Tutan -> RE: Next (11.10.2012 12:57:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: Tutan IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: Tutan IZVIRNO SPOROČILO: Urska09 IZVIRNO SPOROČILO: izalina Tako da vedno naročam iz next.co.uk in ne iz nextdirect.com. Aja? Kaj pa dostava v Slovenijo? Najbrž imaš koga gor, ki ti prinese? Al pa ti nekdo z njihovo pošto pošlje v Slo. Jaz sem tako delala, ko še Next ni dostavljal v SLO. koliko pa je poštnina iz UK, ker kot je meni znano kar nekaj € znese Odvisno od teže. Manj kot Pošta Slovenije in odvisno od ponudnika. Ampak da se to greš, moraš imeti znanca v Angliji [sm=smiley1.gif] Drugače pa - meni se je iz Londona bolj splačalo stvari domov poslat, kot pa doplačat težo na letalu. Pa je bil kr orng paket, sva s setrično ogromno nabasale, pa mislim, da nisva dale več kot 10funtov. veze in poznanstva imam ja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa lahko plačaš iz slo, s tvojo kartico in dostavijo na drug naslov? Ja, jaz sem vedno tako počela, ko dostava v SLO še ni bila mogoča. Napisala sem naslov kolegice, ki je gor stanovala in mi je ona potem paket poslala dalje (isto za GAP). Zdaj se pa tega ne grem (razen če bi na co.uk našla nekaj kar bi bilo resnično ohohoh lepo in dost ceneje) - dejansko TAKŠNIH razlik v ceni ni (funt ni ravno enačen z € [sm=smiley1.gif]), pa če naročiš recimo samo par stvari, dodaš še poštnino UK - SLO, si pa na kakšnem € ali dveh razlike.
|
|
|
|