|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2013
23.7.2013 13:33:03   
latka
Moj je bil točno v 19.t 35mm. Morfologijo imam 13.8., pregled pa 2.8., pa bom ponovno prosila G, če mi ga preveri. Meni so rekli, da izgleda moj mat. vrat dovolj kompetenten tudi za dvojčke, glede na to, da sem že enkrat rodila in to 1 dan po PDP. Zaenkrat je še tako, da bi spodaj naj bila deklica, zgoraj pa fantek.

Pa to krajšanje mat. vratu kako čutijo ali pa jim merijo, da pravijo o krajšanju na FB?

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 226
23.7.2013 22:42:34   
booby
Latka mislim da to ne čutiš. Izmerijo ti na pregledu in potem svetujejo lezanje ali hospitalizacijo..

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
24.7.2013 11:16:56   
napalmica
hojla punce....

latka pri meni naj bi bil tudi zgoraj fantek, spodaj pa punči user posted image . Mož je rekel, da že v trebuhu vejo, kako se morajo postavit user posted image . Meni MV še niso merili, kakor vem, da je to itak nepomembno pred 18 t, jutri pa napolnim šele 15 t. No, so mi ga merili v 8t na urgenci, ko sem krvavela in je bil 19mm, kar je čisto premalo oz. ne bi bila več noseča, če bi bilo to res. Še dobro, da so se takrat zmotili v kar nekaj stvareh (dolžina MV, da sem odprta 6mm in da bom splavila) in je do danes vse ok. Samo, da tako ostane še naprej!

Moj buši je še vedno majhen, čeprav mož pravi, da se mi je v 14 dneh začel ful poznat, jaz tega skoraj ne opazim. No, malo sem tudi neučakana user posted image . Da ne govorim o mehurčkih in brcikah, kot je booby rekla, da je že v 13t čutila... zame je to ZF user posted image

bolečine... mene kakšen dan res ful dol tišči, v predelu jajčnikov boli, kot krči, kakšen dan je pa čisto ok. Ne vem več nič.

Ancika12 a si že bila na NS ali sem jaz kaj zgrešila user posted image

PDP... res bi rabile en seznamček!

latka 13.12.2013
booby 18.12.2013
napalmica 16.1.2014

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 228
24.7.2013 15:46:55   
ancika12
Hojla punce! Napalmica nisi zgrešila, včeraj smo imeli in je bilo super!:) Oba ploda sta okej, tveganje je zelo malo, lepo se razvijata. Nama ni bilo žal da sma šla tu in plačala tak veliko, sma bla noter celo uro, si je G res vzel čas in vse podrobno pogledal in opisal. Spodnji je lepo ležal, zgornji pa je sedel pa smo malo čakali da se je vlego, pol pa ga je G malo zrukal pa se je vleglo, tak da je še potem njega celega pregledal. Sem misla da bo pogledal samo enega, pa je reko da se bo raje prepričal in oba temeljito pregledal. Tako da je bilo res fajn, sma pomirjena. Trenutno sta še podobne velikosti, res res upam da tako ostane do konca. Spol pa se še ni videl.

Jaz imam rok 1.2.2014, vendar ker so mono mono pričakujemo nekje da bo december. :)

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 229
24.7.2013 16:12:38   
CheryBlossom
Jaz imam rok 26.12., (za seznamček - ga lahko tudi jaz naredim, ker ga znam, če želite) ampak tudi pričakujemo kakšne 2-3 tedne prej.. Booby danes sem te dodala na FBju, da se ne boš čudila kdo je to.. ;)

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 230
24.7.2013 16:14:33   
napalmica
Ancika super za nuhalno!!! Kolk sta pa velika?
Joj, upam da ne bosta že decemberčka, vsaj začetek januarja bi bilo fino. Moja dva bosta sicer tudi skoraj verjetno decembra. Prej si pa res ne želim!

napalmica 16.1.2014
Ancika12 1.2.2014

< Sporočilo je popravil napalmica -- 24.7.2013 16:18:19 >

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 231
24.7.2013 16:16:27   
napalmica
chery daj prosim naredi seznamček!! Ja saj bomo itak vse prej rodile, sam tolk za orientacijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 232
24.7.2013 16:47:18   
hedviga
user posted image user posted image Špika, zateguje, boli. Kar skozi vso nosečnost, ampak se potem navadiš pa misliš da je nehalo
user posted image user posted image user posted image
Lepo nosečnost dvojne! Pa čimdlje v enem kosu! user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 233
24.7.2013 17:04:59   
napalmica
Hvala Hedviga!!! Lupčka tvojima štiriletnikoma! user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 234
24.7.2013 17:52:57   
booby
Chery - se mi je kar zdelo da si ti :) a je še katera s fb -ja tu?

Neposredna povezava do sporočila: 235
25.7.2013 11:11:12   
ancika12
Moja dva sta zdaj 6,2 cm ter 6,5 cm...

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 236
25.7.2013 12:29:15   
napalmica
Ancika super! Joj mene prav zanima, kolk sta že moje dva zdaj, po moje ene 10 cm... Imam drug teden itak pregled, pa bomo pogledali user posted image

Booby jaz nisem na FB-ju... RR je zakon user posted image

Kako ste ostale srečke dvojne user posted image ?

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 237
25.7.2013 13:22:45   
ancika12
Ja..mi imamo naslednji pregled komaj čez en mesec..sem rekla če nič prej pa je reko da ni potrebe, razen če meni nebi bilo kaj ok, naj pridem...

Jaz tudi nisem na FB...tole tukaj je postala zdaj redna vsakodnevna stran:D

Neposredna povezava do sporočila: 238
26.7.2013 13:01:48   
CheryBlossom
Mi3 včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 239
26.7.2013 13:31:55   
ancika12
Ful lepo user posted image

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 240
26.7.2013 13:46:00   
CheryBlossom
user posted image

user posted image

xx.x.
Vzdevek, naslednji pregled,enojajčni/dvojajčni, spol otročkov

13.12.2013
Latka, NP ??.?., dvojajčni, user posted image user posted image

18.12.2013
Booby, NP ??.?., dvojajčni, user posted image user posted image

26.12.2013
CherryBlossom NP 19.8., dvojajčni, user posted image user posted image

16.1.2014
Napalmica, NP 31.7., dvojajčni, user posted image user posted image

1.2.2014
Ancika12 NP ??.?., enojajčni, user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE VSEBINE IN STRANI:
NOSEČNOST PO TEDNIH
NOSEČNIŠKI TRAKEC user posted image
KITAJSKI KOLEDAR SPOLOV
TESTI V NOSEČNOSTI
TABELA RASTI PLODA PO TEDNIH
VSE O NOSEČNOSTI
OTROŠKA IMENA (1)
OTROŠKA IMENA (2)
ŠOLA ZA STARŠE (1)
ŠOLA ZA STARŠE (2)

< Sporočilo je popravil CheryBlossom -- 26.7.2013 13:54:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 241
26.7.2013 13:50:08   
napalmica
Joj Chery FUUUUUL dobr!!!!!! Super seznamček! In super buši! user posted image user posted image user posted image

Če boš kaj posodabljala, NP imam jaz 31.7., imamo pa parček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 242
26.7.2013 20:13:43   
booby
Chery - tole je pa super :) moj naslednji pregled je morfologija 5.8., A-jček je punčka, B-jček pa nam je na nuhalni obrnil hrbet ko smo gledali spol :)

Neposredna povezava do sporočila: 243
26.7.2013 22:09:37   
leilla
naju s krysto, ki pa nisva več 3v1 pa boste pozable na seznamu ? :(

(odgovor članu booby)
Neposredna povezava do sporočila: 244
27.7.2013 9:51:21   
CheryBlossom
Leilla seveda sta tudi vidve dobrodošle.. Samo povejta podatke o otročkih (imena, cm, g) in predvidenem PDPju in dejanskem datumu rojstva sončkov - bom z veseljem vpisala user posted image

(odgovor članu leilla)
Neposredna povezava do sporočila: 245
27.7.2013 11:43:10   
ancika12
Super zgleda tole!:) user posted image
Mi imamo naslednji pregled 29.8, spola pa še ne vemo.:) Lep pozdravčeeek!

Neposredna povezava do sporočila: 246
27.7.2013 16:10:35   
leilla
saj sem se hecala, da ne boš preveč resno vzela :)
ampak da bo seznam popoln, bova še midve dodale naše malčke. upam, da se krysta javi kaj in da uživa

PDP 31.3.2013
rodila 6.3.2013
Zoja: 2220 g, 45 cm
Živa: 2850 g, 48 cm

lp

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 247
29.7.2013 10:24:42   
napalmica
hojla nosečke!!! A vam je kaj vroče???!!! user posted image

leilla obvezno moramo dat gor tudi vaju, ki sta že mamice user posted image Kako sta tvoji dve punčici? A kaj težko vročino prenašate?

Kako ste ostale?

(odgovor članu leilla)
Neposredna povezava do sporočila: 248
29.7.2013 10:34:30   
leilla
napalmica sploh ni problema, sem se hecala malce :)

naši dve sta pridni...v tej vročini smo notri na hladnem. na sprehod gremo zjutraj ob 6 do 8. potem smo pa notri. drugače vse ok

ve nosečke pa verjetno tudi težko prenašate vročino, tako kot otroci

LP

Neposredna povezava do sporočila: 249
29.7.2013 11:12:53   
napalmica
ja meni še ni panike, ker imam še majhen trebušček in se mi zdi da ni nič drugače kot ostala leta. Edino noge mi zatekajo..... zvečer sploh. HB za patike. user posted image

Leilla kateri voziček imaš že ti?

(odgovor članu leilla)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?