imen je tako, da za punčko imama še iz.1 nosečnosti, za fantka bo pa kar težko, meni kar nekako nobeno ni všeč oz. všečna so že porabljena (imamo v družini in med prijatlji same fante).

(odgovor članu Sonce32)
Neposredna povezava do sporočila: 446
27.11.2012 20:49:11   
MarkusNina
Heiii....kako ste kaj?? Evo se še vam jaz pridružim user posted image

MarkusNina, 23 let, MB, 1user posted image , 9.7.2013 user posted image !!!

< Sporočilo je popravil MarkusNina -- 27.11.2012 20:59:16 >

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 447
27.11.2012 20:57:49   
MarkusNina
Heii....ali katera ve, ce je res, da ce imas z partnerjem isto krvno skupino, da moras dobiti v prvih 2 mesecih dobiti posebno inekcijo za to?? Ker prijateljica je zdaj zgubila dvojcka, ker imasta isto krvno skupino in so ji rekli da zaradi tega!!

(odgovor članu MarkusNina)
Neposredna povezava do sporočila: 448
27.11.2012 20:59:28   
Powerpuff
ta*mala evo še iz prve roke... bo uspelo enkrat, samo glavo gor in malo časa more minit za tvojo psiho pa bo... Sem to mogla dat skozi že dvakrat, samo da sem obakrat mogla na UZ vidit plodek brez utripa in iti na čiščenje. To se ne bi smelo dogajat nikomur. Ampak ubistvu na žalost bolje to, kot da mamo doma zelo bolane otročke. To je bila moja tolažba. Pa ena uspešna nosečnost in doma hčerkica za stiskanje in lubčkanjeuser posted image . Zdj gremo pa v boj v četro pa še to spet rizično in s pomočjo hormončkov.

Drgač pa sem zbolela, mam čisto vneto grlo, vročino, nič ne morm jest, zarad tega mi je še bolj slabo pa že prej mi je blo čist preveč. Eh ja pa bom še tud to preživela, samo da preguram do julija. Bi blo pa fino, da ne bruham, ker na tako grlo to res ni prijetno, tko da se trudim na silo vsaj nekej pojest.

Dobrodošle nove nosečke!!!

Lep večer vsem...

(odgovor članu MarkusNina)
Neposredna povezava do sporočila: 449
27.11.2012 21:11:10   
pikapoka35
MarkusNina dobrodošla, čestitke za user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče krvnih skupin... še nikoli nisem slišala, da bi bila važna krvna skupina moškega. Mene nikoli še vprašal niso katero krvno skupino ima moj mož... Gledajo samo tebe. In če si Rh negativna potem dobiš injekcijo... Če si pa Rh pozitivna je pa OK. Vsaj toliko vem jaz.

Powerpuff čimprej se pozdravi !!

(odgovor članu Powerpuff)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......