|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2013
25.11.2012 17:16:28   
ta*mala
aviva mal se skrivam ja...pa razmislam kwa se dogaja...cudn feeling mam...ker je med rjavim izcedkom sem pa tja strjena stara kri, vceri je blo pa se en koscek tazga sluzastga temno rdece barve...in mislem da tole ne bo ok...

(odgovor članu pikapikica7)
Neposredna povezava do sporočila: 401
25.11.2012 17:22:31   
danyy
Dober večer, kako ste kaj?
Mi smo bili danes kar aktivni, veliko smo prehodili, uživali pri moji mami ob dobrem kosilu, sedaj pa moja dva pečeta pecivo, jaz pa malo počivam. Moram pa kar pazit kaj pojem, ker me drugače grozno peče kislina.
Ta*mala vse bo vredu user posted image . A čisto sveža kri je bila?

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 402
25.11.2012 17:26:52   
ta*mala
Ne, rjava....sam ne vem od kje te kepice

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.11.2012 17:30:22   
danyy
Verjamem, da si prestrašena, ampak moraš ostat pozitivna in verjet, da bo vse vredu. Saj boš videla, da bo vse ok.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 404
25.11.2012 17:52:48   
Tajda29
ta*mala... mogoce si imela pa kak hematom in se zdej pac v celoti izloca? vem, da je imela kolegica iste tezave... je bila sigurna, da ne pomeni nic dobrega... v resnici se ji je pa hematom scistil in ni vec ogrozal plodka...
verjemi, user posted image da bo vse ok...

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 405
25.11.2012 18:37:07   
ta*mala
ja od kje pa pride hematom in od kje to sluzasto rdece?

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 406
25.11.2012 19:01:08   
Tajda29
hm... to je v bistvu podplutba, strdek krvi... ona je takrat rekla, da naj bi bila to ali pac VK ali pa pac pocena zilica, ki se je absorbirala v hematom.
ce se prav spomnim..
ona je imela izcedke ves cas na zacetku, potem se vec in takrat naj bi se to izlocilo... in na uz izvedela, da srcek se vedno lepo bije in da hematoma ni vec...user posted image
vsekakor ostani pozitivna!!! vem, da je tezko, ampak moras!!! js poznam kar par deklet, ki so prve 3m prelezale, zaradi krvaviev ali izcedkov, pa imajo danes vse dojencke

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 407
25.11.2012 21:40:15   
aviva83
pozdravček user posted image

ta*mala joj nič kaj fajn se nimaš... user posted image srčno upam da bo vse ok... saj ta vikend imaš pregled ane?
sonček32 ja res čudno to z meritvami... zdaj pa ne vem al gre samo za različne meritve (da nekje niso točne) ali nekaj ne štima z mojim vesoljčkom?? kaj mislite? user posted image user posted image

Drugače pa mi je N že pokazala zobke hehe že 2 dni se dobesedno bašem s hrano... nikoli nimam občutka sitosti...jaz bi kar jedlauser posted image sploh ne smem videti kakšnih slaščic ker jih 100% zmažem user posted image jutri se začnem mal nazaj držati...si bom naredila eno dobro zalogo sadja...da bom papcala....pa kg mal umirila...ker tole s pecivom je katastrofa....RES!!!
Kakšen predlog?

pridno božajte svoje trebuščke user posted image

aja....katera pri nas ureja seznam?? bi ga jaz pa mi nekam ne gre....

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 408
26.11.2012 7:36:51   
ta*mala
ja v sredo zjutraj imam pregled...

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 409
26.11.2012 9:28:36   
ta*mala
Jutro. Jaz se bom pomoje kmalu poslovila od vas...user posted image sem mogla iz firbca naredit še en test FS, pa je samo ena črtica... tako, da me moji občutki zgleda niso varali...user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 410
26.11.2012 9:34:32   
aviva83
Dobro jutro. Najprej vas bom častila z eno user posted image da se vse prebudimo iz tega zaspanega jutra.... Moje jutro se je začelo s slabostjo user posted image pomoje je razlog v tem, da sem se 2 dni prenažirala s hrano... user posted image no ja danes je nov dan tako da sem si zastavila cilj, da ob napadu lakote papcam sadje user posted image upam da bo kaj boljše user posted image

ta*mala jaz se še nebi vdala... zakaj ne greš na urgenco, pa da vidiš na čemu je stvar?? Ti testi niso 100% zanesljivi.. Vsaj jaz bi šla na tvojem mestu... drugače pa držim pesti da bo vse tako kot mora biti...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 411
26.11.2012 9:57:48   
ta*mala
eh, brez veze...sj itak nimam kejuser posted image v sredo zjutraj mam tako pregled, da pove za 100% pri čem sem...

itak k sm delala fs k mi je zamujala je bla vsaj senca črtice, zdaj je pa vse belo... tko da...

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 412
26.11.2012 10:04:11   
Anon2012
ta*mala user posted image sicer sem junijka, ne julijka....

lani sem šla čez en podoben psiho-trip okoli izcedkov. Itak, nimam ti kaj solit pameti (na tvojem mestu bi šla na urgenco, če je kaj, naj se začne končevati čimprej, če ni nič, naj me pomiri čimprej) - sočustvujem s teboj in držim pesti, da bo vse OK!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 413
26.11.2012 10:04:54   
aviva83
ta*mala si preizkusila samo 1 test??????????? joj no ne vem kaj naj ti rečem....jaz zaupam samo krvnemu testu še...res......

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 414
26.11.2012 10:13:03   
ta*mala
Ja, enga... več jih pa res nimam doma... sicer ni bil prvi urin, ampak nisem kej velik pila, pa tudi pomoje bi moglo kaj pokazat, če bi še kaj blo tudi s kasnejšim urinom, saj niso prvi dnevi po izostali M...

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 415
26.11.2012 10:21:16   
aviva83
ta*mala jaz še vedno upam na najboljše....

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 416
26.11.2012 11:24:40   
ursika_ursi
IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

eh, brez veze...sj itak nimam kejuser posted image v sredo zjutraj mam tako pregled, da pove za 100% pri čem sem...

itak k sm delala fs k mi je zamujala je bla vsaj senca črtice, zdaj je pa vse belo... tko da...

ta*mala, nisem julijka, ampak junijka (24.6.), ampak vas redno prebiram. Tile FS trakci znajo bit prav nesramni in dostkrat lažejo. Jaz sem tokrat kupila Baby Check in sem bila ful bolj zadovoljna. Tako, da ni nujno, da je vse dorečeno, če ta FS kaže samo 1 črtico. Valda nočem pametovat, ampak vem kako se počutiš. Tudi jaz sem avgusta letos imela probleme z izcedki, ampak zame se žal ni dobro končalo. Pri tebi pa ni nujno.. Ne obupat in ostani pozitivnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 417
26.11.2012 11:27:28   
danyy
Pozdravček!
Ta*mala, pojdi na pregled, da se pomiriš in vidiš kako in kaj.user posted image .
Aviva83, poznam to lakoto. Jaz bi dopoldan jedla na pol ure, pa sam kruh mi gre po glavi.Sploh mi ni jasno kako lahko toliko pojem. Še dobro, da mi sladko, mastno, ocvrto in podobno sploh ne diši. Pa jaz se sploh ne morem nazaj držat, ko sem lačna moram jest, ker mi je drugače slabo.
Drugače so pa tudi mene začele zizike bolet, pa malo so se že povečale user posted image .user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 418
26.11.2012 11:44:50   
ta*mala
Punce, hvala za vspodbudne besede... jaz sem se odločila, da bom pustila stvari kot so... če ima test prav itak ne morem nič pomagat, če nima pa tolk bolš... naj se zgodi, kar se mora zgodit... verjamem, da ima vse svoj namen...

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 419
26.11.2012 13:34:18   
NJezek
Tudi mene je prejšn torek prestrašil rjav madež na spodnjih hlačah pa sem takoj poklicala ginekologa in je rekel, če se ponovi, naj grem kar v bolnico. Potem je bilo v sredo ok, v četrtek zjutraj pa spet nekaj na wc papirju. Itak da sem naredila paniko in takoj šla do ginekologa in presrečna končno videla 1,67cm malega škratka in njegov srček user posted image V bistvu mi ni dal kakšne diagnoze, je rekel da je možno še kaj od ugnezditve, vendar mi je predpisal 14 dni strogega mirovanja. Tako da ta*mala, upam da je pri tebi tudi vsaj približno tako!

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 420
26.11.2012 13:41:39   
Sonce32
ta*mala, res je. Jaz v to močno verjamem. Vse se zgodi z razlogom. Če ni usojeno, pač ni usojeno. Ampak, verjemi mi, prišel bo čas, ko vama bo usojeno. Zato se ne živciraj, ker ti to lahko samo še dodatno škoduje. Nežno pobožaj trebušek in svoji pikici zaželi vse najlpše na tem svetu. Reci ji, da jo ima mamica zelo rada ne glede na to, ali se bo odločila ostati s tabo ali ne, in da bo vedno del tebe. Boš videla, vse bo tako, kot mora biti. user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 421
26.11.2012 14:25:11   
zoya30
ta*mala joj srčno upam da je vse o.k. in da je user posted image še lepo notri. Drži se, mislim nate.

Meni so se pa začele slabosti in to celodnevne, nimam apetita, utrujena sem in neznosno mi je slabo, bruhat pa ne morem. tako da komaj zmorem dnevne obveznosti, ampak sem se danes oborožila z vsemi mogočimi anti- slabostnimi zadevamiuser posted image . Bom že zdržala, če je to cena za enegauser posted image , potem sploh ni problem.

Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu Sonce32)
Neposredna povezava do sporočila: 422
26.11.2012 15:19:38   
Tajda29
ta*mala... tudi jaz drzim pesti za vaju s pikico. nevem, jaz bi pa odsla na pregled...ker se ocitno matras v tej negotovosti...kar pa tudi ni ok...
user posted image zate...

Punce, mene je danes tudi slabost dohitela. Grozno mi je ze od jutra...kar me tolazi, da zna bit vse ok....
O teku pa niti ne bi. Upam, da se umiri, preden dobim 20kg gor user posted image ...

Se eno vprasanje... a kej sportate punce?

(odgovor članu zoya30)
Neposredna povezava do sporočila: 423
26.11.2012 16:07:51   
Kati87
ta*mala user posted image zate... upam, da bo vse v redu, kakorkoli se bo že izteklo.

danyy tudi mene muči zgaga... naš profesor, klinični farmakolog je govoril, da par požirkov vode najbolje pomaga pri zgagi, tako da se sedaj poslužujem tega in res nekako "pogasi" zgago.

Tajda29 jaz hodim na zumbo... naj bi bilo fajn, da ne prenehaš v nosečnosti, čeprav mene je kar malo strah in delam malce z rezervo vse.

Počutje je pa drugače vedno slabše. Danes ponoči me je bolel trebuh (kot pred menstruacijo) in bolečina kar ni in ni hotela popustiti. Ko sem končno zaspala me je pa čez eno uro zbudila slabost in siljenje na bruhanje. Ampak vse bomo potrepeli za naše user posted image user posted image

Še kateri vse tako smrdi?? Jaz ne morem kave niti več povohat kaj šele da bi jo pila. Deodorant, ki sem ga kupila par tednov nazaj gre lahko samo v smeti itd.

(odgovor članu Tajda29)
Neposredna povezava do sporočila: 424
26.11.2012 17:00:13   
danyy
Kati87, saj ponavadi pijem vodo, ko me začne mučit zgaga .Pa tudi sladko smetano sem nabavila, kot mi je ena svetovala.
Tajda 29, jaz sem na začetku vsak dan telovadila (hitra hoja ali pa steper), potem so se začele celodnevne slabosti in nisem nič migala. Sedaj so slabosti prisotne samo še popoldan, tako da bom počasi spet začela s telovadbo.
Njezek, super da zaradi izcedka ni bilo nič hudega in da si videla svojo malo pikico.

(odgovor članu Kati87)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......