Lethe
|
Ooo, Ursika, si se le javila Sem šele zdaj videla, da si vmes oddala sporočilo in sem ga tako spregledala. No, nekaj trebuščka že imaš, ampak ni sile. Se pa vsaj vidi, da si noseča Po mojem sva kar tam-tam. Tudi jaz imam posteljico spredaj. V katerem tednu si sedaj ti? Jaz sem danes 25/6. Hmm, boš imela pa res pozno test za sladkorno. A ta voziček, ki sta ga naročila, je 3v1? Joj, mene najbolj muči GT3, čeprav ima eno pomanjkljivost, in sicer športni del gleda samo naprej. Je to pomemben faktor ali ne? Najbolj mi je všeč denim varianta. Sva ga šla z M pogledat in je res kompakten, nič se ni majalo, zdi se vodljiv, kolegice ga pohvalijo...tudi kritike so same dobre. Všeč mi je, ker ima ročno zavoro...praktično za kakšne klance navzdol, ko bo otrok že težji. Zdaj moram najti kakšno ugodno ponudbo na internetu. Morda bi vzela samo športni del in košaro, lupinico pa posebej. Menda je ta kar majhna, poleg tega ima brat še od nečakov shranjeno Maxi-cosi in bi lahko imela tisto. Razen, če bi imela za vsak avto eno Recaro Babyzen sem že odpisala, pogledat bi morala iti še Easywalker-ja. Me muči kakšen je v živo. Znanka ima i-Candy in je tudi posrečen. Samo ni to zame in moje terene. Ursonok, ne se čudit našim strijam...hahah. Jaz sem jih zagotovo pridobila na račun rasti in dodatnih kg, ker sem tam pri 12ih letih zrasla skoraj 10cm in tudi pridobila nekaj takšnega kg. Prej sem bila prava suhica. Sem pa veliko tekla in hodila k atletiki...je bilo kar nekaj mišic. Žal koža ni dohajala, mazala pa se tudi nisem. Nekaj pri tem ima zagotovo tudi genetika, ampak očitno ne po mami. Hujšala pa nisem nikoli, govorila in imela ideje o tem, izvedla pa nikoli Nisem dovolj karakterja, da bi se odpovedala hrani Pritisk: menda je zdravo, če imaš nizkega, ampak prenizek pa tudi ni ok. Jaz imam že celo življenje okoli 105/65, maksimalno do 110/75. Si kar pogosto merimo, ker smo se tako navadili zaradi stare mame, kateri je bilo potrebno dnevno preverjati. Pri nas doma tako kar tekmujemo, kdo bo imel nižjega Razen M nihče ne pride preko 110/75, edino po kavi ali dveh je višji. Sover: naj vam hitro mine in upam, da bo čim manj srbenja. Dobro, da so pri mlajših norice ponavadi v bolj mili obliki. Zadnje mesece res povsod razsajajo. No, bolje, da jih imate zdaj kot potem, ko pride nov član, če to šteje kot tolažba CSD: papirje se odda 60-30 dni pred PDP. Za vrtec pa, kolikor vem, naslednjo pomlad, tak čas kot je zdaj. Otrdevanje trebuha je povsem normalno, če ni prepogosto, v rednih časovnih intervalih, in če ni boleče. Poskusi z magnezijem (Magnesol, Donat itd.) Oblačila bom počasi naročila, mogoče res kar iz tujine, takšne, kot sem gledala v Popku. Ampak so pri nas RES predraga. H&M ima pa tako malo izbire oz. nič številk, vsaj ne v Lj-Rudnik. Imajo še kje oddelek za nosečnice? Citypark nima. C&A ima pa večinoma bolj čudne stvari ali pa čudne modele, ne vem... Oblačenje novorojenčka: kupila bom bodije, za začetek tiste z dolgimi rokavi in za čez tiste hlače, ki imajo tudi "nogavičke", kot žabice. In če bom dobila, po možnosti takšne na preklop. Potem pa še kakšne s kratkimi rokavi za kasneje. A so jopice praktične za čez, če bo kdaj bolj hladno? So boljše majčke? Tisto vlačenje čez glavo me malo skrbi. Sem pa našla eno luštno spletno trgovinico, kjer imajo kar nekaj izbire in še ugodno...spet iz tujine, kako pa. Včeraj sem naletela na zanimivo idejo, kaj lahko narediva še pred porodom, v smislu priprave na dojenčka. Zunanja gugalnica oz. nastavki za košaro, če otrok ne bo mogel zaspat Se še M zdi dobra ideja, da bi to naredila, mogoče kar na obstoječi gugalnici, samo pasove kupiva, ko bova enkrat imela košaro in je to to. Pa daš dojenčka noter in malo pozibavaš, pa še oba sva lahko zunaj na zraku. Res praktično za poletje...
< Sporočilo je popravil Lethe -- 19.3.2013 14:01:11 >
|