napalmica
|
HB-Pri nas hodiš na infuzije v ZD k svojemu zdravniku, na 3 dni. Razen če te G zaradi tega ne pošlje na pregled v bolnico, potem pa hodiš tam. Ampak ne ostaneš notri. Voziček- mojemu sem povedala, da ste ve rekle, da ga boste po rojstvu naročile, pa mu je bilo to čist logično, ker bo takrat res zima, voziček pa hitro pride. Ker jaz sem ga hotela naročit že po 20 tednu. No tako, da bova sedaj še počakala, ker roko na srce, dinarčkov res nimava ful in je boljše, da prej kupim kaj takega, kar potrebujem takoj po rojstvu. Previjalno npr. Še vedno nama je všeč št. 09. Sem pa tega Danny sporta prejšnji teden videla pri eni mamici, ki je že rodila dvojčke, ima sicer rabljenega in malo strajši model, ampak je videt super, kompakten in tudi ona je ful zadovoljna. Tako da sem ga zdaj vsaj videla v živo Latka, trebušček mi je že malo zrasel, zdaj že vsi pravijo, da se mi vidi ga skoz gledam ne vem, meni je pač to nor občutek, da imam buši, saj sem ga toliko let čakala... saj verjetno je pri tistih, ki ste naravno zanosile tudi, ampak zame so to res posebni občutki. Sedaj samo še brcike čakam... Otrdevanje- meni otrdeva še ne, vsaj nimam tega občutka, je pa na dotik skoz bolj kompakten, napet, kot prej... Imena- midva sva približno že zmenjena, no mogoče se bo kaj še spremenilo, ne vem, ampak sva rekla, da edino imen pa ne bova povedala do rojstva, saj spol vsi že vejo, to naj pa ostane skrivnost. Plus tega pa sem že doživela komentiranje, da "to ime pa meni ni lepo" in podobne in sem čist popiz , ker ime je moja čisto stvar in komur ni všeč, je to njegov problem! Jaz nikoli ne komentiram odločitev glede imen, saj je to stvar, ki se tiče EDINO staršev in če je moja želja, da bosta Janko in Metka, pač bosta ! No pa sem se spet razpisala...