saramiska -> RE: Julijke 2013 (19.11.2012 14:32:14)
|
Sonce32 - jaz ostanem tukaj, ker sem že pred časom zaprla FB račun. [sm=smiley36.gif] Rada bi komentirala en post kakšno stran nazaj in sicer se mi zdi nedopustno, da zdravnik (ginekolog ali katerikoli drugi) zahteva, da podpišeš izjavo, zakaj si ga zamenjal. Delam v zdravstvu in to NE OBSTAJA, tako da če bodo še kateri s tem težili, jih pošljite nekam. [sm=smiley7.gif] Vse, kar je treba, je pri novem zdravniku podpisati izjavo o izbiri osebnega zdravnika oz. ginekologa, potem pa pokličeš, naj pošljejo karton k novemu zdravniku. Tudi jaz sem zdaj zamenjala ginekologa in mi je sestra od prejšnjega rekla, da bodo poslali fotokopijo kartona, kar mi tudi ni bilo všeč (kaj pa bodo počeli z mojim originalnim kartonom, a jih dohtar zbira namesto trofej na polici??), ampak se nisem hotla pregovarjat. Sicer pa niso delali težav. Jaz bi imela kakšno lučko na trebuhu, ki bi utripala v potrditev, da nosečnost poteka normalno[sm=smiley36.gif] Prsi me še bolijo, ampak jemljem hormone, tako da mogoče tudi od tega, včasih mi je malo slabo, krčev, ki sem jih imela prve tedne, ni več, še utrujena nisem več tako zelo. ARGH! [sm=smiley36.gif] Še dober teden do 1. pregleda[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|