touch
|
helouuuu :)) končno mi je uspelo, da mi je odprlo okno za odgovor. ene trikrat v zadnjem mesecu sem probala pa ni blo šans, nimam pojma zakaj.. tak da sem samo brala. :) mi smo začuda že dolgo časa zdravi. vmes sma midva z mojim oba obležala zaradi gripe, en za drugim in oba mela čez 39 vročine, malemu pa nič. pa mu nič ne dajem za imunski sistem, samo ena mi je rekla, da je cimet ful zdrav in mu ga dam vsak dan žličko v smoothie. ker drugače niiič sadja ne je, mu morem zmixat. meda mu ne morem dajat, ker dobi drisko, sem rabla tri dni vnete ritke, da sem pogruntala, da mu med škodi. na čase se borimo, ker je ful neješč. kak dan sploh nič ne je. niti piškotov in jogurtov. načeloma se pa tak vedno matram, da kaj poje. ni eden tistih otrok, ki radi jedo, ah... zobje počasi prihajajo, ampak res počasi. ma samo enke pa štirke, pa še to ne vseh. čudno mu to ven leze. kahla je španska vas, ni variante da bi ga zanimalo. pa sej če povem po pravici, se jaz tud nič ne matram. mamo jo vglavnem na tleh in mu večkrat pokažem zakaj jo mamo, samo nisem dosledna. je pa zdaj šele začel s tem, da pove ko se je pokakal in potem mi kaže, da se greva previt. govori bolj tak tak. malo ga razumem, večinoma pa žlobudra. auto, vlak, Nodi, mami, oči, babi, dedi, ven, pap, pit, gaga (risanka), čič (da bi sedel na stolu) in dol (ko hoče dol s stola). to se zdaj na pamet spomnim. o kakem risanju ne duha ne sluha, ma pa rad knjigice :)) jutri pa puuuust :))) greste kam na pustovanje?