|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pricakujemo NOVEMBRA
24.10.2012 18:47:49   
babkaa
še jaz.... 7.11. bi naj (naj nebi) dobila menstruacijo, zadnja je bila 7.10, vzela sem najdaljši cikel 30 dni... to je 5. krog, upam da bo kaj, sem prve tri mesce čist nora delala teste pred zaostankom, seveda je pokazalo minus, čez par dni sem jo pa dobila, prejšnji mesec sem zdržala, je čist brezveze me samo zbedira, cikle mam na 27, 28 dni lahko tudi 30, delala bom test če je 31. dan nebo, sem si obljubla, niti nimam nič testov doma, ker če ga kupim ga tak naredim, pa to že kaki 25 dan, groza...

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 101
25.10.2012 6:05:54   
Radenska_
Ojla :)

Mene lahko daste med navijačice, ne vem če se vam bom novembra pridružila, ker imava reša.

Decembra pa sigurno!

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 102
25.10.2012 8:17:52   
študentka86
Živjo punce :) Sicer je ne pričakujem oktobra, ampak če bo zamujala, bom delala test itak novembra :) Tako da se bom kar tukaj priključila, in recimo, bom delala test 2.nov in takrat bom zagledala user posted image :) Držim pesti da rata vsem, in naj bo to en lep roza mesec :)))) Lp

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 103
25.10.2012 10:04:42   
Penny
Midva pa kar neki štrajkava že od nedelje. Sva oba malo obremenjena s službo te dni in se očitno pozna tudi v spalnici user posted image . Ampak glede na to, da naj bi imela O šele 29.10., imava še dovolj časa :) .

(odgovor članu študentka86)
Neposredna povezava do sporočila: 104
25.10.2012 10:31:50   
Iskrica 86
Mene pa že ene 4 dni neki občasno špika v jajčnikih, tud bradavice me 2 dni bolijo. pustimo se presenetit, čeprav upamo na user posted image ali pa user posted image .

< Sporočilo je popravil Iskrica 86 -- 25.10.2012 10:32:28 >

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 105
25.10.2012 11:13:11   
_saskia_
Hej hej babuškeuser posted image
No tako, se še jaz pridružim, tokrat verjetno samo pri navijanju, kajti dvomim da dobim ta mesecuser posted image zaradi mojih doolgih ciklov. Komaj čakam pregled novembra, da vidimo kaj bomo, saj je ta mesec že najin 9. krog po SSuser posted image . Se mi zdi, da že prihajajoča lunca mal vpliva na moje počutje, me zopet mal depresira tole vseuser posted image Pa še moj dragi ta mesec odhaja na službeno pot za en mesec grrrruser posted image Ma bo že, če ne prej ko luna mineuser posted image .
Bodite pridne, mejte se rade in veliko ter uspešno user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa še en koš user posted image user posted image user posted image za vse.

(odgovor članu Iskrica 86)
Neposredna povezava do sporočila: 106
25.10.2012 11:56:21   
Anonimen

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image & user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.11.
brioš (4. krog)
MeGi20 (1.krog)

2.11.
študentka86

4.11.
Iskrica 86 (5. krog)

5.11.
Martyna83
mamica deklicam (9. krog)

7.11.
lokvanj22
*viva* (2. krog)
babkaa (5. krog)

9.11.
S* (12. krog)

11.11.
ta*mala (3. krog)
GregUr (3. krog)

13.11.
Penny (1. krog)
anonimnauser posted image
kaatkaa (3. krog)

18.11.
Nikki34 (1. krog s Klomifenom)

20.11.
pika555

21.11.
smeška83

30.11.
tara.81 (12. krog)

x.11.
witch (1. krog po THL)
LittleSun
anonimna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 22

user posted image NOSEČKE:

user posted image USPEŠNOST: %user posted image

user posted image NAVIJAČICE::user posted image
niinii, Katte, telly, HeLenčica, mamica deklicam, ta*mala, brioš, kaatkaa, srečki, čiba, Radenska_, _saskia_

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
25.10.2012 15:15:44   
Nikki34
Js sm sred user posted image  in me še vedno boli,, špika.... ne vem kaj bo, ko bom začela še klomifen jest. Sej me bo razgnalo user posted image .... Upam, da ste ostale kaj bolj "stabilne" user posted image  in, da že pridno user posted image  :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 108
25.10.2012 21:06:13   
brioš
No mene lahko prestavite na 25.11.12. Ker se mi je vse malo zmedlo. Sedaj imamuser posted image ampak zelo malouser posted image Uglavnem zmeda...ampak ta mesec bomo zagledaliuser posted image user posted image

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 109
26.10.2012 8:45:22   
savanah
dobro jutro damice,
končno se lahko še jaz javim za seznamčekuser posted image , ne pričakujem je 5.11.(+,- en dan).. oktobra je sploh ni bilouser posted image . joj res je malo zoprno tole ko imaš neurejene in dolge cikle, nevem a se to kdaj uredi al bo kr skos tkoleuser posted image ?? malo sem opazovala sluz ta mesec, nevem no...pri meni je skoz isto, nobene vlečljive in prozorne sluzi..nobenega špikanja v jajčnikih (mogoče malo špikne pa potem nič več v času "izračunane" ovulacije)..kaj pa vem no, mogoče je pa moja O dobra in mi prizanaša pri bolečinahuser posted image !

navijam za vse in komaj čakam da se pokažejo prvi user posted image user posted image

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 110
26.10.2012 9:52:41   
Nessika18
Hej hej, evo mene tudi pri vas, je moja user posted image prišla v polni meri torej naslednje user posted image ne pričakujem 23.11 in je to najin recimo da 8.krog user posted image , dajte me pa prosim tudi med navijačice.

Držim pesti da bo novembra čim več user posted image

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 111
26.10.2012 10:01:08   
Anonimen
Midva z mojim sva tudi kar aktivnauser posted image , je čas plodnih dni....stiskamo pestke, da bomo proti sredini novembra zagledali user posted image
Pa še petek je....bom čez vikend malo bolj na easy, ker sem crknjena kot pes
anonimnauser posted image

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
26.10.2012 10:51:07   
telly
Živjo!

Savanah
...iz mojih izkušenj ti lahko povem, da je možno, da O ne čutiš. Jaz nikoli nisem vedela kdaj imam O - nikoli nisem imela špikanja v jajčnikih ter vlečljive in prozorne sluzi. Pa sem vseeno zanosila, a se je žal po 2 mesecih nesrečno končalo user posted image . Če nimaš bolečin, ne pomeni da nimaš O... Upam da sem te kaj potolažila! user posted image

Polivam vse z roza!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 113
26.10.2012 11:46:38   
študentka86
No, mene lahko kar prestavite na 23.11., in takrat bom jaz zagledala user posted image (to bo letošnje darilo meni za rd user posted image ).
Punce saj smo zmenjene a ne, ta mesec je cel roza? user posted image
Aja pa mene tudi med navijačice prosim user posted image

(odgovor članu telly)
Neposredna povezava do sporočila: 114
26.10.2012 14:19:17   
GregUr
no punce, pa se seznam daaaaljša user posted image dobrodošle vse nove, želim vam, tako kot tudi itak vsem ostalim, da se čimprej spokamo na one forume, "v pričakovanju user posted image " user posted image

in, kako ste kaj na take turobne dni? pri nama se je izkazalo, da nama bo čist brez problemov uspelo user posted image user posted image , čeprav je moj v službi - ne bo ravno cele dni in bo šlo. glede na mojo BT ovulacije še ni blo, po izračunih koledarčka naj bi bla v ponedeljek ali torek. bomo vidli kolk bo to res.

sem pa zdejle nardila tako super fino fajno sočno lazanjo user posted image za kosilo, pa naročila sem si knjige, baje da so čist user posted image user posted image - petdeset_ odtenkov sive in petdeset_ odtenkov teme... za predigro user posted image user posted image

no punce, povejte kaj, da se ne bo samo to pisalo kdaj je katera ne pričakuje... user posted image

< Sporočilo je popravil GregUr -- 26.10.2012 14:20:04 >

(odgovor članu študentka86)
Neposredna povezava do sporočila: 115
26.10.2012 14:43:26   
Nessika18
GregUr maš prav, da se ne bo pisalo samo o tem user posted image , ti povem za knjige, imam obe doma, obe prebrani user posted image , komaj čakam še 3 del, sicer ti priporočam da ne pričakuješ preveč, manj pričakuješ od knjige bolj boš zadovoljna, več boš pričakovala manj boš zadovoljna..Vglavnem poročaj kak sta se ti zdele user posted image če ti bota fain pa če želiš me lahko kontaktiraš, da ti dam naslove še kakih zanimivih podobnih knjig user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 116
26.10.2012 15:07:12   
GregUr
woohoo Nessika, po moje ne bo nobena jezna če kar javno razglasiš katere knjige so fajne... se bliža tak čas, k bo branje ful sedlo ob takih čudnih popoldnevih user posted image

drugače sem ljubiteljica romanov - ne zgodovinskih ampak ljubezenskih, resničnih zgodb,... No, če katero to zanima, se mi je vtisnila v spomin knjiga, k sem jo brala kakih 5 let nazaj, pa jo bom še enkrat ko bo filing user posted image in to je knjiga Pozabita na hčer od Sandre Gregory. po resničnih dogodkih, res tako napisana, da jo požreš! user posted image po njej je bila posneta tudi serija na Discovery - Banged up abroad.

moj predragi pa prisega na zdravniške romane user posted image user posted image tko da Konsalik mora bit v najini vitrini user posted image pozna katera še kakšnega pisatelja k piše take romane? Pač alla House MD varianta s platnicami user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil GregUr -- 26.10.2012 15:08:57 >

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 117
27.10.2012 8:43:16   
witch
Evo še enega knjigožera user posted image user posted image Jaz pa sem zdaj končno prišla do knjige jej ljubi moli. Sem gledala film, ampak knjigo pa moram brati user posted image Drugače pa zelooo priporočam Tisoč veličastnih sonc. To pa je ena knjiga, ki me je totalno očarala. Doma me že čaka od istega pisatelja Tek za zmajem, ki naj bi ji bila kar podobna in komaj čakam user posted image Drugače pa moj naslednji nakup je V morju so krokodili. Pravijo, da je isto dobra kot ti dve. In komaj čakam user posted image
Vajine naslove pa imam že zapisane user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 118
27.10.2012 9:35:57   
GregUr
user posted image no super da mamo še eno tako knjigožerko tuki zraven user posted image
witch kakšna zvrst pa so ti dve - Tisoč veličastnih sonc in V morju so krokodili? user posted image

no, jst sm imela pa danes BT za 0,2 stopinje nižjo kot prejšnje dni, kar lahko v nekaterih primerih napoveduje O. s tem da imam tudi takšen sluzast izcedek, ampak ne jajčni beljak, ampak eno fazo (upam da) pred tem user posted image tko da bomo videli kaj to vse skupi pomen. Ima katera izkušnje s to bazalno temperaturo?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 119
27.10.2012 9:39:15   
Nessika18
O super, da nas je toliko ki rade beremo, jaz sem lih včeraj težila mojemu user posted image da nimam nobene knjiga, bova kar mogla it v knjižnico user posted image . Sem si pa vajine naslove tudi zapisala.
Zdaj pa tak, če katera rada bere zgodovinske romane priporočam: Pompeji, Enigma, Čarovnica z griča (vsi deli), Marija Antoinetta... (to so moji 4je top naslovi)
Če katera rada bere enostavno romane (kakršne koli): Gospodinja da te kap, Strastna zapravljivka, Dnevnik prostitutke z Manhattna (user posted image ) in romane Melisse P.
Erotika pa seveda globlja kot v 50 odtenkov sive: Lulu - erotična izpoved neke ženske, Milfa, Vlažne cone, Spi z menoj,...
imam poln seznam knjig, ki sem jih prebrala in ki se mi zdijo fain, to je samo nekaj naslovov, torej želim vam veselo branje user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 120
27.10.2012 9:52:47   
witch
Te knjige so ljubezenski romani. Verjetno bi lahko tako rekla user posted image Pomešana ljubezen, afganistan, vojna. Tisoč veličastnih sonc je bil tak. Mešanica vsega. Trpljenja, sreče, ljubezni. In rada jo priporočam naprej. Ostali dve pa pravijo da sta na podoben način napisani. Zato se že prav veselim.
Aja pa pod Marmornim nebom je fajn knjiga. Obožujem Indijo in sem zato v knjigi prav uživala.
Pa pride ženska k zdravniku. Na čase je bil kar hudo brati. Je pa zgodba o življenju z diagnozo rak, poslavljanju od majhne hčerkice in smrti.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 121
27.10.2012 10:32:08   
witch
Delam, pa so prišle stranke user posted image Tak da lahko nadaljujem.
Jaaa si bom zapisala vse te knjige, potem pa v akcijo user posted image Drugače pa jaz sem tak čudak, da obožujem police s knjigami. Zato ogromno denarja zapravim za njih. Skoraj vse, ki sem jih prebrala jih imam doma. Čeprav obožujem vonj zelooo stare že prav fajn obdelane knjige, in jo še rajši berem, ampak potem ne more biti na moji polici. In mi je zanimivo, da tistih nekaj knjig, ki sem si jih izposodila in prebrala sploh ne vem kakšne so bile, enostavno ni jih več v glavi.

GregUr sama sem si skoraj eno leto merila BT. Vsak mesec je šla gor in dol. Tak da je bila prav lepo vidno, kdaj naj bi bila O. Ampak po pregledih v neplodnostni pa je moja diagnoza, nimam svojih O. Tak da si je ne merim več in ne vem če naj zaupam tej metodi ali ne. Držim pa pesti, da bo pri tebi kmalu prišla naslednja faza user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 122
27.10.2012 10:47:32   
GregUr
ja tudi sama imam rada svoje knjige. user posted image sem jih kar nekaj kupila tudi prek bolhe, sploh tiste, ki so že stare in jih ne prodajajo več user posted image

še eno vprašanje, namreč, malo sem pozabila te stvari user posted image Koliko časa pred ovulacijo se pojavi ta izcedek ki spominja na jajčni beljak?

namreč wooohooooo user posted image spet sem ga zaznala prejle na wc-ju, tko da očitno obstaja faza II pri meni user posted image user posted image tko da sem ful vesela, ker prejšnja 2 cikla tega ni bilo.

ja glede BT pa vem da velja mislim da samo za 1/3 žensk - da pač napove pravilno. ampak itak ne stane nič, po parih dnevih sem se že tako zverzirala, da vse skupaj opravim skoraj v spanju user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 123
27.10.2012 13:35:26   
tamala86
ČAO!

Se vam pridružujem v čakanju na + novembra. sva v 2. postopku IVF in danes sva imela transfer dveh pikic. upam da se obdržita 9 mesecev...in to kar obe:)
Test delam 10.11.!
Da bomo vse naslednji mesec zagledale ++++++!
Roza pozdravčki!;)

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 124
27.10.2012 17:08:06   
GregUr
tamala86 user posted image za pikicee! user posted image upam da bo vse tko kot mora biti in da bo novembra +! user posted image

no, moj prozoren vlečljiv izcedek se je nadaljeval, sva tudi že user posted image user posted image user posted image zdej me pa zanima kakšna bo BT jutri zjutraj... ker jutri nama pa verjetno ne bo uspelo... upam, da sva ujela ta prav tajming, če pa ovulacije še ni blo, pa naj počaka do ponedeljka user posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?