|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober-november IVF/ICSI 2012
8.11.2012 19:53:01   
Anem
lucka neeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je, da se ti je strah uresničil... nimam besed! Upam, da vama bo ratalo takrat ko bosta najmanj pričakovala user posted image user posted image

mami in ostale ki čakate na plusek, močno držim pesti, da se tudi vas uresniči ta močna želja

krisv čestitam za lepo številko celic! Naj bo vsaj ena izmed njih prava user posted image

mami držim pesti! Čim prej sporoči!!!

no jaz sem se malo odklopila, ker se je kar dogajalo pri nas... v ponedeljek zvečer sem imela močne krče in ponoči sem imela kot blago menstruacijo, čez dan nič. Nato sem šla po Buscopan in ga od takrat pridno jemljem. V torek se je zgodba ponovila... strah je ostal, ne vem kaj se dogaja... Moja G pravi, da to sicer ni nič dobrega ampak še nič ne pomeni. Na GK so mi rekli, da naj se ne sekiram, v kolikor se pojavijo močnejši krči in krvavitve, da naj se oglasim... Punce tako me je strah... ne znam opisati... Bojim se najslabšega user posted image Nekako se tolažim, da je to mogoče podobna krvavitev kot mnoge, ki še imajo "menstruacijo" kljub nosečnosti in se potem izkaže, da je vse v redu. Danes ponoči je bilo sicer zelo zelo zelo malo... videti je da počasi pojenja ampak do KDAJ?!

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 701
8.11.2012 20:05:37   
Adelle
Punca, samo pozitivno, vse bo v redu... božkaj pikico in govori z njo user posted image

Meni je moj glihkar dal stopko, to me je bolel k hudiča... cela leva stran me boli user posted image user posted image

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 702
8.11.2012 20:44:18   
mami 26
punce ne morem vrjet jaz sem v takem šoku PLUSEK je ampak se še nočem kaj preveč veselit ..user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 703
8.11.2012 20:51:15   
Anonimen
bravo, spoh nismo dvomile v to. Ti se kr vesel :)

(odgovor članu mami 26)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
8.11.2012 20:54:24   
curly
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Č E S T I T A M !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 705
8.11.2012 20:55:33   
mami 26
upam da ni prehitro in da ni lažen...punce tole je bil moj 6 postopek... NIKOLI NE OBUPAT!!!
jaz pa ne dojemam... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 706
8.11.2012 21:01:44   
lučka 25
mami26, kaj si mi pa ti polepšala dan. ČESTITAM!!!

anem, mislim nate in računam na to, da je vse o.k. Kdaj imaš 1.UZ?

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 707
8.11.2012 21:02:29   
Adelle
Mami iskrene cestitke, res sem vesela zate! ni prehitro in jaz sm vedla da si nosecka... CESTITKE!!!

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 708
8.11.2012 21:08:07   
pupa82
MAMI26, ČESTITAM!!!

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 709
8.11.2012 21:17:09   
maltezanka
mama26user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 710
8.11.2012 21:54:41   
Anem
mami 26 čestitam!!!! Bravo punca, to si mi polepšala dan user posted image Zdaj pa uživaj vseh 8 mesecev do konca!

Jaz imam prvi UZ 20-ega, upam, da bo vse okej... malo me sicer skrbi ampak si govorim, da bo vse v redu... ne vem, če sploh lahko rečem, da čutim, da bo vse v redu!

(odgovor članu maltezanka)
Neposredna povezava do sporočila: 711
8.11.2012 21:59:15   
mami 26
Anemne boš vrjela ampak največ si me ti držala pokonci,ker si imela iste izcedke kot jaz in zdaj si user posted image in bo vse uredu boš vidla..user posted image
se spomniš ko sem že obupala in neha jemat tablete..veš kolikokrat sem šla brat tvoje poste in si rekla ne ne ni še konec...
pošiljam ti user posted image za UZ.

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 712
8.11.2012 22:05:17   
Anem
mami user posted image user posted image user posted image

in kako kaže pri tebi s temi izcedki? Se še kaj pojavljajo? Pozna katera primer, podoben mojemu? Tudi moji sestri sta obe imeli podobno pri svoji nosečnosti in moja mama je v nosečnosti z menoj krvavela do 4-ega meseca tako da se nekako tolažim s tem...

Kljub dejstvu, da sem noseča, ne morem uživati, ne morem uživati v sreči... Ampak mora se dobro končati, MORA!

Mami toliko sem srečna zate, nimaš pojma... veliko rakcev bo naslednje leto user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 713
8.11.2012 22:10:47   
mami 26
heheh ne mojih izcedkov ni več in jih NE BO več!!!! user posted image
si zelo pozitivna oseba in sm ful vesela tudi jaz zate (ko si šla na krvni test sm skoz možu govorila o tebi in čekirala kdaj boš sporočila novičko)..user posted image

A rakce bomo imeli...user posted image kaj pa če bosta user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mami 26 -- 8.11.2012 22:11:28 >

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 714
8.11.2012 22:24:14   
sonček 13
mami 26 user posted image user posted image user posted image čestitam!

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 715
9.11.2012 8:24:00   
valy25
Zdravo punce :)

Če smem, bi se vam še jaz pridružila. Včeraj smo začeli z drugim postopkom ICSI.user posted image Prvi ultrazvok imam v sredo, 14.11..
Prvi ICSI sva imela v juniju. Sicer sva ugledala dve črtici, ampak se je v sedmem tednu nosečnost na žalost končala s splavom.

Velike čestitke vsem nosečkam. user posted image user posted image user posted image Zelo sem vesela za vas.
Vsem, ki še čakate na rezultat pa seveda želim user posted image .

(odgovor članu sonček 13)
Neposredna povezava do sporočila: 716
9.11.2012 8:35:02   
Anonimen
mami26 čestitke od srca in srečno naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
         N   O   S   E   Č   A      S    I

mene pa zvija po trebuhu...user posted image ...danes kupim še en test test...in ga jutri al pa v nedeljo delam...nepričakujem velik...če je 8. bil minis, mislim da se ne bo spremenilo...

anonimnauser posted image

(odgovor članu valy25)
  Neposredna povezava do sporočila: 717
9.11.2012 8:38:06   
Anonimen
pa še to me zanima: kako je ko zagledate +
jaz nisem imela te sreče še nikoli ga nisem videla pri sebi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
9.11.2012 8:54:55   
mami 26
Anonimen in vsem ostalim puncam HVALA!!!!
jaz res ne dojemam še in srčno upam da bo vse uredu..

a kako je ko zagledaš + Anonimen jaz nisem imela te možnosti videt v petih poizskusih...zdaj si pa tudi nisem upala sama testa delat tko da jaz sm se samo polulala in ostalo prepostila možu...ja drugače je pa fenomenalen občutek,presrečen občutek....user posted image
ampak jaz mislim,da še lepši občutek pa je ko vidiš srčekuser posted image
Punce jaz bom še vedno z vami ker ste enkratne!! in pa vsem želim SREČNO!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 719
9.11.2012 9:11:51   
Adelle
Mami in Anem, punce vse bo v redu, uspele boste!! user posted image user posted image

Mene pa zanima kaj naj jaz danes jem, glede na to da imam jutri punkcijo? Ne smem neki kar bi me napihnilo.... ideje?

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 720
9.11.2012 9:26:20   
baby1978
Mami26- superca...zdaj pa samo srecno do konca
Anem- drzim pesti, da bo vse ok....
soncek13-danes si 7dan po et. Belina? Drzim pesti da tako ostane.
jaz pa namesto da bi se zredila, me skup vlece. madona ta slabost je pa res huhu- ampak naj bo, samo da pikica v trebuscku lepo raste;)

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 721
9.11.2012 9:27:00   
miley
pozdravljene

Redno vas prebiram pa sem se odločila da se vam pridružim. Včeraj sem imela ET in sedaj upam na najboljše. Čestitke vsem, ki vam je uspelo in držim pesti za tiste, ki vam še bo.
Če pa ima katera kakšen recept kako zmanjšati živčnost ob čakanju, ga bom pa vesela

lp Miley

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 722
9.11.2012 9:38:40   
sonček 13
baby1978 joj boga, pa že tako si tako elegantnauser posted image Vendar tako kot si rekla sama-vse za pikico!

Pravzaprav sem jaz danes 8.dan po Et, grem v 9. dan. Ja, še vedno je belina in še vedno nobenih znakov oz.sprememb. Sicer pa to meni veliko ne pomeni. V zadnje sem dobila M 12.dan tako,da...upam,da bo sreča tokrat na moji strani in zagledam user posted image user posted image .

(odgovor članu miley)
Neposredna povezava do sporočila: 723
9.11.2012 9:47:12   
oreh
Mami26 čestitke iz vsega srca! tale zadnja dva meseca sta pa res magična. nosečnice kar dežujejo in nam vlivajo voljo.
Anem, razumem tvoj strah. Drži se, vse bo vredu!

Adelle, mene je naročil ob sedmih, na vrsti smo pa bili po principu kdo prej pride, prej melje, isto kot v Dravljah. Pri Rešu se je pa brezzveze spraševat, kako je mogoče, da pride že ob 7 v Postojno, pri njemu ni nič nemogočeuser posted image user posted image .
Če te bo bolelo ali se boš slabo počutila ima eno sobico, kjer lahko malo počivaš. Večina punc pa mislim, da je ne koristi.
Močna si, veliko si že dala skozi tekom težav, tako da boš tudi punkcijo opravila z levo roko, boš videla, še malo pa boš tudi ti plusek v roki na WC držala.

Krisv, čestitam! Od 8 pa jih bo ja par zrelih, morajo biti in bojo! Imava isto terapijo, upam, da grem po tvojih stopinjah.

No, jaz sem si pa danes dala prvo špiko, kako je lažje in manj obremenjeno kot prvič, ko ne veš kaj te čaka. Sedaj sem si privoščila dopoldanski spanec in eno toplo kofe.

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 724
9.11.2012 14:51:41   
tamala86
mami 26 čestitam!lepo nosečnost do konca ti želim!

Jaz pa nimam dobre novičke - danes, 13.dan po ET sem delala test in pokazal se je en debel minus:( V ponedeljek pokličem Reševo in povem stanje. Morava pa zdaj čakat 3 menstruacije, saj nimava zamrznjenčkov.:(
Resno razmišljam, da bi poskusila pred naslednjim postopkom z 7-keto in dhea, imam visok FSH in zelo nizek AMH, kot sta dve že napisali sta imeli najboljši rezultat ravno takrat, ko sta jemali to. Ima katera od vas podobne izkušnje?
Najprej moram prit k sebi!

LP in srečno vsem!

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.