ursonok
|
Jutro! Jaz sem pa danes bolje! Naspala se sicer nisem ful, ampak vsaj glava me ne boli itd. Kolač se že peče Saša Res zanimive sanje. Si pa predstavljam, da si se ustrašla! Jaz bi se tudi ... Sploh ker se mi zdi, da je v tej nosečnosti trebuh ful spuščen in sploh ... Ne vem, bomo videli jutri na UZ, verjetno bodo preverili tudi MV ... Izcedkov nimam skoraj nobenih, otrdeva mi tudi zelo redko. Le pogosto čutim, kako me praska tam spodaj Glede familje tvojega in stila "sej bo" - tako je bilo pri nas doma, jaz se spomnim, da nikoli nisem manjkala v šoli zaradi bolezni. Tudi če sem bila čisto na koncu, me je babica oblekla in poslala v šolo, da "ne bom česa zamudila". Ko sem imela enkrat ful ful hudo gripo, padala dol zaradi vročine, imela mrzlico, so vsi samo sedeli vsak pred svojim TV in se delali, da ni nič. Ko sem po štirih dneh spregovorila prvo besedo, so rekli, o, a saj že govoriš! Vidiš, nič ti ni. Tak način je res slab in tako se ne sme tretirati bolanega človeka. Meni je še vedno ostalo to, da se zanemarjam, ko sem bolana, namesto da bi počivala, gonim, ker se mi zdi, "da ni nič". Če pa počivam, imam slabo vest. Bedno. Lethe ja, kisle, mmmm. Poljski stil Majčica, bom pogledala, ampak ne vem, kdaj, ker ta teden je "semana santa" (sveti teden) in je mesto blokirano, busi ne vozijo čez, ker so skoz neke procesije itd. Tako da verjetno šele drug teden, ko se norija malo poleže ... Bom poskusila še kaj poslikat, ampak kolikor se spomnim, je v tej štacuni temno in neki svetlobni efekti so skoz ... Zatekanje majčica, a tebi ta terapevtka kaj pove, zakaj tako zatekaš? Ene ženske ful zatekaje, druge skupraj ne (na srečo sem zaenkrat med slednjimi). Od česa je to odvisno? KG ne morem verjet, da se vse bašete s čokolado, sladoledom, smetano itd itd. Pa imam jaz čist isti prirastek kg kot vi. Sploh si ne predstavljam, kakšna bi bila, če bi jedla pravo sladkarijo. Je pa res, da pride kak dan, ko enostavno MORAŠ skoz jest ... Verjetno beba takrat kaj posebej raste ... Kaj pa veš. Glede tednov - jaz se redim do samega konca, se mi ne ustavi pri 33. tednu Včeraj zvečer sem šla potem za 40min na orbitrek in sem spala kar ok. Edino en wc ponoči ... Ja, vreme je pa pri nas oblačno, ampak bo 15 stopinj, tako da se ne pritožujem! Nič, zdaj pa delat, luštno bodite!
|