napalmica
|
Uf 36 tednov.... saj ne, da jih ne bi hotela pricakat, ampak jaz bom takrat ravno pred in med bozicno-novoletnimi prazniki in bi si zelela, da zrihtam teden prej. Tako da ciljam na 34t + kaksen dan, ne vem pa, kdaj mi bodo cerklazo odstranjevali, ker ce je to pri 37t, kot sedaj govorijo, potem je to ravno za Bozic, kar pa dvomim, da mi bo kdo to takrat delal bomo videli... Chery super, kolegica kje pa sedaj delas, ali samo studiras? Epiduralna: imam informacije, ko jo ful pohvalijo in ful pograjajo, tako da ne vem... jaz je ne bi vzela, bi pa vzela Ultivo, ceprav ni uradno registrirana za uporabo pri porodu, imajo pa dobre izkusnje z njo in jo v Lj tudi redno uporabljajo. Problemi z registracijo zdravila so pac izkljucno posledica interesa dolocenih posameznikov, ampak jaz se s tem ne mislim ukvarjat. Ob morebitnem CR bi vzela spinalno anestezijo in ne splosne, saj zelim moja videti takoj in vedeti, kaj se med porodom dogaja. Chery upam, da se ni odtekanje plodovnice! Drzim pesti da prides domov in porocas! Latka, a je tebi vsaj kolicino plodovnice uspel preverit z UZ? Ker sicer je bolje, da se gres pokazat v eno P. A imas samo moker vlozek, ali je kaj sluzi zraven ali je pac samo malo povecan izcedek?
< Sporočilo je popravil napalmica -- 6.11.2013 10:48:03 >