napalmica
|
Ancika, noro lepi sta in cist isti hihihi, ne mors verjet a ju ti z lahkoto locis? Jaz ne dojim, ampak crpam in dobita po flasi. Nam dojenje ni steklo, sploh nejcu, ker je ze tako tezko dihal in vlekel cucej, smo bili ful dolgo na sondi. Ampak zdaj mi je fino, ker imam bistveno vec casa, ker ju hranim po cuclju. Ceprav sicer absolutno zagovarjam dojenje. Hvala za slikice Sara res se nic sekirat, prvo kot prvo, 16 mm pri 32 tednih ni skrajsan MV, to velja le do 26 tedna, kot drugo pa, 32 tednov je ze kar lep dosezek, malcki so itak borci in vse nadoknadijo. Teza pa sploh ni pomembna. Neli je imela 1630 g pa ni rabla nobene pomoci za dihat, nejc pa skoraj 2000g, pa je eabil, pa se to samo par dni. Kar se tice merjenja MV, je vaginalno edini pravi in tocen nacin. Je pa neprijetno, se strinjam, ni pa zato nic bolj nevarno kar se tice prezgodnjega poroda. Vse bo dobro, bos videla Nanuk vsekakor probaj dojiti oba hkrati, casovno je tako najlazje, sploh kasneje, ko se tezko pocakajo med sabo in se ze drugi dere, ko ti se prvega hranis . Je pa to kar tezko, ker ima vsak otrok svoj ritem hranjenja, eden lezi mirno, drug je kot vrtavka,...