ursika_ursi
|
Jutro, punce. Sem spala do 10h danes, po dolgem času. Ja, vikend je bil naporen, laufanje sem in tja, pol še baby shower in rojstni dan, tako da sem v soboto bila na nogah celih 12ur- ne vprašajte kako sem se vlegla v posteljo, ko sma prišla domov. Komaj, komaj, tako me je bolelo. Potem še spat nisem mogla, ker je bil mali ravno tisto noč ful aktiven- začel je okoli 3h in ni nehal do 7h, spat sem pa šla ob 6h in se zbudila že ob 9h. Kolikor lahko temu rečem spanje Sem se popoldne stegnila za 3 urce, ampak sem potem zvečer spet brez problema zaspala. Včeraj smo imeli skoraj cel dan žurko- sonce, dež, sonce, dež- pravi light show Butasto vreme in sploh se mi ni dalo it na sprehod. Bom šla danes, ko vidim, da ni dežja. Mi smo čisto počasi začeli z nakupovanjem cunjic- če vidim kaj lušnega in poceni, kar vzamem. Sem v soboto bila v Oviesse in imajo bodije znižane tudi na 3e, ampak številk ni bilo, tako da sem vzela samo enega 68, ker se mi zdijo dokaj majhne številke. Pa v h&m sma šla z mojim malo pogledat in sva kupila 5 delni kompletek za 20e- tega bo verjetno imel mali oblečenega za iz P Jemljem pa večinoma ali 56 ali 62- se mi zdi da ni neke gromozanske razlike pa še vedno se da zavihat rokave. Kupim še samo dvoje hlačk, majčk in kakšno jopo pa je to to. Z prvi teden oz. 2 bo čisto dovolj. Še vedno se da naknadno nakupit pa nekaj cunjic itak dobiš od obiskov. Stekleničke- ste se že kaj poglabljale v to katero znamko boste izbrale? Jaz bom verjetno vzela za začetek dudico Mam, stekleničke pa ne, ker polagam vse adute v moje joške Če pa malemu ne bojo všeč pa bog pomagaj, trovine niso tako daleč da ati ne bi mogel it v šoping Natka28- čestitke ob rojstvu sinčka, ki je zeloooo pohitel Se mu je verjetno mudilo, da čimprej vidi svojo mamico Želim vam vse dobro in da Tai zraste v pravega korenjaka. Bolezni- okrog mene vsi nekaj kašljajo, smrkajo, še mojega je pred dnevi skuhalo in sem se malo bala, da bo še mene položilo v postlo pa morem potrkat. Sem pa dobila super ogaben izcedek, ki nakazuje vnetje, čeprav srbi me nič, izcedek pa je tudi brez vonja. Se zdravim z Actigelom in morem še enkrat potrkat, da ta zadeva mi pa res vedno pomaga. Imam doma še kremico od Canestena s 3 aplikatorji, ampak tisto čuvam, če bo kdaj slabše (upam, da ne). Mi pa gre na živce, ko folk pravi, da v nosečnosti pa aplikatorji niso priporočeni Ker je lahko ne vem kaj narobe. Ja, saj aplikator ni edina stvar, ki jo kdaj dobim tja not pa sem še vedno živa, malček pa tudi Ne vem no... A v N pa vsi nehajo seksat al kako?? To sem še farmacevtki rekla v lekarni, ko ni vedela, če mi da kremo al ne, ker sem noseča, čeprav je bila na recept in sem ji na tak način razložila Boga ženska, jo je kar vročina oblila, hehe Še 3 mesece Že komaj čakam, da spoznam najinega čmrlja Ena je spraševala kdaj smo zvedeli za spol- meni je pravilno uganila že na nuhalni, torej v 12. tednu, zdaj na 3D pa je samo potrdil, da se ga. Megličeva ni zmotila Imena- midva že imava izbrano ime, no, sem ga lahko izbrala jaz, ker moj pravi, da on je izbral, da bo fant Ne bo ravno moderno, pa starinsko tudi ne, je pa res obema všeč So pa zato vsi okoli naju živčni, predvsem njegova familija, ker jim do rojstva ne bova povedala Sem jim rekla, da bojo zvedeli čisto ob pravem času Nekaj pa lahko ostane čisto intimno do rojstva, a ne? Konc koncev sva ga midva nardila in ne oni Moja mami samo pravi, da se ji zdi predolgo, ker sem povedala, da ima ime 7 črk in je prva črka v prvem delu abecede, hehe Mi je pa pomemben tudi pomen imena, kot je nekje zgoraj že Lethe omenila. Moje ime ni ravno zgled, ker v latinščini ursus pomeni mala medvedka No, zdaj mi čisto paše, ker se lepo širim Včeraj je še mami opazila, da mi je trebušček lepo zrastel- ja, saj je že čas, ne? Smo pa v soboto na baby shower bile 3 nosečke- ena 4 mesece, jaz 6 mesecev in tretja 8 mesecev Moj trebušček se je lahko lepo primerjal s tistim 4 mesečnim in je folk kar malo smešno gledal, ko sem povedala da imam do konca še samo 3 mesece Vglavnem, tem za pogovar nam ni zmanjkalo, hehehe
|