Tutan -> RE: Next (22.10.2012 13:59:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: Tutan IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Tutan, evo nekaj za tebe [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] http://www.didriksons.com/default.asp?c=1&newsId=bastitestboardman Lubijezus, isto je bilo [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] In potem nisem vedela, ali naj ga dam sploh v avto. Pač pri kakih packarijah je naš vedno zraven [sm=zmeden.gif] Mi smo ta komplet kupili 1x v Hoferju - za male pare - samo, znotraj je podložen, in našemu je nonstop vroče [sm=zmeden.gif], zato ga kaj bistveno nismo nosili. Ga moram prodat dalje. 140€???? stofuckingštiridesetevrov? NO GO! :P V Lidlu so imeli kak mesec nazaj te komplete podložene in nepodložene. Škoda, da nisem vedela [sm=smiley13.gif] Sem se pa ravno spomnila na tamalo sosedo, ki je ravno tak en mali [sm=hudicek1.gif] - gledam en dan, poleti, avgusta, vroče, sosedi pa bazen pospravljajo. Pa pride tamala na obisk, pa jo vprašam, pa mi odgovori: Najprej so bile škarje na mizi, potem sem pa jaz šla rezat bazen [sm=smiley36.gif] Potemtakem je še vseeno bolje, da je naš nonstop umazan [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|