LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Madona, potem bi morala na poti do službe se samo prerekati in opominjati. Ne hodi po travi, poberi papirček, ne hodi po kolesarski stezi, ne vozi se po stezi, če pelješ v nasprotno stran, halo tipček, pokaži roko, če zavijaš, kaj rineš pred mene, zakaj rineš na poštnem okencu papirje čez mojo ramo, če vidiš, da jaz tam čakam. Halo kavo sem pred njim naročila. Halo CSD sosedov mulec se pri treh letih sam igra zunaj pred blokom, ravno sem videla, kako je mati otroku naložila na rit, pa sosed je kupil novega mercedesa, vrtca pa imajo manj kot jaz, ... Stranka šefu ne plača računa, vidim jo pa da na veliko zapravlja in jo dam v izvršbo, kaj bom čakala.... Stopim na prehod za pešce in mimo šibne avto..., ker beseda ne pomaga, se verjetno moram pognati za njim, da se postavim zase in druge, da tega več ne bo počel.... Pa vsi drugi tudi... Prijavim soseda preko ceste, ki zaliva vrt v času suše,pa drugega soseda, ki je ravno zakuril staro travo, pa še soseda v bloku, ker krši hišni red ... Madona,pa zadnjič je ena soseda dala mladoletnici alkohol za piti, to moram tudi prijaviti.... Načeloma je to vse družbenokoristno. A je to lajf? A vas to res osreči? Če bi vse te dogodke s presledkom, nekaj časa tu, na RR opisala, in spraševala za mnenje, bi dobivala odgovore, da nekaj naredi, da ukrepaš. Ko pa si tak napisala v enem odstavku, pa na daleč izgleda za nekatere pretiravanje.
|