Tutan -> RE: Next (9.10.2012 9:16:25)
|
Glede cifer - se vedno držim centimetrov. do zdaj še nisem kaj falila in raje en mal premerim in naročim tako kot je treba, da ne potem pošiljam nazaj. Na H&M cunje in njihove velikosti se ravno ne zanašam - sem letos konec zime kupila ene hlače št.122, sploh jih nisem na uč premerla, sem jih samo vzela, pa mu še zdaj niso prav, pa je velik 122 cm. Tako da H&M je tako tako - ene stvari so ful velike, pa dostikrat se mi je že zgodilo, da dve enaki majčki iste cifre nista bile identične po velikosti. Ne predstavlja takega problema, ker majčko prej pogledam, predenj kupim, pa je 1x 116, 1x 122 in 1x 128 :) Zdaj se pa idi. Tako da ziher na cm [sm=smiley36.gif] Sebi sem naročila nosečniške hlače, enako velikost kot imam, pa so bp. Zdaj čakam ene iz Kitajske, za male pare, pa da vidimo [sm=smiley36.gif] Poštnine zdaj že en lep čas ni - včasih pa so bili to celi postopki naročanja k prijateljici v Anglijo, potem ona nam naprej. Potem so dali končno shipping to SLO - smo čakali na tiste akcije free shipping, ali pa da sem približno vedela kaj naročit za vnaprej, ker je bila poštnina 10€, kar pa ni malo. Se pa še vedno precej razlikujeje stvari, ki jih dostavljajo v UK ali jih kupiš v UK, pa EU stran [sm=smiley36.gif] Tako je bil včasih problem z Pujso Pepo in naš je bil takrat prav nor na Pujso Pepo in spet so bile cele komplikacije [sm=smiley36.gif] Dobri stari časi. Kvaliteta - bp, dostava hitra in korektna (če se kaj zaguzi, so prijazni in zadevo poizkusijo čimprej rešit), nekatere cene imajo zasoljene, nekatere so pa čist realne (sploh kake 3pack majčke ali 2pack hlače). Kvaliteta napram H&M je precej boljša - kot pri flisih, bombažu, načeloma povsod. Še nisem naletela na slabo robo.
|
|
|
|