*PBS*
|
Pozdravljene punce. Sem "stara" IVF-jevka, doma imam 13 mesecev staro punčko in že v avgustu sva se prijavila na ponoven postopek. Ker pa gospa ni prišla na pravi dan, sva padla v oktober. V oktobru nisva uspela it, ker nikakor nisva dobila varstva za najino , nato pa sva se odločila da greva šele spomladi v ponoven boj. Danes sem bila pri osebnem zdravniku in dobila ospen, ker imam gnojno angino. Ker pa se mi ves čas nekaj "podi" po glavi in mi ne da miru, sem kupila v DMu nosečniški test First Sign. Ko sem prišla domov od zdravnika, okrog 10h, sem naredila test in sta se takoj pokazali obe črtici , moram pa povedat, da ni bi prvi jutranji urin, saj zaradi nenormalnega pitja čaja, kar naprej lulam. Sedaj me skrbi, ali lahko jemljem ospen? Že pred tem sem dva dni pila praške daleron. No, saj bom poklicala svojo os. zdravnico nazaj, pa mi bo povedala, sedaj so ravno na malici. Ampak ne morem verjet. 11. 10 sem imela zadnjič , danes je (če štejem ta 1. dan) že 29 dni od takrat, ponavadi jo dobim od 23-29 dni. Ma joj, tako sem zmedena, presnčena, šokirana. Moj dela cel dan, pride ob 20h in ne vem al naj ga zvačer "snamem", al se ju3 zjutraj še enkrat poulam in mu povem. Punce, za prvo punčko sva se trudila 4 leta in pol, nepopisno trpljenje je bilo, in če se nama je sedaj resnično uresničila želja, bom ena najsrečnejših mamic in nosečnic na planetu. Lep dan želim vsem skupaj, vas resno berem in močno stiskam pesti za vas-vem kaj dajete skozi.
|