ursonok
|
Jutro, ma tale RR je res zoprna s tem (ne)odpiranjem!!! Dajte tiste, ki ste na fb, še kakšne (vzpodbudne) novičke o taju z nami delit ... Sploh ne moreš, da ne bi mislil nanj Sover, res sranje tole z ušeskom. Upam, da AB ne bodo potrebni. Ta zdravila so res strup, naša taprva jih je dobila takoj po porodu v žilo (v glavo!), dva različna, ker sem imela zaradi nekega znotrajmaterničnega vnetja urgentni CR. Sicer se je potem izkazalo, da sploh ni bila okužena, a "za vsak slučaj" so ji dali AB. In jaz sumim, da je imela tudi zaradi tega potem probleme s prebavo, alergijami, itd itd. Potem je še enkrat dobila AB, vneje sečil, in valda takoj za tem glivice, je imela celo črevo jalovo. Groza!!! Zdaj, ko vem več o tem, bom naredila vse, da otrok ne dobi AB: A kadar so hude bakterije, pač ni druge. Glede počutja pa - poznam to. Jaz sem dva dni zdaj ok, malo več spim, prebavne motnje so se umirile. V sredo sem pa mislila, da bom umrla. Vsega sem imela dovolj. Ko pa sem naspana, pa skoraj ne vem, da sem noseča (no, razen želodec ni čisto ok). Dvojčica super za solo večer Pa itak se mora tvoj navadit, da da kdaj sam otroke spat. Meni se zdi, da je moškim to še lažje. Jaz samo kompliciramin sem živčna že vnaprej. Moj si pa to vse u izi tejka. In mu gre super. Je bil cel teden sam z njima, pa se ni nič pritoževal. Maladva pa tudi ne . Mi imamo ful sončke, že zjutraj 10 stopinj, če bo jutri tako, dkočimo do obale
|