Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 26.11.2012 16:43:16
|
|
|
|
Penny
|
Brioš, mogoče narediš še kak FS ali BC, ki sta bolj občutljiva?
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 26.11.2012 16:44:15
|
|
|
|
Nessika18
|
GregUr ah jaz nočem vedet kateri SO je tapravi bil, me čist nič ne zanima gre se samo za to da ko berem druge forume, pač mi je bilo čudno da jih dosti napiše tolko-pa tolko dni po SO sem delala test, pravzaprav midva ko nama paše tudi po O .. zato sem to vprašala, vem malo čudno formulirano.. pozabimo to Mislim pa da mi že dovolj dolgo zamuja, zdaj bi se že lahko odločila če bo prišla al ne, ker je mam vrh glave
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 26.11.2012 16:57:22
|
|
|
|
GregUr
|
oprosti, ampak napisala si: IZVIRNO SPOROČILO: Nessika18 brioš meni se tudi tak zdi, pa sem mislila da kot medicinska sestra pa res morem take stvari vedet, pa zgleda da so nas slabo učili v šoli.. No jaz ne vem če bi moj zdržal 19 dni brez, da bi pa zdaj točno vedla keri SO je bil tisti ta pravi to pa ... Glede + ti pa jaz nažalost ne morem pomagat pa bo vrjetno katera druga, držim pesti pa da je to to zato sem pa tko odgovorila no pa saj res nima veze
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 26.11.2012 17:04:32
|
|
|
|
Nessika18
|
Ja samo mogoče je nerazumljivo bilo - ni bilo mišljeno na mene osebno - ampak na tiste, kaj sem pač prebrala. Sicer pa res nima čisto nič veze, samo mogla sem nekomu povedat, ker se mi res banalno zdi da ene pišejo da točno vejo tisti SO je bil pa tapravi, to lahko res reče če je v celem ciklu samo enkrat
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 26.11.2012 17:08:51
|
|
|
|
kaatkaa
|
brioš jaz ko sem delala test je bil en lepi , in seveda je čez nekaj ur izginil, tako če je bil + pol je bil,....
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 26.11.2012 17:12:18
|
|
|
|
Shana86
|
Nessika18, še moje mnenje (sestra in dohtarca bosta pa že nekej skupej sestavili ): tisto o zadnjem SO je bolj mišljeno za punce, ki nočejo postati noseče. Se pravi, če je bil tvegan SO pred 19. dnevi (a kolk je tista meja) in je test negativen, potem najbrž ne gre za nosečnost. Valda ne veš, kateri SO je bil 'tisti', saj niti slučajno ne moreš čutiti, da spermij oplodi jajčece, ker se to zgodi med plavanjem v jajcevodu. Od vsega tega skupaj naj bi lahko čutile samo O in seveda potem krče, ko je minime že vgnezden. Okej, če imaš samo en nezaščiten SO okoli O, je to že mogoče, tistim zgodbicam 'vsak dan sva 3x, ampak točno vem, kdaj se je prijelo' pa ne verjamem. Joooj punce, ajmo lulat pluske, slab procent je tale mesec!!! Navijam
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 26.11.2012 17:16:54
|
|
|
|
Nessika18
|
Shana86 pa sve prišle do rešitve - kot sem na začetku napisala - da so nekateri ljudje "svoje glavi" tega jaz tudi ne vrjamem, in v bistvu na to je bilo ciljano, ko pravijo da točno vejo kdaj je uspelo. Mislim pa da se vse z lulanjem šparajo za konec in da bo vse rozaaa
< Sporočilo je popravil Nessika18 -- 26.11.2012 17:18:12 >
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 26.11.2012 17:26:24
|
|
|
|
brioš
|
Katka pri meni se je videl samo kakšno minutko tako, da se mi zdi to kar čudno. Ne vem ali bi naredila še BC?
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 26.11.2012 19:29:52
|
|
|
|
brioš
|
BC negativen
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 26.11.2012 19:55:37
|
|
|
|
Penny
|
Brioš
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 26.11.2012 20:53:22
|
|
|
|
Shana86
|
brioš dokler ne priteče rdeča smotka, je upanje!!! Ravno pred kratkim je kolegica šele po osmih dneh zamude nalulala plusek, prej sami minuski. Pa ima redne cikle. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 26.11.2012 21:16:31
|
|
|
|
Nessika18
|
brioš sicer pa se strinjam s Shana86 dokler ne priteče je upanje..
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 26.11.2012 22:02:01
|
|
|
|
brioš
|
Hvala punce za upanje res umre zadnje. Sem šla potem gledat test po 10/15min in sem videla na BC čisto rahlo črtico. ( ma ja vem ne bi smela pogledati testa po tolikem času =, ampak vidi se še zdaj. OK sem se skulirala, kar bo pa bo. Dvignem glavo če bo prišla in držim punce, Nessika18, da zagledate
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.11.2012 6:28:37
|
|
|
|
brioš
|
Dobro jutro...danes nalulala še eno velik minus. Čakam in grem optimistično naprej. Psiha dela čudeže ( sedaj 2,5 l ni zamujala, tudi če imam nekaj cistic - s katerimi sem že sklenila, da jih nočem več ) tako, da čakam da pride in gremo v nove boje.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.11.2012 9:51:01
|
|
|
|
trezka
|
Jutro ! No mene lahko kr pobarvate v modro, je mal pohitela. Vse, ki ste pa še na seznamu, pa naj vas čim manj heca in je naj sploh ne bo. Pošiljam vam da bo čimveč še ta mesec. Je kr nizko povprečje. Lp
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.11.2012 10:14:34
|
|
|
|
ta*mala
|
Pa še mene boste lahko jutri prebarvale v modro Mislim, da najin + ravno odhaja svojo pot...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.11.2012 10:37:37
|
|
|
|
brioš
|
Ta*mala vse pozitivne misli usmrejam tebi in vajini pikici.
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.11.2012 10:44:37
|
|
|
|
ta*mala
|
Hvala...ampak js nimam več moči da bi mislla pozitivno, ker čutim, da ni ok... žal... sam še teče...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.11.2012 10:50:33
|
|
|
|
Penny
|
ta*mala
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.11.2012 11:20:14
|
|
|
|
_sonček
|
ta*mala
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.11.2012 11:48:15
|
|
|
|
waja
|
tamala te popolnoma razumem in vem kako se počutiš. Svetujem ti, da se TAKOJ odpraviš na urgenco, seveda če se že nisi, da te dajo na UZ. Vem da nimaš moči da bi mislila pozitivno ampak moraš biti močna. Ni nujno, da je že vse izgubljeno, vendar moraš res čimprej na pregled, da vsaj zveš pri čem si in da preprečiš morebitne nadaljne komplikacije
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.11.2012 14:56:02
|
|
|
|
Shana86
|
ta*mala žal mi je...
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.11.2012 15:45:22
|
|
|
|
curly
|
tamala, tudi jaz bi na tvojem mestu šla do zdravnika. Poročaj, kako bo, držimo pesti, da se dobro izide!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.11.2012 17:35:19
|
|
|
|
ta*mala
|
...našemu darilčku za rojstni dan ni uspelo... in je šel med groznja izkušnja, ki je nobeni ne privoščim... zdj pa itak rabim čas... da zaceli rane te v glavi in une mal nižje... Upam, da boste imele ostale več sreče!
|
|
|
|
RE: II pricakujemo NOVEMBRA 27.11.2012 18:18:24
|
|
|
|
curly
|
Čim prejšnje celjenje ran želim, duševnih in telesnih. Malo za spodbudo, čeprav verjamem, da ti je težko zdaj razmišljat o tem, ampak statistično imaš dobre možnosti, da če se je enkrat prijelo, se bo drugič tudi! Ko se bosta pobrala pa le pozitivno naprej v nove boje! Mislim nate!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?