liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: liliana ....in v določenih primerih meni pač 50 EUR ne pomeni več kot lastni "dušni mir", da sem povedala in izrazila kaj mislim.... avtorica je povedala, da si tega ne more ravno privoščit - zato tudi ni že v štartu dala toliko za darilo (tistega ki ga noče). ampak ok, sej si posebna - maš dušni mir s tem, da daš mulotu denar, ki ga hoče in the first place Glej mateyka......avtorica je vprašala, kaj bi me storilile.....jaz sem le odgovorila, kaj bi jaz storila, namesto nje jaz ne morem odločiti...... Ti bom povedala eno resnično zgodbico.....je pred leti en šofer pripeljal na firmo nek material.....ker sem bila slučajno sama v firmi ni bilo nikogar, ki bi robo raztovoril.....in on se je začel razburjati, da kaj si mislimo, da on nima časa, da mora naprej, da je on šofer, da on ne misli raztovarjati robe......nato sem mu jaz ponudila stol, ga prosila za ključe in mu povedala, da naj se lepo vsede, da mu še sok prinesem in da naj si ta čas odpočije, ko bom jaz znosila škatle gor.....in je lepo šel, ter brez besed znosil vsako škatlo gor.....v bistvu sem mu ponudila samo to kar je želel, da ne bi nosil....lahko bi pa začela z vzgojnimi in mu jih napela o tem kako je vzgojen, kaj si misli, kako se obnaša, bi navrgla še kako o njegovem primitivizmu, samo močno dvomim, da bi efekt bil enak..... Včasih je mnogo lažje kot direktni napad o vzgoji, morali ipd., da ljudem ponudiš, na določen način seveda, tisto kar v bistvu želijo, da skapirajo, da je nekaj narobe.....pa še sam imaš zadoščenje, da si se brez prepira "spucal".... Čudno, nekaterim izgleda smešno in neumno, vendar večkrat pali.....pa še skregati se ni treba.....
|