baby2012
|
Dobro jutro! Najprej Aviva83, čestitam . No zdaj pa naj povem, da sva tudi midva pravkar nalulala (toliko o tem, kako bom zdržala do ponedeljka ). Kljub temu, da sem nekako pričakovala, še zdaj ne morem verjet svojim očem . Tak sma vesela, da se nama kar smeji in bo verjetno kar težko še nekaj časa skrivati pred ostalimi. Klimtovka jaz sem tudi imela že od sredine prejšnjega tedna črtico vidno na luči. Nočem ti dajat lažnega upanja, samo če se pod lučjo vidi, da se je črtica obarvala rahlo roza, potem mislim, da bi to lahko bilo to . Ker sem primerjala isti test, ki sem ga delala zvecer in zjutraj, pa se na tistem zvečer ni niti malo obarvala, tako da je bilo pod lučjo vse belo, na jutranjem sem pa imela obarvano, samo je bilo zelo rahlo in se s prostim očesom skoraj ni videlo,da je malo obarvano, pod lučjo pa. Ti pa če praviš, da nisi delala niti z jutranjim urinom,pa se ti vseeno vidi pod lučjo, potem res mislim, da bomo tudi tebi lahko kmalu čestitali . Aja, pa tudi za test ne vem če je prekmalu, če je ne pričakuješ 29., ker je to tak samo 3 dni prej in enim tak čas že tudi pokaže, čeprav je res boljše včasih počakat še kak dan, samo saj vse vemo kako je to . Meni se je videla črtica pod lučjo od prejšnjega četrtka .
|