ursonok
|
Živijo, jaz sem pa čisto Spala sem kakih 5 ur, šla pozno spat, potem se je pa Abel zbudil ob 6.30. No, vsaj dobre volje je bil, stiskljivček mali . Pa slabo mi je - od preveč hrane. Prebava mi sploh ne dela. Mislim, da mi že vse na želodec pritiska in da se bo resno treba v roke vzet in večkrat jesti - po malo! Ampak tega jaz ne znam. Staršejši otroci ma naša je spet v obdobju nekakšnega regresa. Včeraj je bilo grozno: ne znam se oblečt v pižamo, ti me daj itd itd. In ker je nismo hoteli, je šla v hlačah spat. Seveda je po desetih min začela jokat, da ji je vroče. In se je končno šla preoblečt. Pa danes zjutraj - ne zna si obraza več umit, pa pižame zložit ... Pa nogavic obut. In za vsako stvar cmerjenje. Čez 11 tednov dobimo novega člana, si res ne predstavljam, kako bo, ko se bova z mojim ukvarjala vsak z enim dojenčkom. No, morda je pa to rešitev - takrat enostavno ne bo cajta in prostih rok, da bi se človek ukvarjat z njenimi kapricami in izpadi. In se bo navadila Res zoprno. Mislim, da je 3 leta razlike skoraj preveč. Ker so ta prvi že popolnoma navajeni, da so sami, in so hočeš noče razvajeni v tej smeri. Taka da Saša - ti si pametno postopala - takoj naslednjega, da taprvi sploh dojel ne bo, kaj dogaja Dvojčica, uf, jaz sem že v tretjem trimestru (29. teden), se kar pozna. Sicer ne smem jamrat, ker je objektivno kao vse ok, ampak sita sem pa že pošteno vsega skupaj. A o tem sem se že razpisala . Glukozo pa kar pojdi narest, če ne drugega zato, da boš lahko v miru sladkarije jedla Fino, da z dojenjem zgubljaš kg. Jaz jih nisem nikoli, pa vedno mi je vmes, ko dojim, slabo, v glavi se mi vrti in sploh sem čisto jokava in zblojena. NI mi to neka super izkušnja. Sploh še zaradi ostalih zapletov (netoleranca laktoze itd.). Lethe, koliko pa si plačala za nedrček? jaz imam še od prej tri, bombažne - modrega, roza in črnega, se odpirajo zgoraj, so udobni ... Sem jih nabavila še na Pl, zelo poceni. Jih nosim že v nosečnosti, ker me ostalo blago draži. Sover, krasen odnos, ni kaj NIč, poskušaj se ne sekirat, če se okej počutiš, bodi doma in uživaj. Je pa zajebano, da ne veš, pri čem si. In reči, da "nimajo kaj", je na tej etapi nosečnosti malo čudno. To se reče na začetku, ko je splav itak loterija in se ga ne da preprečit. Zdaj bi te pa lahko vsaj pregledala in se pogovorila s tabo. Kr neki. Pa super za Lenarta! Nič, grem delat, dokler sem pri sebi. Pa ful opravkov imam danes - delo, bazen, trgovina, potem treba po superge za tamalo, ker ji že prsti ven gledajo. Pa kolač pečt!
|