ursonok
|
Zdravo, dvojčica, mah, zjutraj, dokler sem bila sama, sem bila kar aktivna, potem je pa mož prišel domov, pa zajtrk, potem čvekanje, popoldne smo imeli roditeljskega pri taveliki v vrtcu, vmes smo se še dvakrat pogovarjali z otroki po skajpu ... Imam še FUL za narest, ura pa že 21!!! Ne, preden ne končam, ne grem spat! Evrokrem ješ?! Daj no, to pa res ni hrana. Fuj! (Ne sprašuj, koliko sem sama tega požrla pred več kot štirimi leti. Uf, Nutela vsak dan na palačinkah ) Aja, že večkrat sem hotela omenit, pa vedno pozabim - všeč mi je ime Ajda. Ampak tukaj ne pride v poštev, kvečjemu Aida, to pa ni več to. Majčica za dva tedna. Za manj se pri vsej organizaciji, iskanju kart in financah ne splača. Pa potem 4 mesece ne bosta videla dedkov. In smo ugotovili, da bo kar kriza, sploh s slovenščino. Doma midva z možem govoriva ... hm, saj veste, kakšna je naša pogovorna slovenščina. Polno "kul", "šit", "bad" in podobnih jajc je vmes. Pa doma lahko govori špansko, ker jo razumemo. Tam je pa prisiljena uporabljani samo materinščino, hehe. Pa njima itak dogaja, ker so skoz v pogonu. Jaz težje prenašam zadevo, sploh zdaj, ko sem noseča Pa radi bi, da se tudi Abelček navadi na dedke, tako kot se je sestrica. Jih ima ful rada, z veseljem gre tja in sploh. Oni so pa tudi aktivni dedki, jih moram kar pohvalit. Se vidi, da sta to (zaenkrat) edina vnuka! Super za voziček - sem nekje zasledila, da so ti všeč Stokke. Zgledajo super, ampak cena je Saša, ma ta birokracija je hudič! Boš imela pa kar pestro, če boš imela dva naenkrat doma! Sploh, če misliš še kaj pisati vmes ... Ti bodo kakšne babice ali varuška pomagala? Mi moramo tudi oddat že zdaj, za tatretjega, še preden se rodi. Za september - tu gre lahko z enajstimi tedni v vrtec! Mi jo bomo dali pri pol leta, nekje konec oktobra-novembra, za ene 5-6 ur. Ne vem pa, kako bom do takrat, ker imam prav takrat (september) rok za en obsežen prevod Si pa boga s temi krči. Jaz sem v tej nosečnosti čisto brez. Edino enkrat me je na bazenu v prste na nogah. Lethe, ma si me kar v slabo voljo spravila s tisto izjavo, da se ti pa zdaj končno trebuh pozna. Ne se zezat. Mene vsi sprašujejo, kdaj rodim Tule je moje bogastvo: Slika je bolj slabe kvalitete, je s telefona. Slikano danes na bazenu. Saj bi organizirala tekmovanje "kdo da več(jega)", ampak ste ene skoraj cel mesec za menoj, tako da ne bi bilo fer UZ po 30. tednu a ni bilo včasih v Slo to vključeno v zavarovanje? Kr neki. Takrat naj bi se preverjalo rast (morebitni zastoj), stanje posteljice in vsega. Tukaj ga imamo zastonj, jaz ga imam 27. marca, bom konec 32. tedna (31+5). Komaj čakam! NIč, babe, grem delat. Upam, da ne bo katere kap zadela zaradi mojega trebuha ... Pišite še kaj, da bom imela med delom kaj za brat
|