Paštetka
|
Recimo, da se me tri zdaj začnemo zbadati, nategovati (da ne bo spet katera dobesedno vzela) , žaliti. Torej po vajinem vsi ostali člani RR, ki spremljajo to debato in nič ne napišejo (so tiho), se strinjajo s tem početjem. Me si grozimo vedno bolj, zadeve se zaostrujejo, odgovorni na i RR pa še vedno nič. Po vajinem je to itak naša zadeva, saj smo uporabnice (kot npr. zadeva tistih, ki stojio v vrsti). Mislim, da vse vemo kako bi se ta kurji dvbooj končal. Logiral bi se odgovorni na RR in bi me bile med izbrisanimi - enostavno bi nas Odlogiral. Ni torej naloga ostalih uporabnic, da vključijo prste in tipkajo vsepovprek in nas spravljajo k zdravi pameti, nas učijo kulture.... To je naloga odgovornega tukaj. Zakaj vam torej ni jasno, da bi moralo biti tako tudi v državnih institucijah???? odgovorni narediti RED in ne posamezni državljani. Jaz nisem tukaj zato, da bom nekoga kulture učila, in reda, če ga to ni starš, vzgojnoizobraževalne institucije. Lahko si pa ustvarim o njem mnenje. Od nobenega ne čakam, da o nekaj naredi zame, pričakujem, pa od odgovornega da bo poskrbel za taka pravila in red, da bo za vse enake in ne bo možnega "prerivanja" Tudi na policijo čakam in pričakujem, da ulovi morilca nekoga in ne jemljem stvari v svoje roke. Tudi od sodišča pričakujem, da naredi odgovorno in ne jemljem v svoje roke pravice. Ne želim spreminjati državnih institucij, niti kogarkoli drugega, pričakujem pa, da je njegova naloga, odgovornost, da poskrbi za vse enako in enakopravno, če ne samo pravično.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 12.9.2012 16:14:30 >
|