|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober-november IVF/ICSI 2012
7.11.2012 16:13:21   
pupa82
Lučka25, žal mi je, da se ti je to zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image . Tale usoda nekaterim res ni prizanesla. Tudi jaz sem imela v prvem postopku non stop neke krvavitve in je blo do 1.uzja na ginek uredu, potem pri svoji v 9.tednu, pa ni bilo srčka. ne vem kam se je usoda takrat skrila, da mi/nama ni pomagala.Zberi pogum čez nekaj časa in pojdi ponovno v boj. Pogumno.
Mogoče pa še bo. Kako pa se boš odločila? jaz sem imela tabletko in večjega sranja ne bi mogla met, ker sem 23 dni krvavela v presledkih - pol ure ful, tako da sem nafilala tudi 5 vložkov, potem en dan nič, nato zopet. In na kontroli smo videli, da se sluznica ni ščistila in sledila je abrazija, po kateri sem tudi ful zakrvavela in 2x skup padla user posted image . S tem seveda spravila raven železa na minimum, Hb padel za 30...
Uglavnm drži se in sporoči.

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 651
7.11.2012 17:08:38   
saramiska
Lučka 25 - žal mi jeuser posted image Ne morem si predstavljat in ne nočem si predstavljat, kako se počutiš. Drži se!!! user posted image

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 652
7.11.2012 18:33:08   
lučka 25
pupa82, odločila se bom za abrazijo oz. se je že moj G. To pa zato, ker je rekel, da mi ne privošči SS s tabletko, da bi krvavela 5x močno, da bo za mojo psiho bolje, če me lepo sčistijo in gremo naprej.

Lansko leto se je končalo v 10. tednu, ampak v 9. tednu je bil še srček,... Pa sem imela nato abrazijo.

V naslednji postopek ne verjamem, da bova šla, ker sva si tako rekla že prej. Že tako težko pridem do celic, zarodkov. Od treh ET pa sem le eno nosečnost pripeljala do konca.

Želim pa vsem vam, da vam uspe in bo vaša pot srečna, nosečnost lepa....

(odgovor članu saramiska)
Neposredna povezava do sporočila: 653
7.11.2012 19:22:05   
Adelle
lučka, objemčkaj svojo pupiko (če se ne motim imaš eno punčko) in bodi vesela za njo. Vem da je želja za drugega otroka velika, ampak nisi sama, imaš njo user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 654
8.11.2012 8:26:33   
coala
Čestitke vsem nosečkam še v mojem imenu vsem,ki ni uspelo user posted image ,redno vas spremljam in berem,čeprav se ne vklopimTtudi za mano je 6. neuspešni postopek imam še enega v dobrem,ker sem imela prvega samoplačniško,razmišljam,da bi tega zadnjega pa poskusila še v MB,če bo odobren seveda,čeprav sploh nimam upanja,da bi sploh še lahko uspelo z mojimi in partnerjevimi slabimi celicami.Bi pa imela eno vprašanje za vas,men se skoz govori,da imam slabe celice ker pač že imam svoja leta 41,pa vseeno se sprašujem ali so res moje celice krive ali pa so lahko tudi partnerjeve.Pač zarodki se nehajo razvijat,zamrznječkov še nikoli nisem imela.Sem pa bila v vseh postopkih pri Dr.Rešu.

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 655
8.11.2012 9:14:53   
Adelle
coala, jaz ti žal ne znam odgovorit na vprašanje, verjetno vo kakšna bolj izkušenja punca povedala.

Jaz sem pa danes mela zadnji UZ, zvečer pade stopka in v soboto punkcija. Vesela sem! Reš je zelo zadovoljen, reku mi je da glede na to da se super odzivam na zdravila (vodilni folikl je kr precej velik), glede na to da ima moj ful dobre plavalčke ampak gremo vseen v ICSI ki je bolj uspešen, smo na zelo dobri poti, je reku user posted image

Mi pa neki ni jasno... dal mi je dva Pregnyla za zvečer ob 20h, a tam v ordinaciji mi je pa dal eno injekcijo (ne vem kakšnouser posted image ) Kaj naj bi blo?

Pa v soboto mi je reku ob 7h v Postojno, ampak pridite eno uro prej user posted image Pa nobenih vaginalet nisem dobila proti vnetja al kej tazga.....

Sm pa bla zelooooooo zaspana zjutri in pozabila karkol vprašat user posted image

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 656
8.11.2012 9:40:16   
oreh
Lučka25 žal mi jeuser posted image user posted image .

Adelle hura za stopko. Mislim, da sem jaz tudi dobila 2 ampuli, pa sem ju dala v eno brizgo. Proti vnetju pa nič ne dobiš, če pride do vnetja, si zdravilo kupiš sam.
Si mi pa odgovorila na vprašanje zakaj v ICSI. Povsod piše, da je ta metoda v primeru slabih semenčec, moj ima dobre, pa sva vseeno imela ICSI. Ne vem kako se to odloči koga na ICSI, koga na IVF,kadar so semenčeca dobra. No, sem pa tudi brala, da, če imaš malo celic te lahko dajo na ICSI. No pa sej ni tolk pomembno, če jaz ne vem, glavno da on veuser posted image .

Joj, jaz sem pa čist nestrpna že, sem se komaj prepričala, da si že danes nisem dala prve špike. Jutri začnem, pol pa upam, da čimprej prideuser posted image , da gremo naprej.

Krisv, držim pesti danes, sem že poslala dobre želje v Postojno, no gotovo si že zdavnaj fertik, upam, da navdušena nad rezultatom!

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 657
8.11.2012 9:50:18   
Adelle
oreh pri naju je tako da moj ima zelo dobre plavalčke, ampak so zmrznjeni, ker so mu najdl tumor na modi 2 meseca nazaj, in zaradi tega naju je Reš dal v ICSI, ker so zmrznjeni pač mal slabši....

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 658
8.11.2012 9:53:00   
Anonimen
Dobro jutro,

zame pa ni dobro, 8. dan sem po ET :( zjutraj sem naredila 2 testa in oba - , CB in FS,
nevem, če je še upanja, sem ga naredila prezgodaj al ne, po trebuhu me zvija kot.... da se bo vsak čas vlila...v prvem postopku sem dobile šele ko sem nehala s utrogestanom...tako , da sploh ne vem kaj naj naredim..a si ih naprej vstavljam ali ne...
morda jutri spet naredim test...že vidim moj minus...spet...

žalostna anonim...user posted image

(odgovor članu oreh)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
8.11.2012 9:59:17   
barb71

IZVIRNO SPOROČILO: coala

Čestitke vsem nosečkam še v mojem imenu vsem,ki ni uspelo user posted image ,redno vas spremljam in berem,čeprav se ne vklopimTtudi za mano je 6. neuspešni postopek imam še enega v dobrem,ker sem imela prvega samoplačniško,razmišljam,da bi tega zadnjega pa poskusila še v MB,če bo odobren seveda,čeprav sploh nimam upanja,da bi sploh še lahko uspelo z mojimi in partnerjevimi slabimi celicami.Bi pa imela eno vprašanje za vas,men se skoz govori,da imam slabe celice ker pač že imam svoja leta 41,pa vseeno se sprašujem ali so res moje celice krive ali pa so lahko tudi partnerjeve.Pač zarodki se nehajo razvijat,zamrznječkov še nikoli nisem imela.Sem pa bila v vseh postopkih pri Dr.Rešu.

coala sem v istih letih kot ti. 5 postopkov. Zadnji pri dr. Rešu, dala po njegovih navodilih kri za AMH in vidla na čem sem, sva se zdaj prijavila na Češko na darovano celico. Moje mnenje daj kri v adrialabu za AMH, stane cca 60EUR, pa čaka se na rezultat več kot en mesec. boš takoj vedela kje si, meni je pokazalo zmanjšano plodnost. Čeprav sem bila treh postopkih noseča, je bil vedno SS.

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 660
8.11.2012 10:29:40   
mami 26
coala tudi jaz imam sum,da imam slabe celice zato ti tudi jaz predlagam da narediš test oz tretji dan menstruacije daj kri v adrialab za FSH in AMH.
Čeprav jaz sem ga dala za samo FSH in je bil visok user posted image .. Predno se podaš v naslednji postopek probaj it na vse hormonske teste in če so slabi izvidi probaj na koncesijo v Prago..
Adelle user posted image user posted image za stoko in držim peste za čimanj bolečo punkcijo,ter velike zmagovalne celice user posted image
Anonimen počakaj še malo, na kateri dan pa si imela ET?

jaz sem pa tooook na trnih..moji izcedki so "upam zavedno" izginili, vsake tok me zvije kot da se bo vlila in tečem na wc in hvala bogu nič... joške tko tko bolijo pa ne bolijo,pa so velke pa niso velke.... no sem pa 13 dan po ET.. kar mi v 5-postopkih še ni ratalo tolikočasa bit brez tečke!

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 661
8.11.2012 10:39:58   
Adelle
mami 26 maš jutri krvnega???

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 662
8.11.2012 10:46:34   
mami 26
Adelle jooooj ka bi dala,da bi bilo to jutri... v ponedeljek ga imamuser posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 663
8.11.2012 10:54:27   
Adelle
Aja... zakaj pa to? A ni 14. dan po ET?

< Sporočilo je popravil Adelle -- 8.11.2012 10:55:12 >

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 664
8.11.2012 10:56:08   
mami 26
ja je ja sam jaz sem imela ET tretji dan..user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 665
8.11.2012 10:59:51   
Adelle
Ajde, sej bo tud v ponedeljek, boš vidla da si že user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 666
8.11.2012 11:01:52   
mami 26
joooooj iz tvojih ust v vsa ušesa tega sveta user posted image user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 667
8.11.2012 11:04:28   
Adelle
Boš vidla, boš vidla, do zdej nisem se niti enkrat zmotila user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 668
8.11.2012 11:07:17   
*PBS*
Pozdravljene punce.

Sem "stara" IVF-jevka, doma imam 13 mesecev staro punčko in že v avgustu sva se prijavila na ponoven postopek. Ker pa gospa user posted image  ni prišla na pravi dan, sva padla v oktober. V oktobru nisva uspela it, ker nikakor nisva dobila varstva za najino user posted image , nato pa sva se odločila da greva šele spomladi v ponoven boj. Danes sem bila pri osebnem zdravniku in dobila ospen, ker imam gnojno angino. Ker pa se mi ves čas nekaj "podi" po glavi in mi ne da miru, sem kupila v DMu nosečniški test First Sign. Ko sem prišla domov od zdravnika, okrog 10h, sem naredila test in sta se takoj pokazali obe črtici user posted image , moram pa povedat, da ni bi prvi jutranji urin, saj zaradi nenormalnega pitja čaja, kar naprej lulam. Sedaj me skrbi, ali lahko jemljem ospen? Že pred tem sem dva dni pila praške daleron. No, saj bom poklicala svojo os. zdravnico nazaj, pa mi bo povedala, sedaj so ravno na malici. Ampak ne morem verjet. 11. 10 sem imela zadnjič user posted image , danes je (če štejem ta 1. dan) že 29 dni od takrat, ponavadi jo dobim od 23-29 dni. Ma joj, tako sem zmedena, presnčena, šokirana. Moj dela cel dan, pride ob 20h in ne vem al naj ga zvačer "snamem", al se ju3 zjutraj še enkrat poulam in mu povem. Punce, za prvo punčko sva se trudila 4 leta in pol, nepopisno trpljenje je bilo, in če se nama je sedaj resnično uresničila želja, bom ena najsrečnejših mamic in nosečnic na planetu.

Lep dan želim vsem skupaj, vas resno berem in močno stiskam pesti za vas-vem kaj dajete skozi.

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 669
8.11.2012 11:08:12   
mami 26
hehhe upam da se res ne motiš user posted image
če je res tako potem boš ti naša vedeževalka na RR k bi jo ful rabile user posted image user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 670
8.11.2012 11:20:24   
pupa82
Mami26, tudi meni se zdi, da si tokrat presrečna srečka user posted image . A boš delala test al boš čakala do ponedeljka? Joj, tile ponedeljki se tako vlečejo, jih kar noče bit user posted image
jaz imam komaj naslednji ponedeljek. imam pa tako mešane občutke, da ne vem... en dan se mi smeje, naslednji dan me spet nekaj špika, ne vem...prsa bolijo, še posebej bradavice. Od stopke bi moglo bit že mimo, saj je že 10.dan... ne vem, pustimo se presenetit. Naslednji teden v petek verjetno delam test, ker je ne pričakujem user posted image user posted image in upam, da nosim dve pikici...

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 671
8.11.2012 11:27:22   
mami 26
pupa82 joooj ko bi to bilo res da sem že srečka user posted image kaj bi dala da v 6stem postopku rata...jaz si ne predstavljam..pomoje se zjoče kot otrok,da ni sester tam rečeji da sm user posted image in da imamuser posted image user posted image jooooooj user posted image user posted image

ne testa se ne upam dela user posted image
jooooj o znakih pa sloph nebi,ker sem čist zbegana.. user posted image kateri dan po ET si?
držim pestiuser posted image

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 672
8.11.2012 11:32:45   
pupa82
danes je šele 6.dan... Se vlečejo tile dnevi. še dobro da imam kavč, tv in seveda računalnik, ker bi se mi drugače zmešalo!! user posted image Me pa tale Utrogestan kar fajn straši, ker se mi vlije in seveda letim na wc in sem pol vsa panična. Zakaj mormo to prestajat?? Ah, bodimo optimistične in naj nam sonček sije tako kot danes vsak dan naslednjih 9 mesecev user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 673
8.11.2012 11:35:33   
mami 26
ja vlečejo se teli dnevi jooooj, meni se isto dogaja z utrugastenom in maratoni na wc user posted image user posted image
ja res je še dobr da so računalniki,tv... meni je moj mož prinesel kup knjig, da ne bom skoz na netu hahhaah pa tut ene še nism odprlauser posted image user posted image

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 674
8.11.2012 11:42:06   
pupa82
ja no, knjigice mi še kar grejo, dokler ne prižgem tv. Tako se včasih kar prisilim, da sem v tišini in miru in berem bukle... Zanima me, če je katera probala jemat Aspirin P, menda je dober za prekrvavitev (ponavadi ga pacienti jemljejo za redčenje krvi). Ima katera izkušnje? Me res firbec matra...
Zdej pa še malo likat, pol pa spet počivat user posted image

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.