Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.11.2012 18:48:54
|
|
|
|
ta*mala
|
Hvala za vspodbudo, curly... se tolažim s tem, da če je moglo it kaj narobe je bolš da je šlo sedaj in samo od sebe, brez kakšnih posegov v telo, kot pa da bi blo treba kasneje... zdaj bomo tko čakal na naslednjo normalno M, potem pregled, potem bomo pa videli kako naprej...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.11.2012 18:52:24
|
|
|
|
curly
|
Pravilno razmišljaš! Verjamem, da vama bo kmalu uspelo in da bo naslednjič z zarodkom oz. nosečnostjo vse okej!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.11.2012 20:50:17
|
|
|
|
Iskrica 86
|
ta*mala
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.11.2012 20:55:42
|
|
|
|
Klimtovka
|
ta*mala, te popolnoma razumem, kako ti je... Žal moraš to dati skozi. Ampak znova boš spet zagledala !!! No, jaz se tudi selim k decemberkam, moja je pohitela in prišla danes. Pomodrite me...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.11.2012 6:33:42
|
|
|
|
brioš
|
Dobro jutro, Ta*mala želim vama, da čim hitreje zagledata , do takrat pa čim več sproščenosti. Moje stanje : od nikjer ( od zadnjega SO 20 dni) tako da upanje je itak že šlo. Delala teste BC mini negativen ( samo na enemu se vidi senca druge črte še to po cca. 10/15 min, kar ne velja ), delala CB ( pri obeh se je v 2 min. pojavil rahel plus, ki je potem hito izginil - se pravi je bila samo tista e....črtica). Dobesedno si želim, da se usuje in , da gremo naprej. Strah me je da se ne bo začela kakšna zgodba z zamujanji iz pred 5 let. Testov pa imam že vrh glave. Mesec november pa res ni najbolj naš mesec punce....če še čakate na držim pesti
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.11.2012 8:36:57
|
|
|
|
_sonček
|
oh ta*mala žal mi je, da moraš čez to je pa boljše, če je že moglo bit tako, da se je končalo samo od sebe...pa pogumno naprej in ko bosta spet pripravljena, vama želim čimprej en lep plusek!
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.11.2012 10:39:40
|
|
|
|
Nusyka
|
Pozdravljene... Nič kaj rozast ni ta november. Meni je bila danes odkrita velika pregrada, ki je onemogočala zanositev. Po vseh neštetih pregledih, UZ in laparoskopiji, inseminaciji danes izvem, da je tukaj vzrok za najin neuspeh po treh letih truda. Ne obupajte, zame je danes posijalo sonce!!!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.11.2012 10:49:42
|
|
|
|
curly
|
Nusyka, super novičke!!! Kdaj greš na histeroskopijo?
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.11.2012 14:31:02
|
|
|
|
Nessika18
|
PRIČAKUJEMO & 1.11. MeGi20 (1.krog) 5.11. Martyna83 savanah 7.11. lokvanj22 babkaa (5. krog) 8.11. witch (1. krog po THL) 9.11. S* (12. krog) 10.11. tamala86 (2. IVF ) LittleSun 11.11. ta*mala (3. krog) GregUr (3. krog) Anonimna 13.11. Penny (1. krog) anonimna kaatkaa (3. krog) 17.11. Anonimna 18.11. Nikki34 (1. krog s Klomifenom) 19.11. Tamyv Nusyka (1. IUI ) 20.11. pika555 21.11. smeška83 22.11. anonimna 23.11. Nessika18 (8. krog) študentka86 Lanaia90 (5. krog) 25.11. brioš (5. krog) 26.11. tara04 pišanec (1. krog s klomifenom) 29.11. Iskrica 86 (6. krog) Trezka 30.11. tara.81 (12. krog) Klimtovka (11. krog) mamica deklicam (10. krog) Sisley (30. krog) 00PoLoNa00 (1. krog) bebica25 (2. IUI ) waja x.11. anonimna *viva* (2. krog) SKUPAJ NAS JE: 39 NOSEČKE: 5 USPEŠNOST: 12,82% NAVIJAČICE:: niinii, Katte, telly, HeLenčica, mamica deklicam, ta*mala, brioš, kaatkaa, srečki, čiba, Radenska_, _saskia_, študentka86, curly, aviva83, Shana86, lilith82, witch, aviva83, acjom1
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.11.2012 14:39:06
|
|
|
|
Nessika18
|
ta*mala Nusyka super, da se je končno začelo nekaj premikat Vse, ki čakate še, kak ste kaj? Jaz pa ne vem a me vreme daje danes al kaj - vrti se mi kot da bi bila 3 dni zapored pijana , špikanje je ponehalo, od včeraj me prsi bolijo obupno - sem včeraj komaj čakala da si modrc slečem , no pa še vedno ni - očitno je vred s Kanglerjem in Jankovićem odšla na dopust . Jutri delam ponovno test, če je danes več ne bo. Vsem, ki vas je obiskala in upam da bo december
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.11.2012 15:06:48
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr no pri meni je pa stanje takšno. ve čvekate o N testih, jst pa o O testih. pa še vedno se nisem prestavla med decembrke. jaaao jst sej najbrž bo najbol vedla Helenčica včeraj ob 19h recimo je bil O test pozitiven - obe so ble iste barve. Danes ob 11h zjutraj, pa je bla samo še bežna črtica. se pravi da je do O prišlo/bo prišlo kdaj?! ponoči? oziroma med tema dvema testoma, al je še šansa da pride? no midva sva se vseeno zdajle še enkrat napadla tko da upajmo da je jajčk še počaku, če ni meu od prej nobenga za sprejet punce, za vas pa še ful držim pesti, da se mal tale procent v novembru dvigne na eno spremenljivo raven Od 24 do 48 ur po pozitivnem testu nastopi ovulacija. Če sta seksala zdaj, je to super, bi pa veljalo tudi kak dan prej, ker spermiji preživijo "noter" tudi do 5 dni
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.11.2012 19:42:31
|
|
|
|
Nessika18
|
Evo in je moja prišla danes torej 34 dan. Pa po eni strani tudi boljše tak - vsaj vem na čem sem. Sicer pa se zgleda začne nekaj dogajat v najinem življenju torej bo mogoče misel na podana na stran in bo mogoče tako tudi prej uspelo. Vsem, ki še čakate držim pesti, ostale pa da čim prej nalulate
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.11.2012 20:09:37
|
|
|
|
Nusyka
|
Najprej si moram izborit napotnico in operacijo. Upam, da bo to čim prej. Že tko čas hitro mineva in me je groza, če pomislim, da bi lahko imela 2 leti starga otroka. Bomo zmogli? Bomo ja!!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 28.11.2012 22:37:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivijo. Jutri bi mogla dobiti , danes sem na papirju opazila minimalno svetlo-rjavega izcedka, ki je bil pomes!n z belim tokom. Kolicina je bila tako majhna, da ce ne bi bila pozorna, bi spregledala. Kasneje se izcedek ni vec pojavil. Ponavadi se mi M naznani po 3 ali 4 dni prej z obilnejsim in temnejsim rjavim izcedkom. Zdaj me muci ali je koncno to to ali pa se napoveduje, kar pomeni, da bo prisla par dni kasneje. Naj jutri, na dan D, naredim test ali naj se pocakam!? Razmisljam, da bi pocakala vsaj do petka, ker ce je slucajno bila VK, je jutri. Menda prehitro, ali kako?
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.11.2012 8:51:12
|
|
|
|
witch
|
ta mala Za vse ki še niste pobarvane pa en kup roza barve
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.11.2012 10:33:12
|
|
|
|
lillith82
|
Ojla! Sem vas na hitro malo preletela... ta*mala upam da čimprej zagledaš Meni pa ni nič več jasno. Po 17 letih rednih menstruacij, se mi je očitno sfrtajčakalo. Prejšnji mesec je zamujala 18 dni, ta mesec zamuja trenutno 2 dni... Od česa? Ni mi jasno... Na pregledu sem dobila napotnico za reprodukcijo-neplodnost in sem hotela počakati da dobim in se pol naročim. A je za pregled bistvenega pomena kdaj imam ? Naj zdaj čakam če se misli ulit, ali naj se vseeno naročim?
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.11.2012 10:51:15
|
|
|
|
curly
|
Ne, za prvi obisk ni pomembno, če imaš ali nimaš M. Vsaj v MB ne, ker itak potem dobiš napotnice za nadaljnje preglede. Prvič gre za pogovor. Priporočam, da se čim prej naročiš, ker je čakalna doba kar dolga. Jaz sem čakala na 1. razgovor skoraj pol leta.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.11.2012 11:01:25
|
|
|
|
mamica deklicam
|
jaz sem v Ljubljani dobila datum dva meseca kasneje, kot sem se naročila. Tako, da upam, da boš kmalu na vrsti. Pri meni pa zgleda, da bo pritekla. Se je začelo nekaj pacati. Javim, pa ko bom sigurna, kaj je. Poleg tega rabim še en vaš nasvet. Mogoče se katera spomni, da sem brez službe. Danes me je klicala, da naj jutri pridem spet na razgovor (ŽE 4 za isto delovno mesto). V ponedeljek so me obvestili, da bodo vzeli eno z doktoratom, sedaj se je izkazalo, da pač ona odpade, takoj za njo sem bila jaz. Ta ženska, ki me je klicala bi že prej rajši vzela mene a so njeni nadrejeni odločili drugače. Bi bila pa SANJSKA služba. In tu se pojavi sedaj dilema. Kaj naretiti glede želje po tretjem otroku. Upoštevajte tudi, da bom čez pol leta že 39.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.11.2012 11:05:04
|
|
|
|
lillith82
|
Hvala punce Grem zdej v akcijo naročanja.
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.11.2012 11:31:26
|
|
|
|
waja
|
mamica deklicam, to je pa res dilema, ampak če si trenutno brez službe zagrabi priložnost, sej kdaj boš zanosila tako ne moreš za sigurno vedet. Če pa vmes še zanosiš, boš pa tako ali tako imela na začetku pogodbo za določen čas in ti jo pač potem verjetno delodajalec ne bo podaljšal. Če se boš pa zelo dobro ujela v novi službi, pa obstaja tudi možnost, da ti pogodbo podaljša ali te celo nazaj vzame po končanem porodniškem dopustu.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.11.2012 11:37:30
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: waja mamica deklicam, to je pa res dilema, ampak če si trenutno brez službe zagrabi priložnost, sej kdaj boš zanosila tako ne moreš za sigurno vedet. Če pa vmes še zanosiš, boš pa tako ali tako imela na začetku pogodbo za določen čas in ti jo pač potem verjetno delodajalec ne bo podaljšal. Če se boš pa zelo dobro ujela v novi službi, pa obstaja tudi možnost, da ti pogodbo podaljša ali te celo nazaj vzame po končanem porodniškem dopustu. službo bom vzela, če me bodo na koncu le sprejeli. Sem se pripravljena tudi sanjam o treh otrocih odpovedati. Vem, da je v teh časih treba zagrabiti vsako priložnost. Itak moram malo na tistem - nekaj narediti. Kakor vidim, je curly glede tega zelo pridna (- na tehnici mislim ) Sem pa mojemu že prejšni teden povedala: boš videl, ko bom dobila službo, bom pa še zanosila.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.11.2012 12:20:02
|
|
|
|
curly
|
Mamica deklicam, tudi jaz bi se na tvojem mestu odločila za službo, tako da . Hja, curly je pridna z minusom na vagi pa še z enim drugim minusom. Danes bi mogla dobiti in valda sem zjutraj že lulala, ker je na mojih gatah VSE BELO!? in kaj nalulam? Nič novega, eno samo črtico... Mislim, da smo back v zmešnjavi, da me bo hecala, ker nimam ne rjavih izcedkov, ne bolečih prsi ama ništa. Imela sem neke nažiralske napade v prejšnjih dneh pa malo krčev v predelu maternice... aja pa pikico belega do svetlo rjavo-rozastega izcedka na papirju včeraj. To je vse! Dejstvo pa je, da sem nalulala minus! Zdaj pa tu čiči pa čaki, kdaj se bo vlila... Je pa res, da sem nekaj tuhtala okoli O ali je ali ni in da sem imela 2 krat "znakce" za O, no če bi bila po prvih znakih, bi prišla danes, če pa po drugih pa v roku petih dneh... Bomo videli. Ko že misliš, da si že videl vse pa se ti zgodi še to... Aja, naj še omenim, da sem od aprila imela točno , na 32 dni, prej pa zelo neredne, tako da je možno, da je nered "nazaj".
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.11.2012 12:23:42
|
|
|
|
kaatkaa
|
nesikka 18 škoda bi lahko skup vozičkale
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.11.2012 12:31:59
|
|
|
|
waja
|
mamica deklicam, pravilno razmišljaš. V novi službi boš dala drill okoli nosečnosti malo na stranski tir, potem pa saj veš, da je veliko punc takih, ki so zanosile ravno takrat, ko so o tem najmanj razmišljale. curly, mogoče pa je še prezgodaj za testek...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 29.11.2012 12:57:47
|
|
|
|
curly
|
waja, sliši se predobro, da bi bilo res. bebica25, sem dobila tvoje sporočilce pa ne morem odpisati. Nekaj me heca. Mislim nate, odpišem takoj, ko bom lahko!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?