issa_
|
čerr... no pa sem le prišla do pc-ja,..hehehe bila danes norišnica, so me iz vrtca klicali, da ima mali malce povišano temperaturo, ampak skos joka,..ker ponavadi sploh ne v vrtcu. tako da smo šli hitro ponj in je jokal dalje doma,..hehe,..v bistvu ni tako hudo no, je si vzel 3 ure popoldanskega počitka, tako da je bilo pol še znosno tistih štiri ur tečke...čeprav je zdaj komaj že zdržal do sedmih.. tako da ja, mamo akcijo, oba fanta sta mi prhlajena, kašelj in smrkanje, malemu pa še zobki... je pa prav smešno gledat kako raca naokoli, pa prav smešno mu je in se raži zraven..hihihi... govorimo sicer bolj ne kot pa,..pa saj ni neke panike, glede na to da kasneje bo huje, ko bodo govorili ko dež in jih ne boš mogle ustavit... no včeraj,.. .jao,.. smo meli pestro,.. po jutranjih skakanjih mojega dragega, le priskače domu, hitro zice ven iz avta in po pohištvo...pripelje te končno domov, vmes prideta moja sestra in njen mož, da bi mojemu pomagal sestavit (moj glih ni najboljši monter), in se spravita,..prvo knjižno omaro, ker je najlažje..rata..super...pol razmontirata staro omaro in jo znosita v njun avto in se spravita nato na novo...in glej ga zlomka, so nam dali dve napačni omari..namesto trodelne so nam dali dve...hmmmm,..in pol klicanje naokoli po trgovini,..preden dobiš koga, lahko prej mlade dobiš in jih gor spraviš...jao...pol pa seveda zdaj kreganje, ker podajalec vztraja da sma midva naročila dvojno,..mislim pa kaj bi z dvojno,že zdaj je imel trodelno, zak bi zdaj na manj šla..pa tako je majhna ta...jao....se ne mislima vsakih par let kupovat novo... vem da sva gledala trodelne omare in tam ni bilo nobenih majhnih,..zdaj upam da bo moj mel čas jutri odpelat nazaj in grem drugam gledat,.. tak brezveze se kregat kdo ma prav, bomo pač dnar nazaj vzeli in šli druga... c c c...samo kaj naj naslednjič tam rapakiram pakete in pregledam če je to to..al kako??? smotano je to vozačkanje sem in taj... da ne omenim kakšno razdejanje mam doma...se počutim kot da se spet selimo.. nič dovolj sem jamrala, lepo bodite!!
|