|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 26 [27] 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2012
27.10.2012 13:27:32   
Shana86
Babay2012 in danyy čestitam user posted image

Moja pa je pritekla, tako da se selim v november.

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 651
27.10.2012 14:09:49   
aviva83
pozdravcek user posted image
hvala vsem za lepe zelje user posted image mi2 sva še vedno v desetih nebesih...ubistvu kar ne dojameva da čez 9 mesecev dobimo našega/našo sončka/čico user posted image user posted image user posted image vsak dan delava test hehe če je res to to in vedno se nariše tisti lep plusek user posted image user posted image user posted image
baby2012 in danyy user posted image user posted image obema user posted image user posted image upam da se kaj tipkamo tudi v drugi temi...

ostalim ki pa še čakate pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 652
27.10.2012 16:08:48   
tara04
Čestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image
No, moje pa še kar dni, zdaj smo že 3 dni čez...še nikoli ni tako zamujala...zjutraj naredim digitalni CB, pa da vidimo.
Včerej so zginili vsi simptomi, tako da user posted image . Čeprav ne verjamem, da bo kaj...sem v četrek naredila 3 teste..CB plus tanek kot las, in potem FS brez črtice in Muellerjev test brez črtice, tako da dvomim da bo kaj.
Res,da takrat ni bil jutranji urin user posted image .
Ne vem kaj naj si mislim...moram počakat do jutri...

(odgovor članu aviva83)
Neposredna povezava do sporočila: 653
27.10.2012 16:26:07   
lillith82
Wiiii kolk vas je že rozastih user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke vsaki posebej in lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image
Klimtovka jz pa zate držim pesti da bo tista rahla črtica postajala vedno bolj debela user posted image

Shana86 naj se ti besede pozlatijo user posted image Da bi blo barem pri meni tako.

Danes so me v službi začele nekak čudno (.)(.) tiščat. Me je imelo da bi si kost iz modrca ven spulila. Ne bolijo me, ampak samo nekak so mi odveč user posted image ...mogoče, mogoče je to kak znak. Ma ne vem več.

Tara04 takšno tanko črtico sem imela tud jaz na CB pred kakšnim tednom...vsi ostali mi kažejo negativno. Upajmo da se pri obeh v kratkem pokaže močnejša črtica user posted image jaz grem zdej naslednji teden na krvnega, ker se mi že živčki kravžljajo.

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu tara04)
Neposredna povezava do sporočila: 654
27.10.2012 16:45:27   
šrimpf
ooo to pa je lepo brat, toliko nosečk. čestitam in vam želim lepo nosečnost!

jaz pa čakam menstruacijo, sem pa v petem krogu. v prejšnjem ciklu je prišla menstruacija že 4.10., kar je kar 4 dni pred predvideno, zato svoj težko pričakovani plusek mogoče pričakam še ta mesec. naredila sem sicer že tri teste, prvega 5 dni po zadnjem možnem oploditvenem odnosu, naslednjega čez ene par dni, zadnjega pa včeraj, pa so bili vsi negativni. delala sm pa FS. ampak se tolažim, da je bilo mogoče še prezgodaj. me je pa zdravnica poslala na pregled ščitničnih hormonov, je rekla, da mogoče tudi to ovira spočetje. čakam torej... user posted image

joj sem smešna! jasno, da je bilo pet dni po odnosu prezgodaj. ampak jaz se enostavno ne morem zadržat!!!! user posted image

< Sporočilo je popravil šrimpf -- 27.10.2012 16:47:16 >

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 655
27.10.2012 17:00:10   
tara04
lillith82 močno stiskam pesti za obe....

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 656
27.10.2012 18:56:16   
Klimtovka
Shana86, en user posted image zate!

Haha, aviva83, mislim, da ko bom tudi jaz dočakala user posted image , bo moja zgodba podobna tvoji s testi user posted image

tara04 , držim pesti!

lillith82, jaz bi na tvojem mestu že zdavnaj izgubila živce user posted image Čim prej javi, kaj je krvni pokazal!!! Upam, da bo pokazal lepo novico user posted image

šrimpf, mogoče pa je oktober najin user posted image Jaz si skoz ponavljam to, glede na to, da imam v tem mesecu še eno "priložnost" user posted image user posted image

Vsem nosečkam še enkrat čestitke in naj vam nosečnost mine lepo in brez skrbi, ostalim, ki pa še čakate, pa na polno navijam!!!user posted image Ni še konec oktobra, še imamo čas user posted image

(odgovor članu tara04)
Neposredna povezava do sporočila: 657
27.10.2012 21:54:28   
Tammyv
najprej čestitke vsem novim nosečkam.

Moja pa je prošla, tako da se slim v november.

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 658
28.10.2012 8:11:59   
baby2012
Hvala vsem za čestitke! Čestitke tudi tebi danyyuser posted image user posted image user posted image

Klimtovka jaz nisem imela nobenih posebnih znakov, še zdaj jih nimamuser posted image . Zadnjič me je malo križ bolel, kot me ponavadi preden jo dobim, samo je pol ni bilouser posted image . Edino to mogoče, da sem imela nekaj dni po ovulaciji tak smešen občutek v trebuhu,tak ko da bi se mi mišice krčile (ne znam drugače povedatuser posted image ). Držim pesti zate in za vse ostale!

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 659
28.10.2012 8:40:13   
tara04
Moja user posted image je ponoci prisla user posted image . Očitno je začutila,da nameravam narediti test in mi ga je prišparala za november user posted image .
Tako,da več sreče prihodnjič...je pa ta mesec zamujala največ do sedaj...
Držim pesti za vse,ki še čakate!

(odgovor članu baby2012)
Neposredna povezava do sporočila: 660
28.10.2012 18:26:44   
curly

PRIČAKUJEMO: user posted image in user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

x.10.
_saskia_user posted image

1.10.
Shana86 (8. krog) user posted image

2.10.
Anon2012 (2. krog po SS) user posted image
briošuser posted image

3.10.
pluseki (1. krog po laparoskopiji)

6.10.
trezka (8. krog)user posted image
Klimtovka (9. krog) user posted image

7.10.
S* (11. krog)user posted image
šrimpf (4. krog)user posted image

8.10.
črtica1user posted image

9.10.
Anonimna (A) (1. krog po SS)user posted image
tana01user posted image

10.10.
LittleSunuser posted image

11.10.
mamica deklicam (8. krog)user posted image
Blondinkicauser posted image
miskulauser posted image

12.10.
smeška83user posted image

13.10.
kaatkaauser posted image
ena_štajerkauser posted image
lillith82 (10. krog)

14.10.
tara.81 (11. krog)
mehurčica

15.10.
Honey26 (1. krog) user posted image
srečki user posted image
_Anida_user posted image

16.10.
malamut (4. krog po abraziji)user posted image
GregUr (2. krog)user posted image
Anonimna (Urša) (1. krog po SS) user posted image

17.10.
ta*mala (2. krog)user posted image

19.10.
Žabica86 (11. krog)

21.10.
monsyuser posted image

22.10.
pika555user posted image

23.10.
aviva83 user posted image

24.10.
Magična (4. krog)
Tammyvuser posted image
Nikki34user posted image

25.10.
Cassiopeia (1.krog)
baby2012 (5.krog)user posted image

26.10.
Nessika18 (7. krog)user posted image
Radenska_ (1. krog)user posted image

27.10.
Lanaia90user posted image
Shana86 (9. krog)user posted image
danyyuser posted image

28.10.
študentka86 (1.krog)user posted image

29.10.
pišanec
Klimtovka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 46

user posted image NOSEČKE: 10 

user posted image USPEŠNOST: 21,74% user posted image

user posted image NAVIJAČICE:user posted image

smeška83, LS, mamica deklicam, niinii, katte,
črtica1, Helenčica, trezka, Honey26, srečki, pluseki, katka_, curly, aviva83, čiba, *viva*, _saskia_, _sonček, baby2012, witch

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 661
28.10.2012 18:28:16   
curly
Čestitke novima nosečkama!!! user posted image user posted image user posted image
Vsem, ki ste dobile nezaželen obisk user posted image pa user posted image user posted image user posted image
witch hvala, ker si vskočila in posodobila seznamček! user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 28.10.2012 18:31:08 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 662
28.10.2012 21:05:57   
pišanec
Evo, se tudi jaz javljam, da me lahko obarvate v modro. Cestitke vsem noseckam. Vsem nam ostalim pa drzim pesti, da bo november ta pravi mesec. P

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 663
29.10.2012 8:50:06   
LittleSun
Koliko nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce čestitke, to je tak, tak bi moral biti vsak mesec user posted image user posted image

polivam z roza še zadnje dni user posted image user posted image

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 664
29.10.2012 8:59:29   
mamica deklicam
sedaj, ko je curly vstavila uspešnost, lahko opazimo, da je vsak mesec res 25% uspešnost. Čestitke vsem nosečkamuser posted image in kar tako naprej. Meseca še ni konec.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 665
29.10.2012 9:36:21   
mojamura
Tudi iz moje strani iskrene čestitke ob nalulanem +. Sem zelo vesela za vsako izmed vas. Želim vam lepo, mirno nosečnost, hiter porod in zdrave otročke!user posted image user posted image user posted image

Vsem , ki se selite v november pa pošiljam pozitivno energijouser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 666
29.10.2012 10:03:25   
_sonček
Kako lepo user posted image  spet dve novi user posted image  ČESTITKE baby2012 in danyy!!!!!

Za vse, ki vas je obiskala user posted image  pa pošiljam user posted image user posted image user posted image

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 667
29.10.2012 21:19:12   
Klimtovka
Čer punce!

Jaz še kar čakam svojo user posted image , danes ima čas priti do polnoči, pol pa bolje zanjo, da ne hodiuser posted image Bojim se, da sem se preveč obremenjevala z vsem skupaj in zaradi tega zamuja, upam pa vseeno na user posted image Drugače pa bom jutri naredila test, pa mislim, da bo vse jasno...user posted image

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 668
29.10.2012 22:41:27   
GregUr
Klimtovka, držim pesti, da zjutraj nalulaš pluska, da dvigneš povprečje user posted image user posted image user posted image

ostale pa tudi, kolk vas še je? še dva dni mate časa!! user posted image glejte da bosta rozikeee!! user posted image

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 669
29.10.2012 23:44:07   
lillith82
klimtovka držim pesti user posted image user posted image

Jaz pa jutri dopoldan izvem pri čem sem, ko imam pregled pri ginekologu. Nočem nič pričakovat da ne bom preveč razočarana, ker so me do zdaj v obup spravljali že testi ki so bili negativni ( no razen en očitno lažno pozitiven). Tako da javim jutri kaj bom izvedela.

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 670
30.10.2012 7:32:27   
ta*mala
Držim pesti, da še kera nalula user posted image

Imam pa eno vprašanje - a katera kaj ve o tem, ali v primeru, ko pride do oploditve (tisti mesec) lahko ovulacija boli občutno bolj kot ponavadi? ...je bolj izrazita?user posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 671
30.10.2012 8:37:27   
curly
Saj telo ne more vedet vnaprej, če bo prišlo do oploditve. user posted image Do nje pa pride po O.
Vem, da je zelo zelo težko počakati teh 14 dni, sama sem čakala že žnj-krat, ampak ni bolj zanesljivega dokaza kot izostanek user posted image in pozitiven test. Vsi znaki prej so nezanesljivi, še posebej tam 10-12 dni po O, ker so lahko PMS.
Glede O pa lahko še to povem, da jaz imam enkrat boleče, drugič sploh ne vem, da jo imam uspeha pa še ni bilo.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 672
30.10.2012 8:40:21   
ta*mala
Ja firbec pač, kaj čem...user posted image

Se mi je v nedeljo nekako zdelo, da bo o iz levega jajčnika, nakar se je potem očitno včeraj izkazalo da je spet z desnega ( že drugi mesec zaporedoma...) Bolel je pa k hudič spet... tko da včeri pač ni šlo user posted image sva pa predvčerajšnjim, tako da upam, da en dan so pa prežveluser posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 673
30.10.2012 11:35:40   
Klimtovka
No, jaz sem lulala in nalulala.....en velik NIČ!!! user posted image Kar pomeni, da je čas, da se pripravim na prihod user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 674
30.10.2012 11:55:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Držim pesti, da še kera nalula user posted image

Imam pa eno vprašanje - a katera kaj ve o tem, ali v primeru, ko pride do oploditve (tisti mesec) lahko ovulacija boli občutno bolj kot ponavadi? ...je bolj izrazita?user posted image

Ne, to ni znak. Mene vedno boli kot user posted image , pa nisem še user posted image . Imam pa kontra problem...kot rečeno me o vedno fuuul boli, ta mesec pa nisem čutila nič - morala bi bit v nedeljo (je vedno točna), pa me do danes razen rahlega špikanja ni bolelo še ničuser posted image Je pa prisoten očiten o izcedek - sedaj pa ne vem...a je o že bila in je nisem čutila ali šele bo? user posted image

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 26 [27] 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 26 [27] 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?